Re: Novinky

Re: Novinky

Phoenix dneska prohrál má tedy stejně bodů a zápasl jako my, ale výher bez nájezdů máme víc my a tak jsme v ZK třetí, to je pohled...otázka je, na jak dlouho.

Re: Novinky

Stačí do konce základní části.

Re: Novinky

Je to moc krásnej pohled na 3.flek. Ani sem tomu v lednu nevěřil, kdy jsem se radši ani na tu tabulku nedíval, jak jsme klesali, ale teď 3.místo v ZK udržet to co nejdéle smile)

Kari je nejlepšííí!!!

65

Re: Novinky

66 (edited by steiner 9.3.2012 22:30:29)

Re: Novinky

Souray je out, vynechá minimálně 1 zápas. Morrow a Ott budou možná hrát. Fistric je OK.

Re: Novinky

Morrow stažen z IR. Takže asi bude hrát. Dowella taky stáhli a hned hrál, proč by jinak Morrowa stahovali, kdyby neměl hrát. Viděl bych to pro začátek na 4. linku.

68 (edited by steiner 13.3.2012 08:30:57)

Re: Novinky

Jordie Benn povolán. Kvůli Sourayovi.

Re: Novinky

70 (edited by Peqqi 26.3.2012 12:20:00)

Re: Novinky

Blues nám v noci pomohli

Re: Novinky

Dneska vyhrajou laviny a kosatky,no a samozřejmě hvězdy...

Re: Novinky

Re: Novinky

74 (edited by steiner 29.3.2012 12:45:28)

Re: Novinky

Calgary si to dnes hodně zkomplikovalo, v podstatě bych řekl, že pokud nevyhrají vše, nemají šanci. Další zápas, pokud ho prohrají, bude znamenat konec. Avs dnešní prohrou také asi ukončili svoje šance na PO.

Rozdáme si to v Pacifiku. Phoenix, LA, SJ a my. Pokud někdo nemá formu, pak je to Phoenix a SJ. LA jde nahoru. My jak kdy. Dvojzápas se SJ bude hodně důležitý.

Oproti loňsku máme o 2 body navíc.

Re: Novinky

Opět zajímavé poznatky z dnešního zápasu. Ott opět proti Canucks boduje. Dowell konečně zase hrál a zase boduje. On letos nehrál nic moc, ale jak šlo do tuhého, nakopl nás v pár zápasech a pak jsme začali zase hrát dobře.

A že šance nedává Fiddler či Ott, to chápu, ale že tutovku za tutovkou zahazuje pořád Eriksson, to nechápu. Ten kdyby trošku vypiloval střelu, tak má 100 bodů za sezónu, jen bys řekl švec.