1,381

Re: Novinky

Koho myslite že s trojice Demers,Goligoski,Russell podpiseme.

1,382

Re: Novinky

Osobně tipuji, že ani jednoho. A pokud jednoho, pak Goligoskiho. Osobně bych si nechal Demerse, ale jen za předpokladu, že získáme TOP beka. Demers jím není.

1,383

Re: Novinky

My pořád řešíme nějakého top obránce a když se podívám, s čím dokráčel Pittsburgh k poháru, tak je to možná úplně mimo. Jak kdyby ten jeden člověk měl napravit všechny chyby naší hry. Jestli ono by nebylo lepší si nejdřív určit základní skill set a pak přivádět co nejlepší hráče, kteří ho plní. Hlavně se fakt vysrat na kokotiny jako dobře blokuje, nebo je mé "oblíbené" "za ty prachy dobrý". To mi přijde jako hodnotit auto podle stěračů nebo sežrat nějakou blitku za 69 i s polívkou, to je taky za ty prachy dobrý (akorát se z toho tak max. posereš...).

Re: Novinky

Tvl za 69kč mám u vietnamců kuřecí steak s hranlkama a oblohou big_smile

I pád na držku je pohyb dopředu...

1,385 (edited by steiner 15.6.2016 07:54:17)

Re: Novinky

Těch co nejlepších hráčů na trhu obvykle moc není, obvykle podepisují s klubem ještě dřív než jsou UFA. Letos tam pár jmen bude, ale opět to nebude nikdo kvalit Hedmana či Sutera. A často se stává, že na trhu UFA přeplatíš a pak ti hráči nehrají adekvátně výplatě. Pens měli levné hráče, ale sedli do systému a to stačilo. Třeba Lovejoy je dle mého hodně nedoceněný bek. A dle mého je úspěch Pens zázrak. Jim zahráli především čučkaři z nižších řad.

1,386

Re: Novinky

S.T.A.R.64 A jseš si jistej, že to je kuře? smile

1,387 (edited by kisin 15.6.2016 11:46:40)

Re: Novinky

Jiras to napsal velmi dobře. Nicméně Pittsburgh toho top beka měl - Letanga. Jeho 29 minut by těžko nahradili. Osobně mám Letanga dlouhodobě v top3. Když je zdravý a ve formě, Keith, Suter či Weber se na něj nechytají. V PO byl velmi dobrý, vyloženě nedominoval, nehrál svůj strop, ale byl prostě Letangem. Vzhledem ke své situaci (potrat manželky, zranění, operace během finále...) se s tím popasoval chvályhodně.

Jak píše jiras, Pittsburgh identifikoval styl hry a šel si tvrdě za svým. Vše podřídili puck-moving bekům, rychlosti, transition. Netajili se tím. O tom to dnes je, za tím si stojím již nějaký ten pátek. Perron, fucking Scuderi OUT - Hagelin, Daley, J.Schultz... IN. Plus příval mladých z farmy. S pomrdaným Scuderim by cup nevyhráli, respektive by nemohli hrát to, co nyní praktikovali. Pět měsíců dominovali, každého přehrávali, a to v podstatě v měřítku 2:1. Ten cup nebyl náhoda ani omylem. 

Core mají velmi silné (Crosby, Malkin - elitní bek Letang - elitní winger Kessel), zbytek týmu tvoří mladí, rychlí, hladoví hráči, převážně ofenzivně ladění, žádný umělý zkurvený grit a pak stále velmi platní vets jako Cullen či Bonino. Well done.

Nechápu, že takových týmů není v lize víc. Vy se Pens blížíte asi nejvíc. Na dobré cestě se zdá být Florida. My jsme byli v podobné situaci dokud se autista nepomátl. A pak tady vidíme pochybné individuum jménem Benning, co prodá farmu za vyjebaného Gudbransona, protože nejsou dostatečně 'hard to play against'. Nerozumím, a ani tomu nechci rozumět.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

1,388

Re: Novinky

U Letanga je problém to zdraví. Když je zdravej, tak nelze říct nic. Nevím proč, ale mám dojem, že Klingon bude také řešit podobné věci. To není jako třeba Goli, který hraje furt.

Rozdíl mezi námi a Pens je také hodně v tom, že ti jejich beci byli všichni zkušení. My jsme měli v obraně několik nováčků. Oni měli nováčky spíš v útoku, kde se to víc schová. A rozdíl byl také v bráně. Já tedy výkon jejich gólmana hodnotím vysoko, a rozhodně ho nevidím tak kriticky jako Kisin, pro kterého každá druhá branka šla chytat, je to softie, blunder, apod.

1,389

Re: Novinky

A proč do toho cpeš Murrayho? Zase se chytáš něčeho, co v tom vůbec není? Murray rozhodně nestál na hlavě, rozhodně nepředváděl Conn Smythe level. Stačil jeho level, nic víc při své dominanci ani nepotřebovali.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

1,390

Re: Novinky

1,391

Re: Novinky

Co tím říkáš? Po kom tedy dle tvého máme jít a kolik máme za ty tvá jména utratit? Tyhle nekonkrétní debaty nemám rád.

Nill má dle mého jasnou představu a po té jde od samého začátku. Nikdy jiný nemění tým tak rychle a tím směrem jako Nill. Pens s touto obranou mohli vyhrát snad jen letos. Východ je slabej, týmy ze západu hrají dlouhé a těžké série, které se s tím rybníkem východu nedají srovnat, proto mají ta finále obvykle o to lehčí.

Pens neměli polovinu obrany nováčky jako my. A neměli díru v brance jako my. V tom vidím jediný rozdíl, neb dopředu jsme lepší než oni.

BTW, letos tam opět měli hodně času na odpočinek mezi sériemi. Když si vzpomenu, že v roce 2000 jsme po Avs měli jen jede den volna...a to sehrálo svoji roli. Mladí a odpočatí Devils nás dali mimo jiné  i z tohoto důvodu.

1,392 (edited by jambenn 16.6.2016 13:27:14)

Re: Novinky

Steiner úplne s tebou súhlasím.Nill nás vede tým správnim smerom len by to chcelo v bráne mať nejaký talent konečne.Inak rád by som bol ak by sme podpísali Yandla k nemu by som dal nejakého defenzívnejšieho beka,šancu by som dal Lindellovi a tiež by som skúsil Honku na pár zápasov a uvidíme čo Hansson ten mal dobrú sezonu vo švedsku .Obranu by som videl takto :
                                                                                                            Klingberg -Goligoski
                                                                                                            Yandle  - Nemeth
                                                                                                            Oduya  - Johns a asi bude 7 bek Jordie klasika alebo Lindell

V útoku by som dal šancu mladím puškám ako Shore,Dickinson,Rittchie,Stransky, uvidime koho draftujeme(tipujem nejakeho rusa bud Abramova alebo Rubstova)som zvedaví na Roopeho Hintza ,ktorý mal skvelú sezonu v HIFK a vyhral zlato na U20 .Guryanov je tiež zaujimavý zatial som ho moc nevidel hrať, max v KHL proti Slovanu ale mohol by urobiť dojem na kempe ako napr Janmark uvidime čo Nichuskin hádam bude hrať ako v 1 sezone.
Utok by mohol vyzerať takto:Benn -Seguin - Sharp
                                            Eakin - Spezza - Janmark
                                            Hemsky - Faksa - Roussel
                                            Rittchie  -   Shore - Stransky-Dickinson -Nichuskin-McKenzie  a uvidime koho podpíšeme
No a tá brána bude asi najhoršia mohli by sme niekoho získať ako napr Hutchinson ale moc tomu neverím brankári su naša slabina Campbell ten nestojí za zmienku na farme Lagace a Ruusu ,Desrosiers.Jediná šanca ako sa zbaviť našich brankarov bude expansion draft.

1,393 (edited by kisin 16.6.2016 12:07:50)

Re: Novinky

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

1,394

Re: Novinky

1,395

Re: Novinky

Zabudol som naneho.