1 (edited by steiner 11.7.2015 09:50:27)

Topic: Patrick Sharp

Re: Patrick Sharp

Not bad. Že by konečně posílení naší obrany?

3 (edited by steiner 11.7.2015 13:36:26)

Re: Patrick Sharp

Další výměnu čekám do pár dní, týdnů.

A pokud se tak stane, tak PO by měl být jen začátek...aneb "Time to win is now".

Re: Patrick Sharp

Jak to tak pročítám fandové Chicaga nejsou z výměny moc nadšeni...

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Patrick Sharp

"There's been countless phone calls over the last three weeks trying to find the right deal, and this one finally made sense," Bowman said.

Re: Patrick Sharp

"You hate playing against him, but you like having a guy like him on your team," Bowman said of Garbutt.

Bowman ho asi nezná. smile

Re: Patrick Sharp

Re: Patrick Sharp

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

9 (edited by steiner 11.7.2015 20:11:49)

Re: Patrick Sharp

Jen doplním pár věcí.

Jak kisin dobře píše, Nill to dělá v tichosti. Obvykle nikdo nic netuší. To jen dokazuje, jak je ten jeho tým semknutý a jak táhnou všichni za jeden provaz. Prostě nikdo nic nepustí. Kolikrát se o něčem píše dlouho dopředu, tady až tak ne. Nill začal tuhle výměnu řešit těsně před draftem. Má vytypovaných několik týmů s problémy se stropem, se kterými se bude dát měnit.

Garbutt toho také nemálo nabízí, zase bych z něj nedělal úplné ořezávátko, ale obecně nás jeho odchod nebolí. Hlavně díky těm trestům a vyloučením. Loni chyběl 5 zápasů za 2 suspendace. Má ale rychlost a nehraje se proti němu nejlépe. Stinná stránka převažuje, proto šel. Je také fajn, že Nill nedal Roussela, o kterém se psalo, že o něj mají Hawks zájem.

Jinak se těším na tu naši PP. Sharp s Klingbergem na modré. Spezza, Seguin a Benn vepředu. Super. Navíc Sharp nám každej rok dával zabrat, teď už je to vyřešené. Jen ten Hemský je zde pořád navíc.

Johns je tvrdej, a takového beka nemáme. Je velkej a umí bruslit. Prý je NHL ready, takže se popere o flek v týmu. Oleksiak je tím pádem na odstřel.

Kdyby došel nějaký drahý bek, třeba Phaneuf, a odešel Hemský a třeba Oleksiak a Jokipakka, to bych si pak myslel, že je JN génius.

Re: Patrick Sharp

11 (edited by kisin 11.7.2015 21:09:40)

Re: Patrick Sharp

To ano, pakliže se nebudeme dívat na tresty, Garbutt je luxusní 4th liner. Nicméně s tresty dostaneš hráče jako Garbutt nebo Downie, což je taky velmi dobrý hráč, na svůj styl hry je to podcenovaný playmaker, ale z nějakého důvodu ho nikdo nechce, neustále mění kluby... Tihle hráči mají u refs reputaci a top týmy, které již řeší i detaily, zcela jistě zvažují, jestli jim za to takový hráč stojí či ne. Dle mého vám bez něj bude líp, jeho rychlost a agresivitu dokážete nahradit interně. Žádná velká ztráta, spíš naopak.

Jinak útok už je v podstatě cup-contender (jenom tam smrdí ten Hemský, s Purcellem se cup nevyhrává), zbývá doladit obranu a věřit, že nový trenér golmanů pohne s Karim a chytí se Niemi... Pokud ještě přijde bek, PO musí jednoznačně klapnout. V opačném případě hádám Ruff letí.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Patrick Sharp

Právě, on nás nijak nebolí. I když, jen málokterý "čtyřkař" udělá 30 bodů...

Tak po takovém posílení kádru by Ruff letěl, o tom žádná.

Re: Patrick Sharp

Na tomhle jsme se nikdy neshodli. Dle mého, pokud máš Garbutta ve 3.lajně, tak máš slabý depth. Boyle udělal po boku Sira Morrowa 15 branek a 24 bodů, pro zajímavost. A je to čistý 4th liner, ačkoliv velmi dobrý.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Patrick Sharp

Jak mě Nill jebal poslední dobou, tak teď ok. Jen ta jeho úchylka na dlouhány... Oleksiak ještě není bust, obecně se jako talent hodnotí výš než Johns, ale to ještě nic neznamená. Příští sezónu bude nejspíš nejvíc z těch třech hrát Jokipakka (one-way), ti dva si dají ještě rok spíš farmy. Nejsem si jist jeho slovama o tom, jak nám přijdou 3 beci z farmy (a to už asi počítal Nemetha s Klingbergem jako stálé). Jako než by se to sehrálo a postoupilo na nějaký level, tak Seguin poběží pryč, nebude čekat do 30. Ani ten Klingberg není jistota, nemůžeme na něj naložit moc a zadusit ho. Někdo snad přijde. Pak už jen Hemský do fakovec a bude to ok.

BTW máme dobře udělané kontrakty, nekončí nám žádný rok byť jen dva najednou takové, kde by nás to bolelo - Benn, další dva roky Seguin, další 3 roky Klingberg. Spezza sice jako Seguin, ale to už mu bude 35.

Re: Patrick Sharp