Topic: New York Rangers
použiju steinerovu větu:
peate, zaregistruj se. Už jsem tu pro tebe nachystal téma.

You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → New York Rangers
použiju steinerovu větu:
peate, zaregistruj se. Už jsem tu pro tebe nachystal téma.
krásné téma.
vítej!
Škoda, že už pro vás začala okurková sezóna. Ale třeba se dočkáme něčeho zajímavého... třeba odchodu Henrika.
Všechno je samozřejmě možné, ale Henrik neodejde na 95%. Celá sestava se určitě nebude nijak výrazně měnit.
Michael Kostka, legenda NYR, vítej!
lol
Tak co Kostka, jak zatím hodnotíš úvod sezony? Spokojenost? Jak se ti jeví Fast? Je to celkem můj oblíbenec, 'he plays the game the right way', myslím, že má potenciál být minimálně elitní 3rd liner s velmi dobrou two-way game.
Výsledkově je to zatím celkem ok, herně už to tak slavné není. Obranu často dost držel fantastický Lundqvist. Muselo tam dojít ke změnám. Přesilovky jsou mizerné a střelci se trápí, ať je to Nash nebo Kreider. Zatím není žádný důvod panikařit, ale je třeba se zlepšit no.
Pokud jde o Fasta, tak ten se mi líbí taky hodně. Forchecking má hodně dobrej, směrem dozadu je výborný, kdyby víc přidal i směrem dopředu, tak by to bylo skvělé. Teď hraje ve druhé formaci. Dostává celkem hodně prostoru, tak snad toho využije.
Co říkáš na Oscara Lindberga?
Výsledkově je to zatím celkem ok, herně už to tak slavné není. Obranu často dost držel fantastický Lundqvist. Muselo tam dojít ke změnám. Přesilovky jsou mizerné a střelci se trápí, ať je to Nash nebo Kreider. Zatím není žádný důvod panikařit, ale je třeba se zlepšit no.
Pokud jde o Fasta, tak ten se mi líbí taky hodně. Forchecking má hodně dobrej, směrem dozadu je výborný, kdyby víc přidal i směrem dopředu, tak by to bylo skvělé. Teď hraje ve druhé formaci. Dostává celkem hodně prostoru, tak snad toho využije.
Co říkáš na Oscara Lindberga?
Herně to nebude slavné v podstatě u nikoho, je začátek sezony, podstatné je, aby se tým připravil na duben a dále. My jsme první opravdu solidní zápas sehráli až nyní, tedy v sedmém zápase sezony proti Nashvillu.
Lindberg využil své pravděpodobně poslední šance dokonale. Patřil k nejlepším v SEL i AHL, nyní udělal ten poslední podstatný krok. Je jasné, že tohle tempo těžko udrží, ale o to nejde. Velmi chytrý hráč, obecně vyrovnaný, může zaskočit na více postech i ve více řadách. Výborný dozadu. Dokáže správně odhadnout situaci, puk si ho prostě najde. Je to vítězný typ. Uvidíme, jak se bude nadále vyvíjet. Minimálně by měl být velmi solidním 2nd/3rd linerem, kterého budou trenéři milovat. Tyhle typy jsou velmi ceněné.
Sice se toho zatím tolik neudálo, ale zatím se mi éra po Satherovi zamlouvá. Jednáte rozumněji, nikoho jste nepřeplatili a nebáli jste se dát šanci mladým. A konečně jste vypakovali posraného Glasse. Raanta je super underrated a Stalberg přináší rychlost. I like it.
Budete opět nahoře, ale nejvíc mě děsí asi Washington. Kuznetsov zatím hraje jako legit 1C. Otázka, jestli mu to vydrží, talent k tomu rozhodně má, ale pokud ano, dává to Washingtonu nesmírnou flexibilitu v podobě Backstroma na 2C... Či naopak. Celkově mají opravdu velmi, velmi kvalitní útok (a když si ještě člověk představí, že mohli mít Forsberga...), solidní a převážně moderní obranu a velmi dobrého golmana. Ten team asi nebude mít zásadní slabinu.
Hmm, ještě nedávno jsi NYR natíral, jak mají nejhorší mladé v celé NHL...
Tak píšeš, že se ti to zamlouvá, já myslel, že ne. I když je jasné, že je to lepší, než kdysi.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → New York Rangers