1,396

Re: Novinky

už jsem zabil chlápky pro míň tongue

1,397

Re: Novinky

Ti hráči sice neměli zkušenosti z PO, viz ten Schultz, ale to snad byl jen on, a ti hráči všichni už měli určitý věk. Neměli tam obránce, který hrají první či druhou sezónu, jako my a mají málo odehraných zápasů.

Pens měli dobře načasovanou formu. SHarks měli moc dlouhé vousy a neviděli na puk.

1,398

Re: Novinky

1,399

Re: Novinky

jiras všetko záleží od toho čí podpíšeme Yandla alebo Hamhuisa inak by tá obrana nemusela byť zla a možno má Jim Nill na dosah nejaky vyhodný trejd

1,400 (edited by kisin 17.6.2016 12:19:47)

Re: Novinky

Osobně bych do Hamhuise nešel. Dnešní Hamhuis není zcela jistě lepší jak dnešní Goligoski. Hamhuis je o téměř 3 roky starší a v posledních sezonách ho trápí zranění. Stále je solidní, ale bude pravděpodobně chtít 3+ roky, a na jeho roli již máte Oduyu.

Brian Campbell by byl velmi solidní stopgap, ale angažování hráče jeho kalibru na jeden rok je asi spíš utopie. Nepřekvapil by mě návrat do Chicaga, kterému by zřejmě udělil výjimku. Žije tam, naděje na SC atd.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

1,401

Re: Novinky

1,402

Re: Novinky

Podepsat? Hoši, dle mého jste příliš kritičtí a nepředpokládáte, že něco nemusí vyjít na 100 % a také se mi zdá, že nemáte informace. Obecně Nillovi křivdíte. Dle mého ta obrana vypadala celkem solidně letošní rok. Ale daň jsme zaplatili, neb STL mají velké a silné hráče a my spíše menší a hodně mladé. My jsme snad mohli prohrát jen se STL.

Obrana je v přestavbě. Moc beků poslední roky sehnat nešlo. Pár jich na trhu sice bylo, ale nevíme, na kolik by k nám chtěli, na kolik by k nám kývli na výměnu, atd. Nill věděl, co dělá, dal šanci mladým a chce velké, silné beky, kteří to umí s pukem a umí bruslit. Tohle říká od počátku, ale pokud jste si toho nevšimli, pak to není Nillova chyba.

Johns dle mého není žádné řešení z nouze. Žádná nouze tu nebyla. Zkušenější Jordie mohl hrát. Dle mého Nill vzal Johnse cíleně a i prohlášení Nilla tomu nasvědčují, sledoval ho třeba v AHL v PO, a počítá s ním do budoucna.

U Demerse jsem překvapený, že ho Nill nechce, ale možná cítí, že to není jeho typ beka. Anebo chce životní smlouvu, neb mu jdou roky. Nicméně je to pravák a těch moc není a do nižších dvojic je dobrý.

O Oleksiakovi se poslední roky nic extra nepíše, spíš snad to, že nejde dopředu, jak by měl. Nill nikoho nebude veřejně pranýřovat, neb je inteligentní, a o to spíše mladého kluka, kterému by mohl jen uškodit a mohl by tak ještě snížit jeho cenu.

Nesouhlasím ani, že se naše obrana trápila. První místo v ZK a řada našich beků udělala bodů jako nikdy v kariéře, jednu chvíli naši beci měli dokonce nejvíc bodů ze všech týmu v celé NHL. V PO někteří nehráli, jak měli, ale to nutně nemusíme kritizovat jen beky či gólmany. Proti Minny asi nebyl problém skoro nikde, proti STL snad všude. Co udělal třeba Spezza v poslední sérii? Klingon stál za velké prd v řadě zápasů, ale to tu nikdo neřeší.

Kde souhlasím s kritikou, to je post gólmana. Zbavit se Lehtonena dle mého jen tak nešlo. Jedna z mála chyb JN byla, že Lehtonena podepsal na moc dlouho za příliš peněz. Nill řešil jen dvojky a vždy šlápl vedle. Pokusů měl již hodně, všechny vedle, takže tady kritiku zaslouží, a to i s ohledem na to, že řada dobrých gólmanů byla na trhu.

Po bitvě každý generál, to je klasika. Pens angažovali řadu beků, kteří byli kritizováni, měli mizerné sezóny a těm dali šanci. Nikdo je nechtěl, nakoupili je levně, ušetřili a vyšel z toho SC, ale to nikdo nemohl tušit. Nikdo je na zisk SC netipoval. Řídili se heslem Jose Mourinha, který hráče občas nakupuje podle tohoto klíče, prostě získá hráče, kteří mají motivaci a chtějí všem ukázat, že jsou v pohodě. Jen si vzpomeňme na Nystroma, který měl dle všech možných stats mizernou sezónu, měl to být nejhorší hráč NHL a došel k nám a hrál parádně. A takových příkladů je hodně.

A Nill ty beky nutně nepodepisuje, neb by je nechtěl, ale nechce třeba přeplácet a dávat dlouhé smlouvy, neb ví, že bude muset podepsat nějakého TOP gólmana, Seguina, Benna, atd. a navíc chce tyhle smlouvy dávat jen hráčům, kterým maximálně věří.

Prostě jeden z nejlepších GM v NHL a neví, kam jdeme...hmm. To je dle mého hodně mimo prohlášení.

Re: Novinky

Otázka je jestli se bude vůbec něco dít a jestli by vítěz Západní konference po ZČ měl vůbec něco měnit a nečekat až na průběh sezóny. Přeci jen druhý kolo defakto rok po přestavbě není žádná hrůza.

I pád na držku je pohyb dopředu...

1,404 (edited by Gulis 18.6.2016 07:34:40)

Re: Novinky

Nill chce velké obránce co to umí s pukem a vymění Russella za Jokippaka?  Russell je vyloženě obr a s pukem na holi úplný Lemiux....

Re: Novinky

Spíš chtěl posílit zadní řady před play off, víc bych v tom neviděl. Samo ale že Jokippaka je škoda...

I pád na držku je pohyb dopředu...

1,406

Re: Novinky

Asi neměl takovej progres jak se očekávalo. Možná si Nill slibuje víc od Lindella.

1,407

Re: Novinky

Steinere, z obrany nám zůstanou 3 hráči, 4 odchází. Johns naskočil od třetiny března, do tý doby nedostal čuchnout. I slabej Oleksiak odehrál o 5 zápasů víc v RS, Nemeth ani nemluvě. To mi nepřijde jako že ho letos plánovali zapojit. Spíš měl štěstí, že se tak chytl a byl z těch #6/#7 nejlepší. O Oleksiakovi jsem toho četl od Nilla myslím dost, pořád že je v záloze etc. Prd z toho, za 5 let je tam progres nedostatečný. Russel nic nepřinesl a druhé kolo v hajzlu. Když chtěli něčím překvapit před PO, tak místo takového přeplacení měli zkusit jednoho z Finů, kór jestli je chtějí od další sezóny hrát.

Takový průvan v obraně mi prostě nepřijde jako vědět, co chci.

Ty řeči o kilech a centimetrech, to je snad v každym článku na DBD, ohraný jak Dlouhá noc od Helenky. Jasně, velkej, hbitej, rychlej PMD, sen každýho, reálně jsi s takovou kombinaci zase o dvě stránky threadu vepředu u té pohádky o získání TOP beka.

1,408 (edited by steiner 18.6.2016 23:05:13)

Re: Novinky

Russella Nill nechtěl, chtěl Hamhuise, ale z nepochopitelných důvodů ho Vancouver nepustil. Russell byl volba číslo 2, neb je zkušenější než JJ. JJ nebyl tím vyvoleným, který by nás měl táhnout v budoucích letech. Dobře tu byl zmíněn Lindell. Ještě dodám Johnse a Honku. To jsou mladí beci, kteří společně s Klingonem by nás měli táhnout v následujících letech. Za rok stejně můžeme chránit jen 3 beky, takže o toho čtvrtého můžeme přijít. Těch mladých, celkem solidních beků máme plnou prdel, někdo musel z kola ven. A navíc si myslím, že pořád ještě někdo bude muset z kola ven. Pořád jich máme moc.

Johnes nehrál kvůli počtu beků v prvním týmu a jako jediný z nich měl dvoucestku a nemusel jít dolů přes waiver. Což bylo zásadní. Dole hrál víc, než kolik by toho odehrál v prvním týmu, to jen dokládá, že na něj sázíme a nenecháváme ho sedět na lavce v prvním týmu.

Nill řadu hráčů zdědil a řadu z nich získal. Nikdy nezjistíš, jestli je to to pravé ořechové, když to nezkusíš. Navíc pomíjíš fakt, že Goliho Nill chtěl, ale nechtěl mu dát megasmlouvu do 40 let. S tím já nemám problém, nevím, proč držet Goliho za megalove, když on není ten pravý první bek. Byť je to velmi solidní bek. Prostě neznamená to, že když hráč odchází, GM neví, co chce. Na tanec jsou třeba dva. A zatím Goli nikde nepodepsal...

PO sice nebylo ideální, nicméně se STL jsme hráli game 7 a vyhráli jsme RS v ZK. Na to, že se tu píše, že máme pomalu nejhorší obranu v NHL, to bylo sakra solidní. Dle mého ta obrana byla letos velmi solidní a uvidíme, jestli příští rok bude alespoň stejně dobrá.

A co čekáš, že GM bude říkat? Slyšel jsi někdy nějakého úspěšného GM, jak řekne, že hráč stojí za hovno a že se v něm zklamal a že ho tím pádem bude muset vyměnit...copak asi potom dostane?

Re: Novinky

Alex Goligoski za 5.kolo draftu ke Coyotes.

I pád na držku je pohyb dopředu...

1,410

Re: Novinky

Ty vole a Oduya podepsal na 2 roky.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper