Re: Ken Hitchcock

Priznám sa, aj ja som mal obavy, ale teraz to už vidím trochu inak. Asi to nebude najlepší príklad, ale veď napríklad aj lekári sa musia prakticky počas celého života vzdelávať, veď všetko okolo nás sa rýchlo mení a my sa musíme prispôsobiť inak máme problém. Povedal už niekto, že nechcem aby ma ten lekár liečil, pretože už bude mať 60 rokov. Práve naopak. Vedomosti + Skúsenosti + Nové poznatky z neho robia odborníka. A práve preto, zatiaľ mi tak nepripadá, že by Hitch zaspal dobu, a že žije v roku okolo 2000. smile
Môže to samozrejme skončiť zle, ale nebudem ho dopredu odsudzovať.

The harder the battle, the sweeter the victory.

Re: Ken Hitchcock

Re: Ken Hitchcock

Co se mi na Hitchovi líbí, že používá pro maximum 100 %. Ne jak se módně používá, dostal z nás 120 %....

A za druhé, že si hráče a asáky vybírá tak, aby to byly silné osobnosti, které se nebojí říct mu vlastní názor, případně ho i ukočírují...

19 (edited by steiner 15.4.2017 10:10:52)

Re: Ken Hitchcock

Re: Ken Hitchcock

"He's got a game plan set, and he's really well-prepared already," said Benn. "I had a great chat with him yesterday for about an hour and a half. He's got a game plan, and it's up to us as players to execute it. It's a very detailed and structured game plan, and I'm looking forward to playing for him."

To řekl náš kapitán.

Re: Ken Hitchcock

Kari je nejlepšííí!!!

Re: Ken Hitchcock

23 (edited by steiner 15.4.2017 10:05:53)

Re: Ken Hitchcock

Jirasi, tvoje obvyklá klasika.

Lehtonen před pá lety nevypadal marně, že? Rozhodně mnohem lépe než poslední rok, že? A že nám nechyběla struktura? A co tedy, když ti beci i útočníci nebránili anebo bránili blbě?

A i před sezónou se hovořilo o tom, že potřebuje trošku více defenzivní styl hry.

Mně je ve finále fuk, kdo nás trénuje, hlavně když to bude mít výsledky.

Re: Ken Hitchcock

Re: Ken Hitchcock

read:https://sportsday.dallasnews.com/dallas-stars/stars/2017/04/14/relationship-jamie-benn-ken-hitchcock-will-key-moving-stars-forward?f=r

Tohle je hodně zajímavé. Chce, aby byl Benn slyšet...

"He's quiet only because he thinks it's not his place. But he's now found out that it is his place," Hitchcock said of the message of their talk. "You can't have leaders who aren't vocal, they have to be vocal. He's understanding that. He's going to become a vocal, determined leader, and I think that's really going to help us with our positive direction."

26 (edited by steiner 15.4.2017 10:10:36)

Re: Ken Hitchcock

Re: Ken Hitchcock

Steinere, to bych mohl říct taky, shodit to slovy "tvoje obvyklá klasika", ale nemám tu potřebu  shazovat ty, se kterejma nesouhlasím. Ty si obhájíš vše, pořád bylo všechno vlastně suprový, dávalo smysl a letos jsme klesli o 3 levely...

Co s tím, jak kdy Lehtonen vypadal? Vždy byl nevyrovnanej, teď jen ta laťka standardu padala. Niemi taky vypadal v Chicagu a dřív v SJ líp a co s tím? Věk, uspokojení, nenaplnění potenciálu. Ve 33 je obávám se pozdě na nějakej vývoj a vyrovnání výkonů. Kdyby aspoň oba nepouštěli takový jebky... BTW když chceš dávat do korelace Hitchcocka a gólmana, tak jak vypadal pod ním letos Allen a jak vypadá po jeho odchodu?

Rozhodnout se pro defenzivní styl a nemít na to hráče nemusí vůbec znamenat dostávat míň gólů. A vůbec žádnej styl neřeší hrubé individuální kiksy.

Re: Ken Hitchcock

Re: Ken Hitchcock

Steiner: Odstranil jsem ten server z adblocku a stejně mě to nechce pustit smile

Re: Ken Hitchcock

Spíš než "až" bych použil "jestli". Ale jestli budeme nahoře, já za to budu jen a jen rád. Akorát nevím, kde píšu, že je "zase vše k hovnu". Já tu moc nekritizuju, pokud se nejedná o ta dvě sejta vzadu, kde už je to fakt nesnesitelný a nepochopitelný kroky ve stylu příchodů Hemského, nebo rozjebání bottom 6, kdy jen přibyly problémy.