1

Topic: 5. 3. 2012 Stars @ Flames

Re: 5. 3. 2012 Stars @ Flames

vidím to na výhru 3-1

Re: 5. 3. 2012 Stars @ Flames

Rozbijeme je .. 3:2 (Vincour malíčkem u nohy, Ryder a Goli)

Re: 5. 3. 2012 Stars @ Flames

Já tipuji 2:3. Ribeiro, Benn, Souray.

5

Re: 5. 3. 2012 Stars @ Flames

Dneska asi tipovat radši nebudu, jak víte, fandím oběma celkům, mám se v plánu se na zápas podívat, tak uvidíme, kdo zvítězí smile.

6

Re: 5. 3. 2012 Stars @ Flames

Pepo, ty mě nepřestáváš překvapovat...

Re: 5. 3. 2012 Stars @ Flames

8

Re: 5. 3. 2012 Stars @ Flames

Řekl bych, že je to opravdu rovnocenné, takže asi nemám favorita. Jinak bych mě zajímalo, jestli ještě někdo věděl o tom, že mimo Dallasu také fandím Calgary, ne jen Steiner. To, že fandím, také Plamenům, jsem zde napsal možná tak dvakrát třikrát, jindy jste to třeba mohli z toho příspěvku vyčíst. Má to hlavní dva důvody či dva faktory: Jarome Iginla a Miikka Kiprusoff. Pro mě prostě borci, oblíbenci. Jak říkám, fandím oběma zhruba tak stejně a nevidím v tom nějaký problém, naopak wink Minimálně v tom, že v play off snad bude aspoň jeden můj oblíbenej mančaft letos. Třeba Dallasu a třeba Anaheimu nebo někomu ze stejné divize bych těžko fandil, ale Dallas a Calgary, pro mě kvalitní a zajímavá a srdcová kombinace. Sice jsou ze stejné konference, ale to nevadí, to už musí být dost dlouho, co na sebe narazili v play off, a letos to taky asi nehrozí, minimálně v prvním kole.

Re: 5. 3. 2012 Stars @ Flames

Tak o tom jsem nevěděl.....
Dneska zarveme 3:4p (Garbutt, Daley, Souray, Eriksson)

10

Re: 5. 3. 2012 Stars @ Flames

ahojte, máte nejaký link? lebo na lshunteri mi nejde ani jeden

11

Re: 5. 3. 2012 Stars @ Flames

Ahoj, zatím bohužel ne, také jsem ve fázi dalšího hledání...

Re: 5. 3. 2012 Stars @ Flames

13

Re: 5. 3. 2012 Stars @ Flames

Calgary - Dallas 2:3 na nájezdy.

Dallasu se daří, je to vidět. Už májí steně bodů jako Phoenix.

Chtěl jsem napsal pár postřehů z tábora Calgary, jak to vidím já:
- Špatná přesilovka Plamenů momentálně. Včera to ještě korunovali inkasovaným gólem při vlastní početní výhodě. Nutno říci, že to Loui udělal moc hezky.
- Calgary a nájezdy potažmo prodloužení. Škoda mluvit... To je děs. Mají tam celkem 12 proher, což je druhý nejvyšší počet v NHL.
- Aktuální hra a výsledky doma. Pro mě nepříjemné překvapení. Ještě v polovině února bych vám řekl, že Calgary hraje doma velice dobře, ale teď tedy ne. Za posledních 5 domácích duelů získali jen 3 body, ale ani jeden nevyhráli... Zase jsme u hry v nastavení a v nájezdech. Acho jo.
- Teď mají doma Montreal a Winnipeg a pak venku Minnesotu, tak by měli zákonitě zabrat a vydololovat 5 bodů, ještě lépe 6, teď se tedy ukáže, už není na co čekat. Uvidíme, zda to bude v jejich silách. To se nedá nic dělat, musí, chtějí hrát v play off už tak si poslední utkání zahrávají s ohněm až až (a jsou to Plameny, takže aspoň něco vtipného big_smile).
- Do konce Základní části zbývá Plamenům sehrát 16 mačů, z toho budou hrát 10 před domácími diváky. Ono to snad bude nevýhoda?
- Nevím co si mám o domácích zápasech myslet... Nechápu.
Pozitivem je, že se vrátil po zranění Curtis Glencross a střílí branky. Ale i tak je pořád dost hráčů na marodce - Stempniak, Butler, Jones, Backlund. Včera nehrál Comeau. Problémy měl Bouma, myslím, že možná nedohrál, zdravotník o jeho stavu říkal trenérovi a ten kroutil hlavou, mohli jste to zahlédnout v přenosu.
- Hra v útoku Flames stoj na moc málo hráčích. Jarome, Alex, Olli, Curtis, Michael Cammalleri. Čekám, že snad se rozehraje David Moss, který hodně dlouho chyběl, ale teď už hraje. Také očekávám větší bodový příspěvek od Cammalleriho. Obecně se čeká víc od momentálně zraněného Backlunda, o hodně lépe má také hrát Comeau. Zklamání.
- Beci také nejsou nějak extra produktivní, spíše naopak. Loňskou sezónu Giordano 81 zápasů a 43 bodů, tuhle sezónu má bodů 16, ale vynechal 20 duelů. Chce to celkově lépe podporovat útok. Calgary střílí málo branek. Od příští sezóny by se víe než šiknul jeden ofenzivní produktivní obránce.
- Rozhodně si nemůžu stěžovat na Miikku Kiprusoffa, ten drží tým nad vodou a vede si lépe než  minulé sezóně. Průměr branek na zápas: aktuálně 2,34, minulá ZK 2,63. Úspěšnost zákroků: aktuálně 92,1, minulá ZK 90,6. Chválím i Olliho, teď má na kontě 53 bodů, v minulé sezóně získal za celou ZČ 54 bodů.

Doufám, že vědí, co je v sázce a že teď je potřeba pořádně zabrat a né doma ztrácet body! Už tak jich hromadu poztráceli v nastavení a v nájezdech! A teď minule minimálně jeden v Anaheimu, dostal gól někdy v čase 59:14, to není nic k výskání.

Re: 5. 3. 2012 Stars @ Flames

Pánové, kurz na to že vyhrajeme pacifickou divizi je 5,5. Do toho by se dalo jít wink

I pád na držku je pohyb dopředu...

15

Re: 5. 3. 2012 Stars @ Flames

neblázni...za kurz 15 bych do toho šel...5,5 je málo