Re: Výlet do Dallasu

Asi hodinu autem na jih od Dallasu je město West, původně založené Čechy, mají tam také slané "kolache". Možná by mohlo stát za zkoušku. Je to hned u dálnice (Interstate)

17 (edited by Mikesz 8.2.2018 14:15:10)

Re: Výlet do Dallasu

tak to budeš mít perný, sportovní výlet. smile

Si založ nějaký blog, třeba na tumblru a dávej tam příspěvky. Tady to bude asi trochu neergonomické (na fotky z mobilu hlavně).

Co se výletů ven týče, napadlo mě i zajet si nějakou interstate trasu. Potažmo zkontrolovat vnitrostátní letenky. Absolutně však netuším, jak je to tam s cenama. Napadlo mě to, protože cestování po Evropě je dnes už za pár šušňů dostupné prakticky do všech destinací.

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

Re: Výlet do Dallasu

Keby som bol vedel ze to planujes tak idem s tebou... stale cakam.na niekoho kto by do toh isiel so mnou lebo moja anglicgina je velmi slabucka...no skoda

19 (edited by steiner 18.2.2018 20:03:33)

Re: Výlet do Dallasu

Radek je na tom s anglinou obdobně...a také mu to nebrání jet. wink

Já tam jel také sám, a to mi bylo asi 15. A na pasovce v USA jsem jim na pozdrav odpověděl "Goodbye!". Koukli na mě a vše jim bylo jasné a mohl jsem vstoupit do USA. Tehdy jsem se učil anglinu asi 2 roky.

Re: Výlet do Dallasu

Já jsem posrany lítat a proto se to mě netýká.....uz jsem se koukal na lodní dopravu, ale to je tak dlouhá a draha cesta, že to nemá cenu

Re: Výlet do Dallasu

mne ceka trip po Texasu pristi rok, s manzelcickou. NHL, NBA, NFL budou povinnost. Jen mit stesticko a skloubit to tongue

22 (edited by meky 18.2.2018 21:36:34)

Re: Výlet do Dallasu

Já jsem taky posraný. Buď to spadne nebo ne. Jiná možnost není. Prostě chci Stars vidět.

Anglicky moc neumím, co si budem vykládat, ale jsem trochu dobrodruh. Anglicky jsem se domluvil v itálii, ve francii, v německu, tak snad to pude i v americe a třeba mě to něco dá.

Re: Výlet do Dallasu

Bát se není potřeba. Autem se jezdí a pravděpodobnost havárky auta je vyšší ve srovnání s letem letadlem. wink

Re: Výlet do Dallasu

Meky, můžeš bejt v klidu, Bobíci jsou ohledně angličtiny dost shovívaví. V tomhle problém nebude.

25 (edited by Mikesz 27.2.2018 15:23:56)

Re: Výlet do Dallasu

Ty reporty jsou parádní, rozesílám známým. Jen tak dál a díky za ně, meky. smile

btw k cestování po světě nepotřebuješ znát jazyk. Byl jsem v Japonsku a uměl jsem asi jen pět slovíček (o absolutní neznalosti znaků ani nemluvě) – anglicky tam umí jen zlomek lidí a když už, tak navíc jen na úrovni českého školáka z prvního stupně. A přitom jsme s kamarádem normálně projezdili kus země na vlastní pěst.

Co se strachu z létání týče, doporučuji všem, co se bojí, dávat si ke snídani pohled třeba na flightradar24.com. Stačí třeba výsek Evropy. Pro větší účinek pohled na celý svět. Pak si zkuste uvědomit, kolik katastrofických nehod se za posledních 30 let asi tak událo. Osobně mám největší strach z bolení v uších při přistávání. sad

steiner: "Bát se není potřeba. Autem se jezdí a pravděpodobnost havárky auta je vyšší ve srovnání s letem letadlem. wink"
Mnohonásobně vyšší. A navíc u auta tím spíš hrozí, že budeš umírat dlouho a v bolestech. wink

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

26

Re: Výlet do Dallasu

To jsem rád, že se příspěvky líbí, motivuje to.

Jinak mě praská v uších při nabírání výšky, při přistávání problém nemám.

Re: Výlet do Dallasu

Meky: Vem si s sebou bonbón nebo žvejku.

Re: Výlet do Dallasu

Bez žvejky ani ránu...a to nelítám do práce letadlem. wink

29

Re: Výlet do Dallasu

Zdar kluci, shopu v tréninkovém centru ve Friscu mají ve slevě originál dres z loňské kolekce se jmenovkou Patrika Sharpa a číslem 10. Normálně stojí 220, ve slevě 110.

Taky zde mají zelená trička, kde vepředu je znak a na zádech číslo hráče. Hráči, kteří tu už nejsou jsou ve slevě. Je tam myslím Sharp, Oduya, Niemi. Já si koupil Spezzu, ještě měli velikost L za 17 dolarů. Chcete někdo něco?

30

Re: Výlet do Dallasu

Když si tam koupíš L , tak u nás to je XL?