481

Re: Tampa Bay

jestli jsou NYR v něčem letos dobrý, tak je to dotahování manka a devastace soupeřů v 7. zápase wink
Já bych si teda počkal tongue

Re: Tampa Bay

Jose, to je velmi výstižné.

483

Re: Tampa Bay

Děkuju, Steinere. wink smile

484 (edited by Mikesz 26.5.2015 08:06:00)

Re: Tampa Bay

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

485 (edited by kisin 26.5.2015 15:54:41)

Re: Tampa Bay

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

486 (edited by kisin 27.5.2015 17:14:19)

Re: Tampa Bay

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

487

Re: Tampa Bay

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

488

Re: Tampa Bay

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

489 (edited by Kostka 5.6.2015 10:09:38)

Re: Tampa Bay

„Stralman je ZÁSADNĚ lepší jak Staal, Girardi, nemluvě o Boyleovi. Taky ho mohli mít za podstatě méně než prvně jmenované, kteří nejen že už nyni nehrají nic moc, ale jsou to i typy, co jdou zpravidla brzy dolů.“

Dvě věty a tři pro mě celkem zásadní podivnosti.

1. Na základě čeho jsi postavil své tvrzení, že je Stralman zásadně lepší obránce, než třeba z vyjmenovaných hráčů Girardi?

Girardi je naprosto elitní defenzivní obránce, dovolím si tvrdit, že jeden z nejlepších v celé lize. Stralman je Two-Way typ, takže trochu odlišný, proto je maličko složitější je perfektně porovnat, je jasné, že bude mít Stralman o něco lepší produktivitu, když hraje víc v útočném pásmu. Ale v obranném pásmu je Girardi podstatně lepší. Je to jeden z nejtvrdších a nejobětavějších beků. V základní části rozdal 224 hitů (o 120 víc než Stralman), blokoval 184 střel (o 107 víc než Stralman), přitom hraje hodně čistě, měl ještě méně trestných minut, než Stralman. Je výborný v napadání, lepší, než Švéd. GvA 60:40.

(Poznámka na okraj, v play-off proti Tampě hrál Girardi se zraněním – i tak si vedl dobře).

2 Mohli mít Stralmana za podstatně méně, než prvně jmenované?

Vždyť Stralman bere 4,5 milionů dolarů na rok. Girardi bere jen o mega víc – zaslouženě...je z mého pohledu lepší obránce. Dan Boyle bere stejné peníze (4,5). Staal bral letos 3,9, takže méně. Proto nechápu větu, že mohli mít Stralmana za podstatně méně – vím, že od vedení požadoval stejné peníze, ale musel bych detaily dohledat.

To, že bude mít od příští sezony Staal plat přes pět milionů beru jako průser a nechápu to, protože takové peníze si nezaslouží. To že bude mít no-trade klauzuli je další průser. Tady bych byl za jedno.

3. Jsou to typy, co jdou zpravidla brzy dolů?

Tomu nerozumím vůbec, podle čeho se pozná „typ, který jde brzy dolů“? Předpokládám, že jsi tím nemyslel Boyla, tvrdit to o hráči, který bude mít příští měsíc 39 let, a který si dlouhé roky držel status jednoho z nejlepších obránců celé ligy – i nyní jako veterán hraje velmi slušně – by bylo hodně zvláštní. Pokud jde o Girardiho, tak ten si drží výkonnost už několik let. Je mu 31 a nevypadá na to, že by takový dříč a tvrďák měl tendenci polevovat...

U Staal je to složitější, je dost často zraněný, měl dlouhou pauzu kvůli problému s očima. U něj upřímně nevím, jaký směr nabere jeho kariéra, ale věřím, že zabere a půjde nahoru, prostor pro zlepšování má stále, vždyť je mu 28 let. A asi mu věří i vedení, když ho podepsali.

Stralman je kvalitní obránce, což o to. Ale Rangers si kvůli němu určitě vlasy teda nervou, vždyť mají jednu z nejlepších obran v celé NHL. McDonagh, Girardi, Yandle, Staal, Boyle, Klein – takovou kvalitu by bralo 28 z 30 týmů v lize.

490

Re: Tampa Bay

Tak Kisin nebere ani jako TOP beka Seabrooka, kterého já tam třeba řadím. Dle pana Třešně smile je to nejlepší bek současné NHL...

491

Re: Tampa Bay

Řeč je tedy o Stralmanovi jako o nejlepším bekovi současné NHL? smile

492 (edited by kisin 5.6.2015 21:24:13)

Re: Tampa Bay

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

493

Re: Tampa Bay

Zasypal jsi mě argumenty, které jsou dost solidní. Tušil jsem, že budeš stavět na tom, že je Girardi nemoderní typ obránce. To sice pravda je, ale zastávám názor, že obránci jeho střihu: obětavý obránce, který hraje tvrdý fyzický hokej, jsou pro tým důležití a přínosní. Bylo by úžasné, kdyby k práci, kterou dělá - a dělá ji podle mého dobře -  rozehrával tak elitně jako Yandle, vozil elegantně puky do útočného pásma a manévroval na modré čáře jako – podle mého – nejlepší současný obránce Duncan Keith. Ale dělat všechny tyto disciplíny perfektně nejde. Od toho jsou v obraně Yandle, Boyle a McDonagh.

To jestli to fyzicky vydrží těžko říct, každý má jiné tělo. O tom se může člověk jen dohadovat.

O podpisu Staal je zbytečné se bavit, nechápu ho a myslím, že ho nemůže pochopit snad nikdo krom Sathera. (Mezi námi, Staala mám ze všech obránců Rangers nejméně v oblibě). Podepsal bych ho maximálně za 3m a samozřejmě bez no-trade klauzule. 

To, že Rangers plýtvají s drafty, se mi taky moc nelíbí, ale snaží se to kompenzovat tím, že podepisují univerzitní hráče. Posledně se povedlo podepsat Kevina Hayese z Boston College. Bude z něj výborný hráč. Navíc je v týmu dost nadějných mladých hráčů. Miller nebo Fast ukázali během letošního play-off, že mají velký potenciál. A od čtyřiadvacetiletého Kreidera čekám v příští sezoně velké věci – v létě plánuje mimořádnou přípravu, která ho má posunout o další level nahoru. Věřím mu.

Jinak pokud jde o Sathera, tak možná u Rangers končí. Nyní zvažuje, jestli pokračovat, nebo ne….

494

Re: Tampa Bay

Každý bek není dopředu geniální. Girardi má řadu pozitiv a pro tým nepochybně přínos má.

To je stejné jako třeba Morrow. Dopředu žádný génius,ale kdysi býval kolem branky dobrý. To samé třeba Andreychuk. Prostě přínos může mít i nemoderní bek. A klidně i slušný.

Re: Tampa Bay

"Ale dělat všechny tyto disciplíny perfektně nejde." A co Zubov? big_smile