Re: Spekulace

Tak třeba by získali Bobra smile z Phildy, anebo nějakého jiného gólmana, po lize jich hraje.

107 (edited by kisin 28.2.2012 19:57:49)

Re: Spekulace

Lol, Niemi za Bobra big_smile větší kravinu jsem dlouho neslyšel. Philla by měla dvě dlouhodobě podepsané díry a na jejich platy by vydala víc jak 9 M za sezonu. Nice.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Spekulace

Tak dal jsem tam smajlíka, aby bylo jasné, že to byl fór. wink

Philda to odmítla právě proto, že Niemiho nechtěla. Pokud by ho chtěli, šli by do té výměny, ale určitě by potom museli vyměnit Bobra, neb těžko by měli na soupisce tři gólmany a Bryze se jen tak nezbaví.

109

Re: Spekulace

Já vím, žes to nemyslel vážně, ale stejně big_smile Bryze si snad užijí celých 10 let či kolik... smile

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

110

Re: Spekulace

Ale možná že by ulovit nového gólmana už ani nestačili. Kdyby stihli, tak třeba Coryho Scheneidera? smile Nebo třeba né jeho, ale možná by to těžko stíhali.

Kolikrát tady píšete, že je někoho generální manažer nemocnej/hulí/je hloupej, tak já napíšu, že kdyby manažer San Jose vyměnil jedničku Niemiho v poslední den výměn, tak by to znamenalo, že má horečku... viděl bych to tak na 39 stupňů Celsia smile.

Re: Spekulace

To jo, toho mají na doživotí. To byl kauf jako prase. Proto jsme ruské hráče vyměnili pryč a už je ani nedraftujeme.

Re: Spekulace

113

Re: Spekulace

To si ani nemyslím, tam musí být pěkně živo, tam to všechno drnční, zvučí, hrčí a já nevím co ještě smile. Hlavně se pokud možno v té kanceléři neunáhlit wink.

114

Re: Spekulace

Já osobně si to nedovedu představit, kdybych tohle měl dělat... V časovým pressu zvážit všechny pro a proti... Rozhodně nejsem multifunkční jak steiner.

115

Re: Spekulace

The Flyers were close on a deal that would have sent G Sergei Bobrovsky packing. There were several teams looking for goaltending help: Tampa, Toronto and Chicago. GM Paul Holmgren decided he’d better keep Bobrovsky around with G Ilya Bryzgalov showing no signs of consistency ...

Mno, je vidět, že se mé myšlenky ubírali správným směrem. Holmgren si to ale nakonec rozmyslel.

116

Re: Spekulace

Osobně Bobrovskyho nechci ani omylem. Pouští příliš laciných golů.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

117

Re: Spekulace

I’m told Philadelphia W James Van Riemsdyk, who will have surgery on his broken foot Tuesday, nearly got moved at the trade deadline last Monday. Sources say three or four teams — including the Leafs — were in the bidding for Van Riemsdyk. Signed to a six-year, $25.5-million contract extension that kicks in next season, van Riemsdyk has a lot to prove going into the playoffs. He was the No. 1 player targeted by Brian Burke, but the Leafs GM couldn’t close the deal before the clock struck zero. Not sure if D Luke Schenn was part of the deal going back, but that was certainly speculated ...

A další info o TDL. JVR...

Re: Spekulace

Je tu nějaký fanda Sjomina? Mohl by být volný, pokud neprodlouží s Caps, a jeho cena určitě šla dolů. Mohl by být zajímavou variantou pro řadu týmů.

119

Re: Spekulace

No Sjomin by nám pekne vystužil útok... i keď je pravidlom ,že keď sa bije o hráča niekoľko tímov, Dallas z toho nevychádza úspešne...

Re: Spekulace

Něco pro Kisina. wink Podle Dregera by Garrison mohl dostat i 5 mega na sezónu.