76 (edited by Kostka 3.3.2016 16:14:41)

Re: New York Rangers

Celkem souhlasím. Někde jsem četl (nevzpomenu si už na zdroj) názor experta nebo dokonce někoho kdo vidí víc do klubu, že je to, jak konečně píšeš, opravdu jedna z posledních šancí NYR na SC. Proto právě ten Staal. Pokud se SC neudělá, což asi ne, (i když jako fanoušek samozřejmě doufám, že se všechno sejde tak, že to zázračně vyjde), tak má nastat nějaká menší revoluce. Rsp. obměna kádru. Je možné, že Nash půjde pryč výměnou právě za prospekty a drafty. Možná přijde i nějaký pokus zázračně se zbavit Staala. Uvidíme, může to být zajímavé léto. Tak či onak se dá ten propad výkonnosti čekat. Snad ale nebude tak výrazný, že by nebylo play-off.

Některé tahy taky nechápu. Ten Glass musí Vigneaulta kouřit. Protože už druhým rokem nehraje nic a pořád je v sestavě. Tam už dávno měl hrát druhým rokem někdo mladší. Na Vigneaulta mám obecně celkem dost rozporuplné názory. V něčem se mi jeho práce líbí..v něčem ne. Třeba přesilovky hrajou Rangers už dva roky nedobře. S tím by měl něco dělat. Protěžování některých hráčů je taky protivné.

77 (edited by steiner 3.3.2016 17:11:06)

Re: New York Rangers

Dle mého protihodnota výborná. NYR ho dostali levně. Otázka je, jestli s ním NYR počítají do budoucna.

Staal nepochybně jde dolů poslední roky. Není ještě ve věku, když by měl být vyčpělý. Naopak, teď by se měly projevit jeho zkušenosti. Tolik bodů jako kdysi dělat už nebude, ale u něj změna prostředí může udělat hodně. Navíc rozdíl v kvalitě kádru NYR a Caroliny může také sehrát svoji roli.

V PO on ožívá. On to měl holt těžké v tom, že hned z kraje udělal abnormální počet bodů v RS i PO a hned získat SC. Od té doby už to nikdy nebylo stejné. Soupeři ho lépe čtou, zranění, apod.

Dle mého dobrý nákup, má svá ale a otazníky, jako ostatně každý trejd, ale dle mého NYR udělali dobrou výměnu.

Dle mého je to lepší akvizice než Nash. Toho bych se klidně zbavil. Staala bych si ponechal. Ale záleželo by, kolik bude chtít. 9,5 nedostane ani náhodou. Někdo řekne, že 6 mega je za něj hodně, a já bych i souhlasil, nicméně za méně než 6 mega nepůjde.

78 (edited by kisin 3.3.2016 20:41:37)

Re: New York Rangers

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: New York Rangers

Kisine, oni musí vědět, co chtějí a kam míří. Souhlasím, že to vypadá jako staré, dobré podpisy ala Drury, Holík, apod. A já jim to přeju.

A Staal jde dolů rok co rok....né že může jít dolů kdykoli. Tipl bych si, že on ožije, podepíše a pak zapadne do starých kolejí...prostě klasika NYR. Jen doufám v co největší smlouvu.

80 (edited by Kostka 4.3.2016 09:54:04)

Re: New York Rangers

že to zatím se Staalem nemyslí Vigneault až tak vážně dokazuje i to, že prozatím hraje až třetího centra, právě za Stepanem a Brassardem. Na ledě dostává Eric Staal okolo 14 minut. Může se to samozřejmě změnit, ale zatím není brán za elitního centra týmu ani omylem.

81 (edited by kisin 4.3.2016 11:56:33)

Re: New York Rangers

...Vigneault typical. Yandlea taky nevyužíval a stále nevyužívá tak, jak by se slušelo a patřilo. Přitom bych řekl, že letos je to váš nejlepší bek, přesto je využíván jako 4ka nebo dokonce 5ka. Samozřejmě netvrdím, že je celkově vzato lepší jak McDonagh, nicméně si myslím, že letos má lepší sezonu. Jsem si jistý, že byste měli o několik bodů víc, kdyby to hovado tolik nespoléhalo na to, že Girardiho budou trefovat puky a Lundqvist po těch dvou expertech uklidí mrdník.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

82 (edited by steiner 4.3.2016 19:06:50)

Re: New York Rangers

Tak on Staal nemá kdovíjakou formu, takže asi na víc aktuálně nemá. Na PO je to nicméně solidní depth. Velmi solidní.

Re: New York Rangers

Škoda, že naposledy hrál v play-off 7 let zpět..

Re: New York Rangers

Souhlas, holt Carolina. Nyní bude mít motivaci.

85 (edited by kisin 7.3.2016 19:29:09)

Re: New York Rangers

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: New York Rangers

Dobře napsáno.
Jinak do dnešního zápasu proti Buffalu má Miller nastoupit ve 4. řadě! Mazec.

87

Re: New York Rangers

U nás tam hraje cca šestý nebo sedmý nejlepší forward týmu Namestnikov již přes měsíc. Když je někdo kokot, nenaděláš nic.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

88 (edited by Kostka 14.3.2016 08:03:03)

Re: New York Rangers

89 (edited by Kostka 17.3.2016 09:05:19)

Re: New York Rangers

Hockey News ranks prospects: 28th Devils, LA is 29th, NYR 30th in NHL. Těším se na zářivou budoucnost. :x.

Re: New York Rangers

Môžes pridať aj link na článok? Rád si ho prečítam.

The harder the battle, the sweeter the victory.