61 (edited by kisin 8.2.2016 21:41:13)

Re: New York Rangers

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

62 (edited by Kostka 9.2.2016 10:31:20)

Re: New York Rangers

Přesně tak. Přesně o to jde. Ze Staala, který by měl být 5 - 6 bek týmu s platem maximálně Kleina. Je uměle vytvořený "elitní" bek týmu, který bere 5,7 mega a proto nevyjdou peníze na opravdu kvalitního obránce jako je Yandle. Proto na Kleina, který taky není žádný zázrak, nic moc neříkám, protože má relativně úměrnou smlouvu a hraje to na co má. Staal si hraje na elitu, tak musí dostávat čočky, když hraje jako poleno. Proto ta kritika a těžká neoblíbenost. To je celý.

Re: New York Rangers

Tak ta debata začala o jeho schopnostech, nikoli o tom, jestli za ty peníze je OK či ne. Pokud to bereš vzhledem k platu, pak se shodneme.

Re: New York Rangers

do pjéči, tady to kupodivu žije. smile

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

Re: New York Rangers

to je hlavní faktor, ale i kdyby stál 2 mega, tak bych ho v týmu nechtěl. Najdou se lepší i do třetího páru (můj názor).

Re: New York Rangers

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: New York Rangers

Nová doba...

68 (edited by Kostka 17.2.2016 10:12:32)

Re: New York Rangers

Má to pozitivum....už se nemá jak zhoršovat... : )

69 (edited by kisin 18.2.2016 16:42:45)

Re: New York Rangers

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

70 (edited by kisin 28.2.2016 02:28:06)

Re: New York Rangers

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: New York Rangers

big_smile  ..komediant(i)

Re: New York Rangers

This happens from time to time.

73

Re: New York Rangers

Kostka, jak hodnotíš příchod E.Staala? Jak vidíš vaše šance v PO?

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

74 (edited by Kostka 2.3.2016 10:25:57)

Re: New York Rangers

Mám k tomu celkem neutrální postoj. To znamená, že z něj neskáču nadšením, ani nejsem extra nespokojený. Mohlo to dopadnout i hůře. Staala vnímám jako už celkem vyčpělého útočníka, od kterého ale moc nevím co čekat, protože změna prostředí a kvalitnější spoluhráči ho můžou ve výkonnosti trochu posunout vejš. Je zkušený, je to lídr něco už v play-off odehrál, i když ne zrovna moc…Asi ten tým zlepší, ale velké věci od něj nečekám. Cena nebyla malá, ale jsem rád, že nepadla jednička draftu. Uvidíme. Navíc netuším, jestli si ho vedení bude chtít nechat a po sezoně pustí Nashe, nebo přišel vyloženě jen do konce sezony. Asi rozhodnou právě výkony v play-off, těch dvou.

V play-off vidím šance Rangers jako nejslabší za poslední tři roky.  Což je možná i dobře : ) Výkony nejsou špatné, ale letos je v lize dost lepších týmů. Naši brankáři chytají dobře, útok má kvalitu, obrana pracuje teď celkem slušně, momentálně to nevypadá zle. Přesilovka je ale slabá, což mě sere. Spíš bych to řekl tak, že před náma vidím v předpokladech: Washington, Pittsburgh a Tampu - i když ty poslední dva týmy nevnímám jako výrazně lepší. Západ neřeším.

75 (edited by kisin 3.3.2016 14:32:36)

Re: New York Rangers

Celkem souhlas. Protihodnota za E.Staala sama o sobě nebyla hrozná (nicméně těžili jste z faktu, že Eric chtěl pouze k vám) - i tak to ovšem Gorton zvládl lépe, jak feták Sather s MSL. Víme své.

Nicméně já mám celkem zásadní problém: zatímco v předchozích dvou letech jste patřili mezi řekněme tři, čtyři největší favority na SC, nyní vás řadím až do jakéhosi druhého sledu: jako pátý nebo šestý tým s nejvyšší šancí na SC. Což jsi už vlastně rovněž naznačil. Je to samozřejmě subjektivní a celkem irelevantní, ale nevidím důvod, proč by letos měl být ten rok, kdy získáte SC. Bez šance samozřejmě nejste, v PO se může stát cokoliv, blabla, ale myslím, že se opět projeví faktor M.Staal a Girardi a nedostatek difference makerů v útoku. Čili když vezmeme v úvahu fakt, že vaše šance na SC je poměrně malá, a navíc k tomu připočteme další fakt, že Sather v předchozích letech prodal vaší farmu, úplně kladně ten trejd nehodnotím. Dva 2nd roundery jsou 2nd roundery a Saarela platil za vašeho top10 prospecta, dokonce možná top5 prospecta. Šance, že bude solidní NHLer, je celkem vysoká. Na druhou stranu, letos je zřejmě vaše úplně poslední šance za podmínky, že v létě odejde Yandle, Boyle, zůstanete na ocet s Girardim a M.Staalem a náhrada za Yandlea bude slabá nebo dokonce žádná. Management si tento faktor poslední šance zřejmě uvědomuje a zřejmě naposledy do toho prásknul... Z tohoto pohledu to asi pochopit lze. Už jsem zde myslím naznačil, že si nejsem jist, zdali vůbec příští sezonu uděláte PO, dokonce bych si vsadil na to, že ne, ovšem tohle je zatím předčasné tvrdit. Záleží, co provedete v létě. Nicméně příliš možností mít asi nebudete. Uvidíme.

Ještě bych dodal, že ačkoli máte obecně slabý nebo jeden z nejslabších prospect poolů v lize, což je pravda, není to věc scoutingu, ale vašeho managementu, který vašemu scoutingu konstatně dopřává o 20-30% méně picků, které mají k dispozici ostatní týmy. K tomu navíc musíme přičíst dlouhodobou absenci 1st rounderů. Jinak lze říct, že váš scouting dokáže z toho hovna, co má k dispozici, udělat solidní job. Ten depth ovšem není takový, jaký by měl být, jaký byste potřebovali, abyste dokázali nahradit vaše stárnoucí hráče.

Skandální je navíc fakt, že upřednostníte fucking Glasse před např. Hřivíkem. Dlouhodobě. Glass ještě pod svým kuřbuřtem AVem chodí na oslabení atd. Neskutečné. Nevím, jestli má třeba zrovna Hřivík na to, aby byl dlouhodobě NHLerem, ale každý je lepší jak Glass a fakt, že první šanci dostal Hřivík až letos, je neskutečný bullshit.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper