Re: Spekulace

Uvidíme, jestli Stars půjdou po nějakém pravém obránci. Pokud Nillovi lze něco vyčítat, pak je to toto, nezískal žádného kloudného beka. Ano, měl hrát víc Nemeth a měl letos udělat sakra pokrok, ale přišlo to nemilé zranění. S tím se nepočítalo. A také byl zraněný Gončar. A Jordie je letos totálně z formy a Dillon se také tak trochu hledá, škoda, že podepsal tak pozdě.

Škoda, že se tak zaměřil na ty útočníky, a ne na obránce. Rozumím tomu, že jsme chtěli dát šanci mladým, ale Oleksiak evidentně nemůže zatím být pilířem, to samé platí o Jokipakovi či Klingbergovi. Klingberg má ale jednu výhodu, umí dopředu i dozadu a je to pravák.

Bohužel nám utekl Boychuk, pro nás ideální bek, ale třeba se o něj poepreme v létě, mám dojem, že mu končí smlouva.

Nill by měl mít na paměti, že tým se buduje odzadu, a zatím je problém jak v bráně, tak v obraně. Pokud by naši gólmani chytali, co se od nich čeká, a pokud by tu třeba byl byť jen Boychuk, třeba na úkor Hemského, vypadalo by vše jinak.

Takto musíme čekat, že PO uděláme i tak, a před TDL se zbavíme Colea, Gončara a třeba i někoho dalšího a naopak získáme někoho kloudného do obrany. Gólmana budeme řešit už dříve, předpokládám...

A ačkoli se o nás psalo, že nějaké menší změny by nás mohly nakopnout, tak Muir psal o Moenovi, že by nám mohl pomoci. Jenomže to je opět útočník...navíc se Habs zbavují Bourqua, takže Moen má asi místo jisté...

752 (edited by Casey 11.11.2014 19:54:20)

Re: Spekulace

Uvidime čo sa bude diať. Podobná situácia ako minulú sezónu. Aj vtedy Nill rozmýšľal či meniť alebo čakať a tak podľa mňa uvažuje aj teraz, čaká či sa mančaft zdvihne a nechce nič zbytočne uponáhľať...len aby neváhal moc dlho...

753

Re: Spekulace

A je to tu....:D

754 (edited by steiner 11.11.2014 22:36:45)

Re: Spekulace

Ani jsem nevěděl, co způsobím... smile

Já výměnu čekal poslední 3 dny, ale nečekal jsem dalšího útočníka.

Re: Spekulace

To asi málokdo z nás čekal...

Re: Spekulace

Prej budem platit 400 tisíc dolarů Gončarova platu smile

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Spekulace

Vážení, řada lidí tady nadává na Goligoskiho, Spezzu, Hemského, atd. Zajímavé je, že nikdo, kromě mě, tu nezmínil slabého Benna. A také je zajímavé, že nikdo tu nemluví o Dillonovi, který 2 roky zpátky zahrál dobře, loni dobře začal, ale pak už to byl průměr. Letos podprůměr. A přitom ho nikdo extra nezmíní. Mně přišlo, že i ten Nemeth hrát daleko lépe než hraje Dillon, dle mého Dillon šel hrozně dolů.

Takže pokud bych někde čekal, že při výměně někoho obětujeme, nebude to Daley ani Goligoski, ale třeba právě Dillon, neb i ten Klingberg ho mnohem, mnohem lepší.

Re: Spekulace

Myslím, že Hemský so Spezzom by hrali úplne inak zo zabezpečenej obrany. Ako celok to nefunguje.

Re: Spekulace

Pokud by obrana byla lepší, evidentně by řadu těch chyb pomohli zahladit. Ale to je málo.

760 (edited by Sheppard 19.11.2014 22:09:23)

Re: Spekulace

Dnes jsem se díval a Hemský se hodně snažil oproti jiným zápasům a kolikrát mi chybí jen centimetry, aby tu branku dal, jenže není prostě v té jeho herní pohodě, ve které by bodoval zcela jinak.

Kari je nejlepšííí!!!

Re: Spekulace

To říkal Ruff. Jukni do sekce Carolina. To musí být branky...mluvil o Coleovi, Hemském a Spezzovi.

Re: Spekulace

763

Re: Spekulace

To mi nepřijde jako přehnaně vysoká cena. Horcoff nic, z Oleksiaka imho nic extra nebude a nebo při nejhorším nebude lepší jak Myers. 1st rounder by ovšem ve vašem případě mohla být vysoká cena, to je pravda.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Spekulace

Nebral bych.

765

Re: Spekulace

To jsem psal do chatu. Myers bude na úrovni Goligoskiho ve formě, 2nd pairing, za tu cenu asi ne. Posílení by to bylo, ale asi by to neřešilo problém na top beka na roky dopředu.