Re: Novinky

Stars povolali Ryana Garbutta. WOW! Tomu říkám kariéra u Stars. Loni jsme ho podepsali a už jde nahoru, byť si asi nezahraje. Jiní na to čekají celý život a nic.

Re: Novinky

Tak Jamie bude chybět 2 zápasy, veledůležité zápasy. Ach jo.

Re: Novinky

Aj.Znamená to nebýt tolik nervní u těch mačů????

Re: Novinky

Tak další důležitý zápas jsme nezvládli. Opět back to back a opět prohra. Pro mě nepochopitelně nechytal Bachman, ačkoli chytat měl. Ztratili jsme výhodu zápasů k dobru, teď nám chybí 3 body. Myslím, že v týdnu se máme na co těšit. Změny jsou třeba, neb kromě Benna, který je out, Rydera, Goligoskiho a občas Ribse, tak nikdo není schopný dát branku či ji připravit.

Re: Novinky

Jo a benn nebude hrát ani v úterý.

Re: Novinky

já jsem dal už play off, po událostech a výsledcích posledních dní, vale...

Re: Novinky

Já taky se přiznám. Kdybychom udělali z posledních 2 zápasů alespoň 2 body, ještě bych věřil. Takto už nevěřím. Pokud si někdo myslí, že když neporazíme Phoenix a Nashville, že budeme porážet SJ a Vancouver, tak se jen směju. Čekám a požaduji změny. I JN musí vidět, jak je ten kádr sterilní a jak potřebuje oživit.

Re: Novinky

sterilní.......tos' napsal úplně přesně. Já bych to asi uvedl jako "nijakej, šedivej..."

Re: Novinky

Dowell, který v poslední době hraje parádně, se zranil a byl zapsán na IR. Ty jeho příhry zpoza branky jsou parádní.

Povolán byl Matt Fraser.

Re: Novinky

Fraser už je zase na farmě.

56 (edited by steiner 25.2.2012 08:08:23)

Re: Novinky

Benn nebude hrát ani v neděli. A prý jen dva zápasy...

Larsen dostal pukem do hlavy. Praskla mu helma. Další otřes z toho snad nebude.

Re: Novinky

Na sestřizích na ds.com je vidět nový účes Ribse. Potom je také dobrá hláška Boba Sturma, že Souray má asistenci na tom zákroku Lehtonena. smile Dobře to kluk trefil.

Re: Novinky

Larsen by měl být v pořádku.

Re: Novinky

Re: Novinky

JN: "I think our plan has been consistent that we weren't going to do anything unless it made sense for now and for the future, and nothing in that regard really presented itself,'' Nieuwendyk said. ``It made it challenging with the way our team has performed, and that's a good thing. They've really stepped up and showed that they're here for the fight.''