Re: Posily 2014

Slušných obránců máme hodně. My potřebujeme beka světové extratřídy.

47 (edited by steiner 4.7.2014 12:37:57)

Re: Posily 2014

Sestava je hotová, tak můžeme řešit, jak by mohly vypadat formace pro první zápas. Hodně ale bude záležet na kempu. A také je otázkou Cole, neb ten loni nepřesvědčil a v PO dokonce seděl.

Můj tip:

Benn - Seguin - Ničuškin
Cole - Spezza - Hemský
Rousell - Eakin - Garbutt
Horcoff - Fiddler - Sceviour
Eaves

Gologoski - Daley
Dillon - Benn
Gončar - Nemeth
Connauton

Lehtonen - Lindback

Re: Posily 2014

Pokuď z toho nekápne aspoň druhý kolo play off budu zklamán smile

I pád na držku je pohyb dopředu...

49

Re: Posily 2014

Pokud nebude SC , tak budu zdrcen.

50

Re: Posily 2014

s touhle obranou a gólmanem to bude max. 1 kolo PO ...

Re: Posily 2014

52 (edited by kisin 4.7.2014 22:05:58)

Re: Posily 2014

Takže povýšíte 3 beky a tím to hasne? Stejně začnou jako 6./7.beci, žádný top-end talent tam není a do top4 je hned nikdo nehodí. Máte velmi levnou obranu, jednu posilu, i kolem 4M, byste si dovolit mohli. Navíc nejvíc dostává Gončar, což není žádný závazek do budoucna. První trojka je slušná (Goligoski, Daley, Dillon), ale chybí ještě jeden top4 bek. Gončar je lepší a jistější v roli #5 a Benn, ačkoliv udělal neskutečný skok, taky zrovna není definicí solidního top4 beka. Permanentně určitě ne. A po odchodu Robidase tam není jediný pravák.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

53

Re: Posily 2014

holt bude muset zazářit Nemeth, jinak to nevidím, když není vedení schopné přivést slušnýho beka tongue

Re: Posily 2014

Tommy: Návrhy koho, a koho za něj?

55 (edited by steiner 5.7.2014 20:19:02)

Re: Posily 2014

Oni počítají s Klingbergem, že by měl být brzy ready a to je pravák. Máš pravdu, že nezačnou hned na pozici prvního beka, ale JN to aktuálně řešit nehodlá, tak je musí takto povzbudit. Musím ukázat, že mají dveře otevřené. Třeba se někdo z nich ukáže v kempu a řekne si o flek už letos a JN tak bude o to více usilovat o výměnu Gončara. Nemeth nahoře je už jistota.

Tohle bude evidentně úkol pro TDL a léto 2015. Poslední velký úkol, společně s kvalitní dvojkou do brány. Ta obrana sice měla svoje chyby v loňském roce, ale ke konci šlapala. Goli se našel vedle Daleyho, Gončar s Nemethem byli také v pohodě, prostě sedlo si to. A na to se budeme spoléhat i letos. Určitá slabina to bude i letos, o tom žádná.

Pokud ale začne fungovat PP, bude to zásadní plus. Stačit by to mohlo. Problémy byly hlavně z počátku. Nový systém, neustálené dvojice, slabý Gončar, atd. Později si to už sedlo.

Re: Posily 2014

Zjednodušeně řečeno, odešel Whitney, Chiasson, Rome, Mueller, Jeffrey a Thomas a přišli Spezza, Hemský, Eaves a Lindback. Romea nahradí Nemeth.

Re: Posily 2014

Takhle vzato si myslím, že jsme dobře posílili.

Re: Posily 2014

Zajímavé je, kolik lidí píše negativně i o Hemském, i o Spezzovi. Ale pořád jich je menšina. Většina lidí píše o tom, že jsme udělali dobře.

59

Re: Posily 2014

Pokud se oprostíme od toho, že se nestal "The new one", tak za 4 mega na rok jsme lepšího druhýho centra získat nemohli. Když to nepůjde, vyměníme ho před TDL. A.Ch. je škoda, ale občas je třeba něco obětovat...

60 (edited by steiner 5.7.2014 17:43:46)

Re: Posily 2014

Tak Spezzovi brání záda v tom, aby zase dominoval NHL. Možná i víc rychlosti a lepší bránění. Nicméně loni absolvoval operace zad, rozjížděl se pomaleji, ke konci ročníku již hrál moc dobře, zejména s Hemským. Mám dojem, že 92 bodů je jeho maximum, což je celkem dobré. Kdybychom u nás měli TOP beky, potom by podobné body nebyly ničím zvláštním ani u nás. A je fuk, jestli by je udělal Spezza, Benn či Seguin. Loni vyhrál bodování Seguin. A čekám, že tomu tak bude i v té následující.

Co může být pro nás zásadní, to bude pomoc Hemského a Spezzy na nájezdy. Speciálně Hemský nám v tomto pomůže. Kari se nicméně musí v této disciplíně dostat na úroveň, na které byl v Atlantě.