601 (edited by Kostka 11.8.2015 12:26:12)

Re: Zajímavosti

Taky mám právě Evandera rád. Líbí se mi hráči, kteří kromě toho, že mají skill přidávají i něco navíc - krom bodů a gólů. Loni měl, za tu krátkou dobu co stihl odehrát, a to měl pomalej rozjezd 3,4 střely na zápas, 3,2 hity na zápas a hraje hodně slušně oslabení. Zkrátka jak píšeš – všestranný útočník. A dobře se na něj na ledě kouká.

U Paláta bych viděl jednu slabší stránku. Podlé mého málo zakončuje. Měl by se více pouštět do střelby. Loni měl jen 1,8 střely na zápas, což je škoda. Ale vím, že je to spíš playmaker, takže asi nikdy nebude sázet třeba 25-30 branek za sezonu a pálit 250 střel jako Evander (což po něm asi trenér ani vyloženě chtít nebude), ale na to jak má kvalitní střelu je zbytečně bojácný...

Jinak ještě bych tě otravoval s tou fantasy. Nechci to tady tímto tématem moc zasírat, ale když jsme u toho koho vybrat pro další rok, tak to rozšířím. Musím vyhodit z těchto čtyř útočníků jednoho: Black Wheeler, Matt Duchene, Evander Kane nebo Palát.

Kanea a Paláta už jsi rozebral. Oba bych si rád nechal (i když jsem původně chtěl vybrat právě mezi nimi, jak jsem psal), ale od Duchena taky čekám velké věci, měl by to být leader Colorada, pokud se jim povede sezona, tak by mohl udělat i 70B. Navíc má docela kvalitní buly, což se počítá. Akorát mě štve, že je slabý na přesilovky. A loni teda moc ofenzívním vůdcem týmu nebyl. Čekáš, že půjde letos hodně nahoru, oproti nepovedené minulé sezoně? Wheeler je ze všech čtyř nejstarší, ale podobně jako Evander se mi hodně líbí. Krom sbírání bodů a střílení branek je hodně silný na oslabení a taky hraje kvalitně na obou stranách hřiště. Chci si tým stavět především z hráčů, jako jsou Wheeler, Kane nebo Palát, ale jak jsem psal od Duchena čekám velké věci letos a produktivní centr by se také hodil, takže si lámu hlavu koho vyhodit a kdo z nich má "nejmenší  hodnotu". Byl bych hodně rád za tvůj názor a pohled na uvedené další dva hráče....

602

Re: Zajímavosti

Promin, nemam ted moc cas, budu se ti snazit odpoved za 2 ci 3 dny, plus minus.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

603

Re: Zajímavosti

jasný, naprosto v pohodě.

604

Re: Zajímavosti

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

605 (edited by kisin 16.8.2015 14:40:25)

Re: Zajímavosti

Já se úplně ve fantasy neorientuji, hrál jsem to pouze krátce, nevím, co se ti tam všechno počítá a nepočítá. Celkově to tam funguje trošku jinak než v reálu, např. Scandella má menší fantasy hodnotu jak Vatanen, přestože Scandella je jinak dnes celkově o něco lepším bekem.

Duchene patří mezi nejšikovnější hráče ligy. Loni moc nechytil začátek, navíc vím, že nastřílel snad 10 tyček, řada problémů se s ním prostě táhla víceméně do konce sezony. Byl tam slabý puck-movement od beků - Johnson s Barriem byli na vše sami, pak tam byla víceméně AHL squadra, s trochou nadsázky. Mně bylo celkem jasné, že PO neudělají, ta předlonská sezona byla fluke, Roy je slabý trenér i GM a ta obrana byla prostě děsná.

Beauchemin je stále solidní, ale těžko odhadovat, jak na tom bude zítra. Zadorov má slušný potenciál, ale bude již příští sezonu schopný odehrát top4 minutes? Nemyslím si, že by i druhý rok po sobě útok táhli převážně důchodci Iginla s Tanguayem, ale ani si nemyslím, že by bylo Colorado PO team. Maximálně urvou 7.-8.flek, ale i o tom pochybuju. U Duchenea a jeho talent-levelu je nicméně nepravděpodobné, že by měl 2x po sobě na své poměry slabší sezonu. To se obecně moc často nestává.

Winnipeg je kvalitní, legitimní tým. Jsou dlouho pohromadě a Maurice je fakt odborník. Trouba bude imho patřit k nejlepším (ne nutně příští rok), Little patří mezi nejpodcenovanější two-way centry ligy a Perreault asi nikdy nebude ani trochu doceněn, ačkoliv produkuje jako 1st liner a je schopen sám utáhnout útok. Celkově navíc Jets patří k nejlepším possession týmům ligy. Zde máš s Wheelerem dobré předpoklady. On je navíc konzistentní, nebývá zraněný, s Laddem a Littlem se dobře znají a vyhoví si a jeho hodnota jde za ''fantasy hockey''.

Nemáš tam ještě někoho dalšího? Tady na první pohled není nikdo, kdo by měl na sobě napsáno ''drop me''. Kdybych si ovšem musel vybrat, vyhodil bych asi Kanea. Ad1) bude v novém týmu. Ad2) bude hrát po těžkém zranění. Ad3) a to nejdůležitější, měl by být v nejslabším týmu, čili jeho stats by tím měli být ovlivněny. Ale zas je tam faktor Eichel...

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

606 (edited by Kostka 17.8.2015 08:47:10)

Re: Zajímavosti

Vím, že se ligy mohou trochu lišit. Ta naše se hraje na: G, A, +/-, shots, PPG, PPA, SHP, PIM, Hits, Blocks, Faceoff, úspěšnost střelby a pak brankářské statistiky wins, SO, GAA a Saves (Každý si může poskládat ten tým pochopitelně trošku jinak – s cílem dominovat v jiných statistikách, než ostatní -, ale obecně platí, že se někdo zaměří například na střelce a sbírá hodně branek, střel a bodů v přesilovce. Někdo to víc řeže a má i útočníky, kteří přidají hodně hitů, bloků a trestných minut. A třetí sází na vyváženost. Je to různé.)

Pokud porovnám Scandellu a Vatanena očima fantasy hockey, tak Scandella dělal loni méně bodů, nedělal body v přesilovce (nevím kolik času v ní trávil) – Vatanen byl v tomto směru lepší. A Fin měl i o něco víc střel a bloků. Takže pokud jde o statistiky, tak nebyl Scandella vlastně v ničem zásadním lepší. Navíc se Anaheimu dařilo minulou sezonu lépe, než Minnesotě, ne teda nějak diametrálně, ale i to byl menší plus pro něj, ale hlavně šlo o produktivitu. 

Sám Roy by s tebou moc nesouhlasil big_smile … ten prohlašuje: "I'm here to win the Stanley Cup," před letošní sezonou x) Často jsem na jeho práci četl chválu..a ta druhá, nepovedená sezona se házela spíš na smůlu. Obecně nevím co si o tom myslet, ale když říkáš, že je slabý trenér, tak na tom asi něco bude…Pokud to bude letos opět fiasko, tak bude pravda určitě na tvé straně..

Do další sezony si můžu vzít celkem 6 hráčů a prakticky největší hodnotu má u mě tato sedmička (takže jeden bude muset jít do volných hráčů a na draft): Lundqvist, Crosby (nemusím ho, ale je holt sakra dobrý, tak co mám dělat x) ), Justin Faulk a pak ona čtyřka: Wheeler, Kane, Palat, Duchene. 

(Budu zakládat na yahoo letos ještě jednu ligu, nechceš se přidat? S tvými znalostmi by jsi patřil rozhodně mezi favority).

607 (edited by kisin 18.8.2015 00:41:00)

Re: Zajímavosti

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

608 (edited by kisin 24.8.2015 12:23:40)

Re: Zajímavosti

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

609 (edited by Kostka 25.8.2015 07:31:15)

Re: Zajímavosti

Rok a půl zpět bych ho samozřejmě hájil. Byl jsem rád, že šel k NYR – i když za docela vysokou cenu. Dokonce zněl přesvědčivě, když tvrdil, že jediný klub, do kterého by přestoupil, jsou právě Rangers. Ale celkem se mi za ten rok a půl zprotivil. Jednak byl výkonnostně slabý, hlavně poslední play-off byl tragický, přesto brečel, že nedostával víc prostoru – jak taky mohl, když nedokázal pořádně trefit kotouč natož branku. Ale hlavně mě srala ta jeho přehnaná sebestřednost. Hokejista skvělej, měl jsem ho rád, odvedl i dobrou práci pro Rangers, ale výsledný dojem žel není dobrý. Těm jeho kecům v tom článku se nedivím, on chce vždycky působit jako dobráček a skromná hvězda, ale je pravým opakem no. Asi se s tím malým vzrůstem nikdy moc nesmířil. (Ke cti je mu ale, že věděl kdy s tím seknout.)

610

Re: Zajímavosti

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

611

Re: Zajímavosti

Mike, co naděláš, z Rangers je posraný úplně každý hráč. Každý tam chce hrát, když tam pak hraje, tak je srdcař. Postihlo to i Martyho, ale nepomohl vyhrát SC, tak musel táhnout do haje.

612 (edited by kisin 25.8.2015 11:36:08)

Re: Zajímavosti

NYR jsou pochopitelně jako original six team s historií lákadlo, ale v případě MSL hrál větší roli spíš fakt, že ta jeho rodinka žila (a žije) v Connecticutu. A on to přece dělal hlavně kvůli rodině...

Nedokážu pochopit, co měl St.Louis proti Tampě jako takové. Že se tam evidentně ani po víc než dekádě hraní trvale neusadil. Je to krásné město, což potvrzuje i fakt, že se tam celá řada bývalých hráčů Tampy usadila (Kubina, Kuba, Prospal, Garon, Andreychuk...). On tam navíc vyhrál cup, strávil tam podstatnou část života a měl veškerý servis. Nechápu. Nevím, v čem je posraný Connecticut lepší. Vysral se prostě na všechno a na všechny. Na město, na fanoušky, na Vinika, na Yzermana, prostě šel all-in.

Mě ten sled událostí u MSL velmi šokoval a velmi ranil. Považoval jsem defacto za samozřejmost, že kariéru uhraje u nás. Na ledě vždy nechal duši a svou bojovností dokázal strhnout ostatní. Evidentně však dokonalý nebyl. Ty kecy ohledně TOI mě taky pobavily. Mohl být rád, že ho Vigneault vůbec stavěl. Turnover machine, defenzivní liability a ačkoliv se dostával do šancí, neproměnil žádnou. Vybavuji si, že v jednom zápase ve finále konference proti Bolts mohl dát klidně 4 branky a nikdo by nemohl říct ani popel. Je třeba dodat, že do těch šancí se dostával díky dobré práci spoluhráčů, trochu štěstí, on sám měl na hru minimální dopad. Tedy na pozitivní hru Rangers... Občas vypadal jak agent Tampy.

On už byl na konci angažmá u nás dost reputační hráč. Sice měl stále PPG, ale zdaleka nebyl tak dominantní a pakliže kdysi platil za solidního two-way wingera, to už taky dávno neplatilo. Já to tak však nebral. Nikdo tak neuvažoval. Ovšem že bude následovat další, velmi rychlý pád, to nečekal asi nikdo. Je zajímavé, že prakticky ihned šel v NYR herně i bodově výrazně dolů. NYR s takovými nákupy mají dlouhodobé špatné zkušenosti a stejně do toho furt chodí... Získali tak další vyhaslou hvězdu do své sbírky (Richards, Naslund, Redden...) za kterou navíc velmi draze zaplatili.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

613 (edited by kisin 6.9.2015 20:22:05)

Re: Zajímavosti

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

614

Re: Zajímavosti

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

615

Re: Zajímavosti

Subban daroval detskej nemocnici v Montreale $10 mil.