136 (edited by Kostka 22.4.2016 08:43:13)

Re: New York Rangers

Pravda, téma Girardiho bych už uzavřel. Stejně je to každému jasné, že je to tragéd. Konečně i AV si to přiznal. Pravděpodobně bude vyplacenej ze smlouvy a vypadne z týmu. Takže zbytečně dal řešit toho vola.

Jo, Staal se brutálně nevyplatil. Když jsme se tady po přestupu bavili, že se uvidí, jestli se třeba nějak nenastartuje, tak nenastartoval. Hrál průměrně a prakticky nic týmu nedal. Za hráče do třetí řady, ať už je zkušenej jak chce, vysázet takovou protiváhu byla debilita.

Menší přestavba možná přijde, ale nemyslím si, že musí Rangers patřit k podprůměru. Pořád tam je hodně kvalitních hráčů. Kreider, Stepan, Zuccarello, Miller, Brassard, Fast,  McDonagh, Lundqvist. A nevzdávám se naděje, že se podepíše Yandle.

Boyle po sezoně končí - 4,5m, Girardi jestli skonči v AHL, tak ze stropu uvolní myslím, že pulku platu, takže 2,7M, Staal půjde do hajzlu - 4,1M. Takže bude k dispozici 11,3M. A podepsat je třeba Kreidera, Millera a Hayese. Hayes moc nedostane, šel dolů výkonnostně. Takže peníze na Yandla možná i budou.

Pak by sestava mohla vypadat takto:
Kreider-Stepan-Zuccarello
Miller-Brassard-Nash
Lindberg-Hayes-Fast
?-?-Stalberg

McDonagh-Skjei
Yandle-McIlrath
Staal-Klein

Lundqvist

Což si nemyslím, že je sestava, která by neměla na play-off...

Pokud se vedení rozhodne k větším změnám. Tak možná odejde za drafty nebo prospekty i Nash. Pak bude k dispozici téměř 18M. A s tím už se dá něco zajímavého udělat. Takže záleží jak to vedení zvládne...

137 (edited by steiner 22.4.2016 07:48:35)

Re: New York Rangers

Staal zatím nic moc nákup. Asi to už zabalil jako Patera v 28 či 29 letech.

A toho pořádného sešupu NYR se už nemohu dočkat. SNad to přijde s obměnou na pozici gólmana.

138 (edited by Kostka 22.4.2016 08:34:36)

Re: New York Rangers

Neboj, nedočkáš se (ani Lundqvista)  : )

139 (edited by kisin 22.4.2016 11:16:54)

Re: New York Rangers

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: New York Rangers

Klein je overrated? Tak to už pak i Jordie je overrated. wink

141

Re: New York Rangers

Rozhodně je overrated v tom ohledu, pokud si někdo myslí, že v následujících sezonách zopakuje své nynější sezony. Umění GM je hráče identifikovat a řešit situaci dříve než je příliš pozdě. Tak, jak to NYR nedokázali v případě Girardi, M.Staal vs. Stralman. Mnohdy ta nejvíc jasná a do oči bíjící varianta není ta nejlepší. Klein už pro NYR nic neřeší, nic s ním nevyhrají, a tedy je třeba využít jeho solidního renomé. Tak to beru já.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

142 (edited by Kostka 27.4.2016 09:21:38)

Re: New York Rangers

143

Re: New York Rangers

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

144 (edited by kisin 27.4.2016 15:46:22)

Re: New York Rangers

Nevím, mně přijde, že si Brooksie hraje na odborníka a tough guye, ačkoliv není ani jedno. Proč začal kritizovat fucking Girardiho teprve poměrně nedávno? Některé jeho články jsou úplně mimo. Moc se reakci Boylea nedivím. Trochu to neunesl, trochu frustrace. Ale spíš jsem na jeho straně. Brooksie kritizovat neumí, často je mimo, není divu, že nemá skoro žádný respekt.

Jinak Boyle nemůže za to, že Sather je analfabet. A já to vždycky vnímal jako Stralman vs. Girardi. Zůstal mohl pouze jeden, Boyle získal short-term, ten nic moc neřešil. Na konci to na Boylera již dolehlo, ale loni stále víc věcí udělal než zajebal, což se o Siru Girardim už asi tři roky říct nedá.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: New York Rangers

Brooksie je Brooksie, co dodat. Torts ho tehdy pěkně stíral.

146 (edited by Kostka 27.5.2016 07:02:38)

Re: New York Rangers

Tak nakonec ten nejhorší scénář.

"The Post has learned the Blueshirts do not intend to buy out the remainder of Dan Girardi’s contract, which has four years remaining at an annual $5.5 million cap charge.

In addition, sources report management has not requested the alternate captain to waive his no-move clause (which will be replaced by a modified no-trade following 2016-17). Further, no such request is expected.

The series of injuries the 32-year-old played through last season was a factor in his stark decline. A summer of rest should prove beneficial.

That said, it is difficult to envision the Rangers going into training camp with Girardi penciled in as their first-pair right defenseman, even as the club anticipates what is likely to become the “new normal” from No. 5."

147

Re: New York Rangers

Navíc jsem zaznamenal spekulaci, že kromě Ludnqvista, Skeije a Buchneviche není nikdo nedotknutelný, nevyměnitelný s tím, že někoho budete asi aktivně shoppovat.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

148

Re: New York Rangers

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

149

Re: New York Rangers

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

150 (edited by Kostka 19.7.2016 07:59:08)

Re: New York Rangers

Z té výměny mám rozpolcené pocity. Brassard byl můj oblíbenec, je to výborný playmaker - sice nikdy nedorostl v legitimního prvního centra, ale byl to nejlepší centr týmu. Dá se to brát tak, že tým doznal pro nadcházející sezonu dalšího oslabení, ale má to i výhody.

1) Ušetřené peníze v platovém stropě - třeba ještě dojde k nějaké změně.
2) Lepší vyhlídky do budoucna - Zibanejad 23, Brassard 29 + zisk cenného draftu.
3) Zisk univerzálnějšího hráče. Ziba je rychlejší, lepší bez puku a v produktivitě loni téměř nezaostával za Brassardem.

Shrnuto. Pocitově jsem nasranej, ale rozumově mám radost a výměna dává smysl. Příští rok čekám odchod Nashe do Las Vegas, vyplacení Girardiho a kdo ví, třeba i odchod Lundqvista do týmu s větší šancí získat Stanley Cup. Takže se uvolní další hora peněz a přestavba týmu bude pokračovat dál. A do tohohle scénáře zapadá mladý Zibanejad víc, než stárnoucí Brassard.