Re: Zajímavosti

Ať je třeba z Čadu nebo Zimbabwe, hlavně když mu půjde hokej smile Jinak i Spojené Arabské Emiráty mají svoji hokejovou reprezentaci.

Re: Zajímavosti

antii niemi do dallasu,co tomu rikate??

678

Re: Zajímavosti

ze si ze me snad nekdo dela prdel

Re: Zajímavosti

4 mega za rok? Gaglardi zdražil Ibalgin nebo co? tongue

I pád na držku je pohyb dopředu...

680

Re: Zajímavosti

Ty vole, ze okolo 4mega na 3 roky...

681

Re: Zajímavosti

to dame cca 10 mega na brankárov big_smile možno už aj začnú chytať

Re: Zajímavosti

Můžou se hecovat, kdo řekne víckrát perkele za třetinu big_smile

Re: Zajímavosti

I pád na držku je pohyb dopředu...

684

Re: Zajímavosti

tak to sa ukáže za pár rokov, teraz si môžu písať čo chcú.

Re: Zajímavosti

Tak tak. To, že nevěří tomu Rusákovi, to je jejich problém. Většinou ho chválí. Má nejlepší střelu ze všech draftovaných hráčů a výborné bruslení.

686

Re: Zajímavosti

U Rusáka uvidíme, snad mu nejebne v palici jako některým. Ale jak docházej prachy v KHL, tak to je už lepší. Hintze neznám, Bůh ví, ale přijde mi divný ho vzít, když tam byl k dispozici Oliver Kylington, často přes rok tipovanej na první kolo. Two-way D, dobrý bruslení a kontrola puku. Ale tak OK, snad vědí, co dělají. Další kola už mi přijdou, že brali to nejvyšší, co zrovna bylo.

Niemi no comment, uvidíme co přes sezónu, ale přijde mi to fakt na palici. My potřebujeme spolehlivou dvojku, ideálně s potenciálem jedničky za pár let a pořídíme si pohasínající jedničku, kterou už máme... Nějak v tom nevidím smysl - buď chceme vyždímat max. z Lehtonena, nebo chceme hledat novou dlouhodobou jedničku. Campbell do toho pak nezapadá už vůbec. Jestli se příští 3 roky nepodívá ani na dvojku, tak na co zabírá flek? To ho mohli střelit aspoň za pátý kolo. Anebo Lehtonena nakonec vymění, to už by byl dokonalý downgrade. Skoro mi to přijde, že v nouzi začal panikařit. Pak si možná vzpomněl se na rok 1997, kdy jim v PO zachránil zadek Vernon a podle hesla, když to Niemi vychytal jednou, zvládne to i podruhé, šel po něm...

Hodnotit budeme až podle dalších posil, ale Nill má snad poslední rok. Kromě Seguina a Spezzy to jsou jinak podivnosti, přeplácení a neřešení problémů. Kašlu na nějaké krůčky dopředu, když nedá letos dokupy obranu a nebude jasné PO, tak někdo novej.

Re: Zajímavosti

Tak sám sis odpověděl. Chceme vyždímat maximum z Lehtonena a zároveň případně hledáme náhradníka za něj, když by opět chytal na prd.

U mladýho gólmana to máš určitej risk, navíc za něj musíš hodně vysolit, a to jsme nechtěli. Raději utratíme peníze, které máme, i místo pod stropem, než obětovat 3 drafty nebo nějakého mladíka.

Lehtonen klidně může odejít. Za rok se ho budeme zbavovat snadněji. Navíc za 2 roky je tu expanze, takže si ho třeba vezmou, pokud do té doby nic.

Takže naopak je to snaha o co nejmenší risk pro příští rok. Prostě žádné další pokusy s dvojkama, rovnou máme dvě jedničky.

A osobně si začínám myslet jedno. Pokud Kari zachytá a Niemi se taky ukáže, tým bude psychicky silný a pojede. Potom bychom nemuseli dělat žádné větší změny. Byť jistota je jistota. 2-3 změny jsou třeba.

Re: Zajímavosti

S těma brankářema si myslim to samý.Chytat můžou oba,takže i odpočinek jim může prospět.
Do obrany ještě někoho čekám.

689

Re: Zajímavosti

opravdu zajímavý způsob, jak z Kariho vyždímat maximum. smile Kouč brankářů se teda měnit nebude?

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

Re: Zajímavosti

Mikesz: Kouč brankářů už změněn byl. Přišel k nám Reese z Phily a Valley je šéf vývoje golmanů.