1 (edited by angelo 1.3.2016 00:07:56)

Topic: Kris Russell

Who is this guy?

Čaute
Jyrki Jokipakka, O
Brett Pollock, Ú
podmienená voľba v 2. kole, draft 2016

Re: Kris Russell

Don´t know, but I am sure Tommy will be very happy smile

Re: Kris Russell

4 (edited by angelo 1.3.2016 00:23:27)

Re: Kris Russell

Zvykol hrávať s Hamiltonom druhý pár.


Russell, 28, leads the NHL with 3.4 blocked shots per game and is second with 174 blocks. He has four goals and 15 points in 51 games and averages 22:52 of ice time per game.

Re: Kris Russell

Od toho zlepšení na neprostupnou obranu nečekám.

Re: Kris Russell

On ostatním formu nevrátí...

Re: Kris Russell

hepy sem, vo tom žádná.....akorát že jeden Jakopako ven jaro nedělá. Chce to houšť a větší kapky.

8 (edited by kisin 1.3.2016 17:06:11)

Re: Kris Russell

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Kris Russell

O jeho prvním pasu se psalo mnohé, prej to není tak hrozné, jak fans advanced stats píší.

On nabízí něco, co naši beci nemají. Srovnání s Robidasem je na místě. Jen je Russell lepší bruslař. Robidase jsme měli rádi bez ohledu na stats. Že hrál prvního beka a neměl na to, to je jasné, nicméně se toho zhošťoval celkem solidně. A v PO, válečník. Le petit Hercules.

Liles by nám aktuálně nenabídl nic, co naši beci nemají. Proto, i když byl levnější, tak volím Russella.

Cena za něj byla hodně vysoká, ale nikdo jiný prostě na trhu nebyl, a to byl pádný argument. Jít do PO s Pakkou nebo s Russellem, to je rozdíl. Russell je typ na PO. Tak uvidíme.

A poslední tři roky se nedělo nic tak děsného, jak se často píše. Advanced stats jsou jen stats, které mají své mouchy. Oči jsou vždy důležitější než stats. Kouč ho miloval, a byl pro to důvod. Němohl by chtít 6 mega, kdyby to byl nejhorší bek ligy. Bruslení má jedno z nejlepších v lize. V Calgary ne úplně zapadal do systému, u nás mu to bude více sedět. Hamilton by mohl povídat, jak změna stylu s hráčem zamává. U nás by navíc nemusel být třetím bekem, ale třeba čtvrtým či pátým. Hodně icetimu by měl dostat na PP a PK.

10

Re: Kris Russell

V kontextu toho, za co šel Liles a jaké jsou vaše reálné šance na cup run, mi z toho vychází lépe Liles. Věk nevěk, není to tak, že Russell musí nutně zůstat. Liles by určitě zlepšil PP (2nd PP) a depth v obraně, podobně jako Russell. Ani jeden nic neřeší z toho pohledu, že by se Gogo posunul do 2nd pairingu a Oduya do 3rd pairingu. Pravděpodobně tedy ne. A nejsem si jistý, jestli je Liles horší ve věcech, na kterých skutečně záleží. Spíš není. Dnes platí za velmi podcenovaného beka, což dokládá i fakt, že na TDL se o něm v podstatě nemluvilo.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

11 (edited by steiner 1.3.2016 17:58:01)

Re: Kris Russell

12 (edited by kisin 1.3.2016 18:14:07)

Re: Kris Russell

Já nevím, GMs jsou hotentoti (Benning, Roy/Sakic...) nebo občas udělají chybu, občas je k mání steal (Stempniak, Perreault...) a nikdo pak nechápe, že byl k mání. Čili že byl o Russella zájem a mluvilo se o něm, pro mě nedokazuje vůbec nic. Carolina je tým ve slabém marketu, Liles je hezky schovaný atd. Jen proto, že se o Russellovi mluvilo, kvůli tomu mám věřit, že je podstatně lepší?

Gogo byl vždycky lepší jak Russell a Russell rozhodně není hoden 4.5M-5M. Pravděpodobnost, že by se z něj na takovém kontraktu stal nový Carle nebo AMac, je dle mého vysoká. Jinak AMac byl kdysi podobně kontroverzní bek - nejlepší shot blocker v lize, solidní bruslař, celkem solidní produktivita... Já jsem ho taky špatně odhadl a kde je dnes. Russell má mimochodem přezdívku nový AMac.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

13 (edited by steiner 1.3.2016 18:24:01)

Re: Kris Russell

Já jsem v klidu. Vidím to jinak. Pokud je o tebe zájem, obvykle to svědčí o tom, že něco děláš dobře. Pokud o tebe zájem není, obvykle to svědčí o tom, že něco děláš blbě. Já nesdílím to mínení některých, že většina GM jsou kokoti, kteří své práci nerozumí, a trenéři jsou tam také omylem, trénovat vůbec neumí, apod.

Dle mého prostě Russell nabízí něco navíc, co Liles ani Gogo nenabídnou. Nikdy. Zdaleka nejlépe bruslí, na PP bude lepší jak Gogo, na PK bude z těch tří nejlepší. Blokovat střely ti dva také nedokáží, navíc Russell je lídr v kabině. A to ani Liles, ani Gogo, nejsou.

A Carle ani AMac nikdy nehráli hru jako Russell, byť AMac je mu blíže v tom srovnání. Tyhle typy dle mého nikdy nic podobného nedopustí. Robidas také nikdy nic nevypustil. Ale také dřív schází. Russell určitě nebude hrát v 38 letech. Ten se bude rozpadat...

BTW, proč myslíš, že Stempniak nikdy nikde nevydrží? Tedy že o něj nikde není delší zájem? Je to tím, že je tak dobrý?

Re: Kris Russell

Goligoskeho by som nepúštal, stale je náš top 2.

15

Re: Kris Russell

Ja si myslím, že už len to blokovanie striel by tímu mohlo pomôcť. Však dostávame veľmi veľa gólov v PK po nahodení lebo nik z hráčov nedokáže strely od modrej zblokovať. Tak uvidíme a to dobré korčuľovanie môže byť tiež dôležité a to bohužiaľ Jokki určite nemal...