Topic: Posily 2014

Tak zítra to vše vypukne. Tady pěkně bude vše na jednom místě.

Má někdo nějaký tip, koho získáme a jak?

Já mám dojem, že podepíšeme Montoyu. Osobně bych bral spíše Johnsona nebo Greisse.

Dále mám pocit, že nepodepíšeme žádného beka. Leda bychom se zbavili nějak zázračně Gončara, a to moc nečekám, když se juknete, jak obchodovala Tampa. Dneska nedostanete nic za Purcella či Gagnera, natožpak za Gončara, a nikdo jej ani nevezme gratis, neb ty peníze utratí jinak, lépe.

Nepochybně se dá udělat pár dobrých a ne nutně drahých nákupů. Dobrý nákup je Fayne, Diaz, Stralman, ale ten bude drahý, určitě přes 4 miliony. Divokou kartou by mohl být Meszaroš či Quincey. U nich člověk nikdy neví, jak budou hrát, neb zranění hrají svoji roli.

V útoku čekám nejvíce změn. Je tam plno zajímavých jmen a doufám ve 2 nové posily. Centra a křídlo. Pokud by to nevyšlo, potom přichází na řadu výměna za Spezzu. Stastnyho bych bral, ale ten podepíše jinde. Grabovski je celkem reálný terč, ještě reálnější je Richards anebo třetí centr McClement. V tom případě by Eakin hrál druhé centra jako letos. Křídla, tam je plno zajímavých hráčů. Iginla, Vanek, Setoguchi, Jokinen, atd. Michálek by mohl být za levno, neb šel dolů, to samé Booth, dále je to třeba Moulson, ale ten je pomalý a hůře bruslí, Raymond, Winnik, Kulemin, Downie, Legwand či třeba Boyle.

Nutno ale brát v potaz, že třeba ani takový Legwand úplně nesedí do našeho stylu hry. Downie ano, ale ty TM...

2 (edited by angelo 30.6.2014 16:22:36)

Re: Posily 2014

Nill sa zozbehol minulé leto, dúfam teda, že aj teraz privedie niečo do týmu.

Najlepšie ak by sme zohnali Niskanena alebo Ehrhoffa do obrany, Golimu treba skúseného beka do páru. Zvyšok máme vyplnený a Gončar nech si sedí.

a do útoku  #2 centra , najlepší by bol Stastny, len k nám bude musiet chciet ísť. Richards, Grabowski a títo už nepatria k špičke, nebudú nám stačiť ak chceme späť medzi top tímy. Nečakám ani, že by sme sa tam dostali túto sezonu, ale ma)t podpísaných Seguina a Stastneho tomu len prospeje. Na krídlach vyrastú Benn s Nichuskinom a môžme dávať gólov ako kedysi big_smile

A brána? kľudne by som poslal Campbella.

3 (edited by steiner 30.6.2014 16:47:55)

Re: Posily 2014

Tak pokud přivedeš 2 beky, tak by někdo musel z kola ven. Neb Romea nahrazuje Nemeth. A Niskanen by k nám prý nechtěl. Jestli je to pravda, nevím, ale nedivil bych se. A Gončara sice můžeš nechat sedět, ale to nic neřeší, neb plat bere, pod strop se počítá a drží místo na soupisce a bere 5 mega.

Campbell nemá smysl, pokud by dělal dvojku. Více mu dá pozice jedničky na farmě. Navíc musí ukázat, že zdraví drží a je na něj spolehnutí i v tomto smyslu. A Stastny půjde jinam, s tím počítám, takže buď bude muset přijít plán B v podání třeba Grabovskiho nebo Richardse, nebo výměna Spezzy či někoho podobného. Ale zase ta cena, navíc by přišel jen na rok a co pak, pokud by neprodloužil, je tu velké riziko. Stastny vypadá spíš tak na STL.

4 (edited by steiner 30.6.2014 18:35:41)

Re: Posily 2014

Re: Posily 2014

McClement a 3.centr? Tak to hodně štěstí...

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

6 (edited by steiner 30.6.2014 19:51:29)

Re: Posily 2014

Tak on či Horcoff. Ale spíš si myslím, že budeme mířit výš.

Re: Posily 2014

To by byl hodně slabý depth.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Posily 2014

To jo. To souhlas.

Re: Posily 2014

Seguin, Eakin, McClement, Horcoff. Hodně slabá čtyřka.

Re: Posily 2014

Tak ja by som chcel Johnsona do brány, jednoznačne Ehrhoffa do obrany, do útoku niekto z hráčov Spezza, Grabovski, Moulson, Richards,Downie...

Re: Posily 2014

Tak ono je to takto jednoduché, vybereš to nejlepší, co je na trhu... smile ale tak snadné to není.

12 (edited by steiner 30.6.2014 22:45:47)

Re: Posily 2014

Re: Posily 2014

Re: Posily 2014

Spezza je náš!!!!!!!!!!

DAL trades Alec Chiasson, Alex Guptill, Nicholas Paul and 2nd round pick in 2015 to OTT for Jason Spezza and Ludvig Karlsson. #TSN

Re: Posily 2014

parádní kauf, byť si myslím, že Chiasson nás ještě bude mrzet.

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero