Re: Výlet do Dallasu

Kari je nejlepšííí!!!

32

Re: Výlet do Dallasu

Mě ty velikosti přijdou celkem stejný. Trička jsem si koupil L a tady v evropě mám taky L. Mikinu jsem si koupil M. Jinak s dresem je to trochu jinak. Na normální nošení se hodí M. Původní dres co mám ještě ze staré kolekce mám velikost M. Tady jsem si koupil větší, velikost L, protože to chci nosit u nás na hokej a potřebuju proto větší. Koupil jsem si tréninkovej dres s Bennem a číslem 14 na zádech. Byl slevněnej na 110 dolarů.

Re: Výlet do Dallasu

chtěl jsem se ještě zeptat na lístky, protože budu příští rok v NY a chcu taky konečně vidět NHL. big_smile

Kupovals sis je na Dallas jen přes ticketmaster? Ceny na Rangers jsou tam totiž šíleně nastřelené, a třeba něco kolem 30 USD, jak jsi psal v trip reportu o Dallasu, tam neexistuje.
Taky jsi zmiňoval, že přes ten web funguje přeprodej lístků. Je to pak nějak výhodnější cenově, nebo to lidi dávají za stejnou cenu jakou koupili?

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

34

Re: Výlet do Dallasu

Kupoval jsem lístky přes ticketmaster, jak píšeš. V Dallasu byly 35 dolarů nejlevnější, tak si to tam mají dražší, no. Jinak normální prodej byl myslím modrej puntík (sedadlo) a přeprodej červeno růžovofialovej puntík (sedadlo). Ta sleva byla ale myslím malá, jestli si dobře vzpomínám, třeba z 90 na 80 dolarů. Taky jsem u toho nepochopil, jestli prodávají ty lístky po jednom nebo třeba dva naráz.

35 (edited by steiner 14.7.2018 22:54:44)

Re: Výlet do Dallasu

NYR mají dražší lístky než Dallas, u nás jsou z těch levnějších.

Stačí se juknkout na srovnání. My jsme dole, oni jsou skoro úplně nahoře. Link mi nejde vložit.