Re: MS 2015 – Praha, Ostrava
Měl by hrát. Stars mu dali požehnání. Tipuji, že se po té mizerné druhé polovině sezóny probere...
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Ostatní → MS 2015 – Praha, Ostrava
Měl by hrát. Stars mu dali požehnání. Tipuji, že se po té mizerné druhé polovině sezóny probere...
Jj někde jsem četl, že reprezentuje
Na DS.com psali hned po konci základní části, že by měl jet.
díky! Možná si vyrobím nějaký banner v NHL-fan stylu.
Dneska v přípravném zápase vyhráli Francouzi nad Švýcary 6:5 v prodloužení a Roussel dával dvě branky včetně té vítězné ze 64. minuty.
"Valerij Ničuškin z Dallasu se nezúčastní mistrovství světa v České republice. "Valerij se zapojil do přípravy, kde o sobě dalo vědět jeho dřívější zranění, které hráče limitovalo většinu sezony," informuje tisková služba ruského svazu."
Já tradičně nic.
Já jdu hned 1.5. v Ostravě na SUOMI-USA a Rusko-Norsko.... jinak přemýšlím, že bych ještě zajel na Kanadu
jinak na té fantasy mám tým: Olomouc Stars
bylo mi to naprosto ukradený, dokud jsem nevyfasoval lupeny do VIPky s hosteskama a parkingem.....a to na Tři Korunky s Frantíkama. Se teda těším
Já jen u tv a snad v klidu.
Vážně je Růžička tak dementní a nepozve Mrázka? Má tam 3 cedníky, co mu Mrázek udělal? Tata nezaplatil nebo co? To se člověk může jít vsadit, že v jeho dementním výběru bude Pavelec, Salák, Vondrka, Červenka a podobní konomrdi. Fakt neuvěřitelné. S Mrázkem by člověk i věřil, že by snad něco uhrát mohli (dominoval na WJC, AHL, ted byl neskutečnej i v PO NHL), ale raději vsadím na prověřené čučky, co v životě nebyli a nikdy nebudou difference makeři. Amen.
Vážně je Růžička tak divnej, že ani nepozval Francíka a upřednostnil Pavelce? Ten tým dle mého nevypadá na papíře zvlášť silně, ale třeba to jako celek bude fungovat, nevím, uvidíme v reálu. Červenku beru, oki, to se pochopit dá, ale Vondrku? Každý by holt tu sestavu asi udělal jinak. Jak že se to tu říká? Že máme 10 milionů reprezentačních trenérů? To už rovnou mohl vzít do obrany Řezníčka a Dejdara. Zas nejsem takový expert na reprezentaci a přípraváky jsem nesledoval, tak se nechám překvapit.
Taky nevim v čem je lepší Vondrka než Petružálek.Asi Růžu kouřil ve Slávce.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Ostatní → MS 2015 – Praha, Ostrava