526

Re: Zajímavosti

pre Colea sezóna skončila
,spine contusion

len 11 zápasov stihol odohrať v Detroite

Re: Zajímavosti

To se vyplatí.

528

Re: Zajímavosti

Takže žádné vyšší drafty.

529 (edited by kisin 9.4.2015 13:11:41)

Re: Zajímavosti

Columbus díky zraněním přišel již o 500 zápasů! (zranění hráči dali dohromady takové číslo). Neskutečné. Pokud se nepletu, je to druhé nejvyšší číslo v historii. Nyní už jsou v podstatě zdraví a za posledních 10 zápasů mají 9-0-1, rozhodně to je PO team, jen letos měli neskutečnou smůlu. Jsou lepší jak Boston i DRW imho.

Jen pro zajímavost, řeč čísel, kolik zápasů jednotliví hráči vynechali:

Dubinsky 35
Murray 69
Anisimov 30
Jenner 51
Tyutin 15
Letestu 28
Bobr cca 20
Calvert 25

To není samozřejmě vše. Brutus.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

530 (edited by kisin 14.4.2015 18:47:42)

Re: Zajímavosti

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Zajímavosti

Ty visačky hodně pobavily big_smile

Re: Zajímavosti

Super. big_smile

533

Re: Zajímavosti

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Zajímavosti

I to je hokej sad

535

Re: Zajímavosti

Isles měli v game 7 celých 11 střel, z toho pouze 3 byli od útočníků! V celé sérii nedali jediný PP gol (0/14). Capuano zůstává Capuanem. Zajímalo by mě, co by s tím týmem udělal kompetentní trenér.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Zajímavosti

Ono je to těžké, kdo je ten trenér, o kterém mluvíš. Boucher měl být tím pravým a nebyl. Cooper to samé. Hitchcock to už není ono, Ruffa nebereš, Babcock je dle tebe nadhodnocený, atd. Ono, najít toho pravého trenéra není snadný úkol. Až na někoho narazí, budou jednat. Capuana jsi sice odsoudil, nicméně základní část jim vyšla. Ale RS a PO, to jsou dvě rozdílné věci. Jsou hráči, kteří umí RS, ale jak dojde PO, nemají šanci. Většinou jsou to techničtí hráči, měkejši.

537 (edited by kisin 28.4.2015 19:33:33)

Re: Zajímavosti

Ono dostat do PO tým, ve kterém je superstar Tavares, top5 ve složení Boychuk, Leddy, Hamonic, Visnovsky, DeHaan, další řada nadprůměrných hráčů jako Okposo, Nielsen, Nelson, Kulemin, Grabovski atd, to není zas tak těžké. PO je čas, kde nastává pravý koučing. V ZK se moc neřeší matchupy atd. Capuano v PO nevyhrál jedinou sérii (za 4 roky), konstantně dělá stejná pochybná rozhodnutí a co jsem to sledoval, Trotz mu dával solidně nafrak. Možná mu projde argument, že s Hamonicem by to udělal, ale někdy prostě musí přijít čas, kdy se budou dělat těžká rozhodnutí bez ohledu na okolnosti.

Hitchcock je dle mého zkušený odborník, jeden z nejlepších ve svém oboru, otázka je, jestli tomu má v dnešní době ještě co dát. V lize trénuje téměř 20 let. Jeho éru v Dallasu jsem nezažil, jak pracoval s Modanem a spol, ale s Oshiem, Backesem a dalšími příliš úspěch nemá. Přitom jeden by řekl, že Oshie a Backes jsou hráči, co budou v PO cítit. Nutnou podotknout, že Armstrong mu to v posledních rocích zrovna neulehčoval. Dementním způsobem ztratil oblíbeného defenzivního Sobotku, co je fakt beast, v bráně má Elliotta/Allena, co díru do světa fakt neudělají a dostal Gunnarssona za Poláka. Osobně preferuji asi Gunnarssona, ale Polák se jim hodil víc, ted ta obrana je moc soft a Gunnarsson nenabízí nic, co by už předtím neměli.

Jinak máš pravdu, co jsem tak přemýšlel, žádný trenér to u mě nemá lehké big_smile ale holt perfektní trenér neexistuje. Jeden je moc liberální, druhý preferuje useless veterány, třetí nedokáže reagovat na průběh zápasu...

Babcockovi jsem možná v minulosti dával až moc velké sady, to je fakt. Nicméně si stále myslím, že je precenovaný. Až moc se o něm mluví jako o tom jediném, o tom top kouči a zbytek ligy je až někde dole. Že ještě loni víc než by bylo zdrávo hrál Clearyho, co je done už tak 3 roky, že má celkově slabost pro průměrné/podprůměrné grindery, že se bojí postavit Pulkkinena, co v AHL dominuje a má naprosto fenomenální střelu, přičemž tým nedává zrovna moc branek, o tom se nemluví. Rovněž se nedá říct, že by měl za poslední roky velké úspěchy s mladými. Jurčo má velký potenciál, letos to je z jeho strany jedno velké trápení. Ze Smithe jsem si myslel, že něco bude. Měl k tomu všechny předpoklady - size, bruslení, ofenzivní instinkty, nestalo se tak. Nyquist je one-trick ponny, který je předvídatelný a jeho hra nebyla posunuta na vyšší level. U jednoho svého grindera se trefil a sice Glendeninga, ten je fakt velmi dobrý. Celkově vzato si myslím, že se z těch hráčů dalo/dá vytřískat víc. A je toho víc, ale už se mi to nechce rozepisovat, bo to beztak stejně nikdo nečte big_smile

Ještě bych dodal, že každý trenér má svou životnost. Boucherova u nás neměla velkého trvání, ale těžko říct, jak by to vše dopadlo, kdyby neztratil Fleminga. Rookie kouč a ztratil svého nejzkušnějšího asistenta, co byl fakt borec. Jeho konec u nás byl směšný, patetický, jeden velký chaos, hráli jsme rybník, hráči si v podstatě dělali co chtěli (alespon to tak vypadalo) a nebylo jiné cesty, než ho odvolat. Padaly ostrá slova, ale v tu chvíli byly emoce a prostě to jinak nešlo, fakt to bylo trapné, co ten tým předváděl. Ten konec samozřejmě zastínil vše dobré, co se stalo předtím. Zase můžeme spekulovat, do jaké míry za to mohl, jestli se na něho nevysrali Marty s Vinnym. Při posledních akcích/prohlášení těchto dvou by mě snad ani nepřekvapilo, kdyby se proti němu nějakým způsobem spojili. Vinny měl problémy s Tortsem, Boucherem, Berubem... Každopádně si nemyslím, že by byl Boucher špatný trenér, určitě si zaslouží ještě jednu šanci v NHL. Rozhodně jsou na lavičkách mnohem horší trenéři.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Zajímavosti

Já jo.

539

Re: Zajímavosti

Podceňovaný x Přeceňovaný... Zajímavé téma, už mě to napadlo několikrát ty úvahy. wink Proč je někdo přeceňovaný, i když podle menšiny toho zase třeba tolik neumí? A proč je naopak někdo obecně podceňovaný, když si mnozí myslí, že si zaslouží větší uznání, respekt či kredit? Ať už je to manažer, trenér nebo hráč... Kisine, Steinere i vy ostatní, co myslíte? Pojďte si trochu zafilozofovat, ať už obecně nebo i na konkrétních příkladech. Díky, těším se na příspěvky. smile

540

Re: Zajímavosti

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero