Re: Tampa Bay

Tak holt prostě zapomněl, že má hitovat toho v bílým no. Stane se big_smile

512

Re: Tampa Bay

Takove goly nepadaji ani v pre-season, natoz ve finale SC. Hedman ho mel poradne srolovat, treba by se to hovado do te brany uz nevratilo.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

513

Re: Tampa Bay

fakt chudák Bishop. Tohle je bez legrace chyba na sebevraždu.

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

514

Re: Tampa Bay

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

515 (edited by Mikesz 14.6.2015 14:25:12)

Re: Tampa Bay

XDD kurva, že jsem se na ten match nedíval.

To je prostě error na úrovni glitche v NHL od EA Sports. Jeden toho druhu, kdy brečíš, protože víš, že v reálu tohle není možné. Teď teda brečím smíchy, sorry.

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

516 (edited by kisin 14.6.2015 14:51:21)

Re: Tampa Bay

Já ani nemůžu říct, že by mě to překvapilo, že bych od Bishopa nečekal nemožné věci v negativním slova smyslu. Spíš by mě překvapilo, kdyby se nezranil, měl sérii, kde neudělal nespočet erorrů a chyby vzal na sebe. To je v reálu nemožné. Říkám to furt, pokud za toho losera někdo nabídne 1st, plus, měli bychom to vzít a utéct. Yzerman by zanedlouho vypadal jako génius. Bishop není keeper, prostě není. Lehce nahraditelný injury prone cedník.

Loni jsem si přál odchod Purcella, Crombeena a Malonea. Letos si přeji odchod Bishopa, Sustra, Carlea (ten at už taky táhne, není nač čekat) a Morrowa, ale letos odejde tak maximálně veteran presence. sad

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Tampa Bay

Když máš zdravou jedničku, tak hraješ jedničku. Po bitvě každý generál.

Jinak ten bek to vůbec nečekal, nebyla tam komunikace.

Jinak Sheppe, kdyby to byl Dallas, tak bys řekl, že zklamal náš útok, neb dal jen jednu branku, se kterou se jen těžko vyhrává, a Kari je v tom nevinně. wink

Bishopa za Kariho  beru každej den v týdnu. wink

518 (edited by Mikesz 14.6.2015 16:47:59)

Re: Tampa Bay

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

519 (edited by kisin 14.6.2015 17:40:13)

Re: Tampa Bay

Pochopitelně, ale pojem zdravý a Bishop moc dohromady nejdou... V game 4 nehrál vůbec, včera vypadal pohybově nejlépe od game 2, ale furt nebude zdaleka 100%. Jedna věc je hrát se zraněním v poli, ale u golmana to představuje celkem zásadní problém. Já si nehraji na generála, jen vím, co je Bishop zač, jako jeden z mála ho z táboru Tampy a fanoušků Tampy nemám za někoho, kým zdaleka není. V návalu vzteku a nasranosti se pak do něj pustím, protože už mě fakt sere a vím, že cca obzápas zpravidla vždy něco posere. A to zásadním způsobem.

Samozřejmě, ta produktivita není dobrá. Ve 3 zápasech jsme vstřelili pouze jednu branku, s tím se příliš zápasů vyhrát nedá, nestačí to na dlouhodobý úspěch. Je to paradox. Crawford je jednoznačně nejslabší golman, kterému jsme zatím čelili, je to takový blackhawkský Bishop, ale nedokážeme toho vůbec využít. Je to kombinace patetické PP, slabší bottom6, neochoty chodit do brány a v neposlední řadě zranění Johnsona a naposledy Kucherova, který vůbec nehrál. Nicméně ta série je tak 'tight', není tam moc prostoru, my vždy uděláme naprosto dementní chyby (Bishop i ostatní), kterými CHI gol defacto darujeme. A my se na gol nadřeme. Občas je třeba v PO vyhrát i 1:0, dotáhnout to do OT a hnusným způsobem urvat 2:1 a tak podobně. Ani toho nejsme schopni.

Fanoušci Hawks by jistě potvrdili, že v sérii nejsou lepší, že klidně každý zápas mohli prohrát. Nicméně defacto to samé se dá říct i o nás. Je to vyrovnaná série, žádný tým vyloženě nepřehrává ten druhý, ačkoliv bych řekl, že přeci jenom máme lepší pohyb a zřejmě i víc šancí. Na konci dne to je však úplně jedno, protože oni to dotáhnou do konce a my ne. Mají zkušenosti, sakra dobrou bottom6 a ačkoliv si Hedman dělá z Kanea prdel, stejně jsou v pohodě. Nehrají svůj nejlepší hokej a stejně jsou v pohodě. Je to fakt velký team. Čekal jsem od nich podstatně víc, ale tohle je prostě obdivuhodné.

Q a jeho asistenti naprosto geniálním způsobem rozdávají ice-time. Ví, že Keith je top a je schopen odehrát 30 minut, aniž by ztratil něco ze své efektivity. A raději dají Oduyovi o 2-3 minuty víc, než na co reálně má, než aby tam o několik minut víc smrděl Timonen, Cumiskey a podobní tragédi, jejichž přítomnost nám sama o sobě dává velkou výhodu (po Cumiskeyho chybách jsme dali 2 branky). Tampa? Hedman předvádí nejdominantnější výkon beka, jaký jsem viděl za hodně dlouhou dobu. Keith je v této sérii spíš ''jen'' minute-eater a defenzivní beast, Hedman je naprosto všude. Ice-time? Nějakých 23-26 minut. Totální joke. Proč, k čemu, na co? Aby mohl hrát vyjebaný Sustr 15 minut? Už to začínalo vypadat, že Cooper přichází k rozumu, poslední zápasy hrál Sustr 8-10 minut, ale nyní zase skočí na 15. Fakt kurva do piče já nevím. Tohle je nejvyšší scéna, pak už je jen golf, Cooper to asi neví. Není na co čekat, rozumné by bylo rozdat ice-time ala Q: Hedman 30 minut, Stralman 27 minut, Garrison-Coburn 23-25 minut, Carle 8-10 minut, Sustr 4-7 minut nebo tak nějak. Hedman má v sobě ještě minimálně 5 efektivních minut, ale my radši nasadíme dobrodruha Sustra (ideálně ještě s Morrowem na ledě, to se stalo včera xkrát, jebat logiku a matchupy) a čekáme, že to dobře dopadne.

Už se to prostě začíná všechno sčítat: zranění Johnsona a spol, štěstí (už jsme si ho vybrali a nejdeme mu naproti), Cooperova demence (nebo jen nezkušenosti?).

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

520

Re: Tampa Bay

Tight je vyrovnaný, ne? A minute-eater?

521

Re: Tampa Bay

Jojo. Minute-eater je prostě bek, co hraje spoustu minut. Keith a minute-eater, to jsou synonyma big_smile

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Tampa Bay

Hele, Bishop sice není zdravý, což asi není, ale je dost zdravý na to, aby hrál. A udělal jednu krpu a pustil jednu další branku. Jako nelze to hodnotit jinak, než že Bishop udělal velkou hubku, ale neukázal se váš pověstný útok.

Jinak nasazení Morrowa pár minut před koncem, to je sakra velká legrace od kouče. To se jeden pořád diví.

Q, to je holt trenér, i když kdysi se o něm také říkali věci. Ale poučil se z chyb minulých. wink

523 (edited by kisin 14.6.2015 19:47:04)

Re: Tampa Bay

Tak jasně, ale dokud budeme darovat goly jako bonbonky u doktora, bude to stejně špatné jako ta neproduktivita. V útoku viním Stamkose, to je prostě neuvěřitelné. Už se nebudu rozepisovat, ale tohle je na kapitána týma a bývalého 60.golového hráče fakt patetické, neuvěřitelně patetické. Johnson není schopen přijmout puk, jak je v prdeli, Kucherov je žřejmě taky v prdeli, ale tihle 2 nás táhli celý rok. Nikdo nemůže říct ani popel. Killorn, Palát, Val (stále) velmi, velmi dobří, ale je to málo. Už se přidává i Callahan, ale ''11M Stamkos'', z toho by se jednomu chtělo grcat.

Fuck, JT Brown má lepší sérii jak Stamkos. JT Brown lepší jak Stamkos. JT BROWN.

Konečně kritika na Morrowa! (Coopera)

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Tampa Bay

BTW, stejnou hrubku kdysi udělal Belfour v PO v sérii se STL. Ale to jen tak...

V PO rozhodují drobnosti. A pokud je tahle hrubka ta drobnost, pak vás to může stát SC.

Zajímavé je, že od pochroumaného gólmana bych spíš čekal konzervativní přístup k zápasu a ne podobné výlety.

V PO každá hrubka hraje svoji roli, vše souvisí se vším, odvíjí se od toho psychika hráčů, apod. Ale co chceme, Bishop chytá svoje první finále. Začal ala Kari, ale postupně začal chytat super. A nyní udělá tuhle hrubku...

525

Re: Tampa Bay

Přesně. A tohle jsou hrubky, která Chicago nedělá. Minus Cumiskey a další jejich 4 minutoví beci.

Pod tu třetí větu se můžu podepsat. Snažil se dělat víc, než bylo třeba a doplatil na to, přičemž byl jinak výborný.

Hmm, takhle jsem o tom popravdě neuvažoval. V zásadě je to pravda, ale třeba v sérii NYR byl na domácím ledě příšerný, fakt příšerný. Hrozná rebound control a nenacházel cestu k puku. A softie si delší dobu nikdy neodpustí, např. game 3 proti CHI a Bradova střela od modré, která mu prošla lapačkou (děravou lapačku měl např. i v game 1 proti Montrealu, téměř totožný gol z jiné pozice). Možná to už vyznívá tak, že jsem proti Bishopovi. To tak samozřejmě není. Ohnisko problému je vnímání Bishopa veřejnosti - fans Tampy, médií, to mě vždy nastartuje. Dostane blbý gol a všichni se tváří, že to je výjimečné. A mnozí ho snad považují za top. Elitní je ve hře hokejkou, jinak to je průměrná jednička, prostě typ ala Jimmy Howard, Corey Crawford, což je v pohodě. It is what it is. SC se s ním vyhrát dá, vyhrát zápasy dokáže, podržet dokáže. Conn Smythe level ala Quick nebo Thomas v sobě však rozhodně nemá. Když si zaslouží kritiku a že si ji zaslouží často, mlčet nebudu. Myslím, že by mu prospělo, kdyby byl čas od času spucován, trenéry, médii. Podle mě se neděje ani jedno.

Ale ano, v průběhu PO rostl a mělo by ho to posílit, přes 20 zápasů v PO, to je zkušenost k nezaplacení. Pro nás by bylo dobré, kdyby předvedl něco mezi sezonou 13-14 (to stál na své hlavě) a 14-15 (to asi chytal/chytá trochu pod své možnosti). Stejně se prostě těším na Vasilevskiyho, to je úplně jiný level, naše budoucnost, kterou snad neposereme. Bishop by u nás měl být ještě cca 2 roky, možná méně, ale s tím počítat nelze. Vasilevskiy by do té doby měl být ready.

Jinak že si přeji výměnu Bishopa, to jsou jen takové kecy v nasranosti, vidiny velké protihodnoty atd. Kdyby do toho Yzerman šel, což je nepravděpodobné, budu stát za ním, ale kdybych byl v jeho pozici já, tak do toho samozřejmě nejdu. Na to bych neměl koule. Vasil má 20 a po těch sračkách, které u nás byly s golmany, by to byl velký risk. Sustra s Morrowem však myslím smrtelně vážně.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper