Re: Zajímavosti

Pokud to Nill fakt myslí vážně a nechce prostě donutit Kariho k výměně, pak jsem zvědav, jak se to promítne na Kariho psychice. A taky je otázka, co bylo slíbeno Niemimu, nechce se mi zdát, že by šel k nám dělat dvojku.

Re: Zajímavosti

BTW, zajímavý článek Heiky k tomuto tématu.

693

Re: Zajímavosti

Já teda nevidím logiku v tom, jak pohasínající jedničku pozvedne jiná pohasínající jednička. Ani mi to nepřijde jako sázka na jistotu,  že vše dobré bude. Spíš zoufalství, kdy Nill doufá, že aspoň jeden snad něco bude chytat.

Re: Zajímavosti

Tak záleží, jestli jsi optimista nebo pesimista. wink

695 (edited by Casey 29.6.2015 19:21:24)

Re: Zajímavosti

Nie ja si myslím, že to je Nillom premyslený ťah. Po tých nie ako teraz hovorí Tommy fínskych čupkách ale u mňa po predchádzajúch švédskych big_smile vsadil na ostrielaneho golmana. Taký Talbot mal len jednu sezónu a nikto nevie aké budú tie ďalšie a za rok bude UFA a mohol by si pýtať ešte oveľa viac ako 4 mega.Čo mňa prekvapilo je to, že Niemi súhlasil s tým, že sa nemá garantovaný post jednotky a bude sa musieť o ňu pobiť s Karim. A čo sa týka mladých gólmanov tak Campbell nie je žiadny zázrak a pri problémoch na gólmanskom poste mohol ukázať čo v ňom je ale prehral aj súboj o post jednotky aj na farme.

696 (edited by Tommy 30.6.2015 11:29:53)

Re: Zajímavosti

Tommy hovorí fínské čučky, nikoliv čupky wink

Mně to přijde takové dojebané, když pominu svou fiňourskou otázku, tak se plně ztotožňuji s názorem Jirase. Nevidím v tom nic koncepčního, smysluplného nebo jistého. Oba jdou pomalu dolů, bůh ví, kdo z nich má být jedničkou a perspektiva veškerá žádná. Je to prostě divný.

697 (edited by Mikesz 30.6.2015 09:57:09)

Re: Zajímavosti

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

Re: Zajímavosti

Já sice nejsem nějakým přívržencem Kariho, od toho tu jsou jiní, ale na druhou stranu jsem dalek toho říct, že Kari jde dolů. Jeden špatný rok ještě neznamená, že Kari jde dolů. Jeden špatný rok má skoro každý gólman. Osobně tipuji, že bude lepší, než byl loni. A jedničkou bude ten, kdo bude chytat lépe. Rozdají si to, a ten slabší se bude výhledově pakovat.

Souhlasím, že to není nic jistého. Ale "nekoncepční", to je mi v současné době legrační slovo, nicméně mám za to, že na tuhle věc se prostě nehodí. A smysl v tom vidí celé naše vedení. Nill navíc Niemiho chtěl už kdysi do Detroitu, ale Hawks mu ho vyfoukli.

A Mikeszi, asi myslím ten článek. smile Link se mi ztratil. Asi mi malá zabránila tam ten link vložit. smile

699

Re: Zajímavosti

Jen pro zajímavost. Než Nill získal Niemiho, měl rozjeté 4 varianty. Tedy jednal o 4 jménech najednou a řešila se jen cena. Největší zájem měl o Talbota. Cena byla ale vysoká. Hovoří se mimo jiné o Honkovi, apod. Niemi nás nakonec stál jen 7. kolo draftu a hromadu peněz a místa pod stropem, s tím ale problém nemáme.

Re: Zajímavosti

7 kolo draftu vem čert a ty peníze si doufejme zaslouží.Přes léto by mohli s Karim  spolu pochlastat,ohnout Tommymu nějakou švédku a pak vytvořit nejlepší brankářské duo sezony.

701

Re: Zajímavosti

no jo vlastně, to pro Tomáše musí být doslova noční můra, aby o post jedničky bojovaly dvě „finské čučky“.

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

702

Re: Zajímavosti

pořád doufám, že to je jen strašnej sen, ze kterýho se brzo probudím.
ale no nic, vydržím, vono se ukáže, že to nebude fungovat a přijde změna....vymeteme ty kopyťáky a budeme mít zase gólmany.

703 (edited by kisin 5.7.2015 18:06:46)

Re: Zajímavosti

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

704

Re: Zajímavosti

705

Re: Zajímavosti