Re: Tyler Seguin

Benn je náš novej Modano, co se nebojí i sundat rukavice. Seguin je prostě továrna na body smile

212

Re: Tyler Seguin

Steinere přesně, Benn toho nabízí více a to je pro mě důležité, Segedín je famozní hokejista, ale jenom směrem dopředu, Benna využiješ všude na 100 procent, ten kluk snad nemá vylože "slabinu"

213 (edited by steiner 2.11.2014 00:30:06)

Re: Tyler Seguin

Tak tak, Benn je komplexní bestie. Jen málokterý hráč v NHL nabízí toho tolik. Nicméně bez Seguina by zdaleka nebyl Benn tím, čím je. Seguin jde u nás hodně nahoru, učí se mnohému, co před tím v Bostonu neměl. Už více brání, buly zlepšuje, nikdy se ale nebude prát, anebo hrát tvrdě. Není to jen ofenzivní eso. Obecně také žeru více styl Benna, ale Seguina jsem si od samého počátku oblíbil jako málokoho. Ostatně já mám rád i Boston a jeho jsem si oblíbil už u nich. Ideální dvojka, která tu bude dlouho hrát.

Seguin je ale dle mého lepší, neb Benn dva roky zpátky nebyl zdaleka tak dobrý jako Seguin dnes. Oba ale mají ještě mnohé co dokazovat, uvidíme za pár let.

Srovnání Benn a Modano se nehodí, to spíš Seguin se mu podobá.

Re: Tyler Seguin

Jen dodám, že Seguin má víc branek než Benn, má víc asistencí, lepší +/-, lepší buly, méně TM a pro naši PP má daleko zásadnější vliv než Benn. Ten má letos jen 1 bod na PP, Seguin 5. Zatím po 11 zápasech není pochyb o tom, kdo je z této dvojice lepším hráčem.

215

Re: Tyler Seguin

216

Re: Tyler Seguin

Re: Tyler Seguin

A zas jsme slavný big_smile

Re: Tyler Seguin

big_smile big_smile big_smile big_smile lolec

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Tyler Seguin

Re: Tyler Seguin

Si tak říkám jestli se mu nehoní hlavou Proč mě museli vytrejdovat zrovna do posranýho Dallasu big_smile

Re: Tyler Seguin

Myslím, že ne. Ví, že jdeme správným směrem a že u nás je číslo jedna.

222

Re: Tyler Seguin

ta cesta správným směrem se zatím teda zdá spíš slepou uličkou. Tyhle kecy posloucháme už roky a zatím jen jedno náhodný PO. Já teda nevím.

Re: Tyler Seguin

Mel si, co chceš.

224

Re: Tyler Seguin

copak, dochází ti argumenty na obhajobu "správné cesty"? Letos jsme už měli (po kolikáté už) být jasný adept na PO, možná dokonce černým koněm. A co se stalo? Zase nic. Zase je to marnost, zase to ještě není ono. Každou sezónu je to něco jiného, jednou útok, pak zase obrana, jindy pro změnu brankáři, co je stejné, to je zklamání. Ale asi to nevadí, protože přece jdeme správným směrem.
Jsem fanda a mohu si dovolit být nespokojený a netrpělívý. Mám k tomu důvod. Ty ho možná nevidíš, já ano. Už se dost dlouho plácáme v "ničem" a tak nechápu, proč bych se měl pořád držet nějaké optimistické správné cesty.

225

Re: Tyler Seguin

Asi to sem píšem zbytočne, ale ja to vidím tak 50 na 50. Škody čo ostali po predchádzujúcom majiteľovi sa nedajú odstrániť len tak, ale aj mne sa zdá, že sa to vlečie najako dlhšie. Na druhú stranu oceňujem prácu Nilla (Seguin, Spezza, práca s prospectmi a vôbec nebojí sa riskovať a väčšinou mu to vychádza) a dúfam že najneskôr do troch rokov budeme stabilne hrávať v PO. Aspoň vidíme, že aká je NHL ťažká súťaž, a zohnať top obrancu či centra a vôbec cesta späť na vrchol nejde len tak ľahko.
Inak ako fanúšik som rovnako frustrovaný ako Pán Tommy. smile Možno to vidím celé zle, som iba obyčajný fanúšik.

The harder the battle, the sweeter the victory.