Topic: NBA

Mavs jsou konečně v plusu. 6 výher, 5 proher.

Sezóna má díky zpoždění pěkné tempo. Hraje se o 106.

A Mavs jdou konečně nahoru.

Re: NBA

Mavs mají 4. výhru v řadě. Dirk se trápí, ale přesto překonal hranici 23.000 bodů v NBA jako 23. hráč.

Bucks dostali naloženo 102:76.

Re: NBA

Mavs přejeli Sacramento 99:60 a mají 5 výher v řadě.

Re: NBA

Mavs jsou ve sračkách. Přišli o vlastní hráče, neudrželi je. Kidd a Terry jsou fuč. A vysněné posily podepsali jinde. Bude to zajímavé. Cuban musí vymyslet nějaké výměny, nebo bude zle. Anebo lidi raději začnou chodit na Stars. smile

Re: NBA

S tím teda problém nemám... big_smile wink

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: NBA

Budeme mít vyprodáno a bude za to moct Jágr řeknou na NOVĚ.

7

Re: NBA

Mne NBA taky baví, ale zápasů jsem v poslední sezóně moc neviděl, ale minimálně sleduju výsledky, sestřihy, novinky, přestupy a tak.

Mým nejoblíbenějším hráčem je Steve Nash. Nově bude působit v Los Angeles Lakers. Líbí se mi jeho hra. Jeho asistence, řízení hry nebo nájezdy pod koš. Také je to vynikající střelec trestných hodů. Jeho spolupráce s Amareem Stoudemirem (Amare Stoudemire, neříkám, že to mám vyskloňované správně, ale snad ano) byla fenomenální. Akorát, že pak Amare odešel ke Knicks a Phoenix stál jen na Steveovi, a také proto nepostoupili do play off, myslím podruhé za sebou. Pokud Steve nehrál, bylo to citelně znát.

Stevemu bych přál, aby ještě dokázal vyhrát NBA. Poprvé ve své kariéře. Sice je mu už 38 let, jen podle věku bych třeba mohl soudit, že NBA nemůže hrát na špičkové úrovni, ale opak je pravdou. Řekl bych, že se stále udržuje ve výborné formě (i když nějaké zápasy v uplynulé sezóně vynechal), a to i díky fyzioterapeutům Suns, kteří jsou vyhlášení, viz třeba další příklad Grant Hill, ale o něm nemám takový přehled, nevím, jak si komplexně vedl v poslední sezóně.

Když ještě Amare hrál za Phoenix, tak ve druhém kole dali sweeper San Antoniu a s Lakers prohráli ve finále konference 2:4 na zápasy. Sice první dva mače u nich prohráli, ale další dva u sebe získali pro sebe a ten pátý v Kalifornii byl hodně těsný a vyzněl pro Kobeho a spol. A to bylo rozhodující. To se psala sezóna myslím 2010/2011.

Nash - Bryant - Gasol - Bynum by mohli dokráčet daleko...

Re: NBA

LA? Hnus...měl jít zpátky do Dallasu.

9

Re: NBA

Je to škoda, ale ani nevím, jestli měl Dallas zájem.

Re: NBA

mňo, Mavs všechno vsadili na 1 kartu a nevyšlo to, takže teď to poměrně narychlo lepí. Vypadá to, že zase jen na jeden rok, příští sezónu chtějí políčit na dva TOP hráče. Tak uvidíme. Jinak je to v kádru pěknej vítr, jsem zvědavej jestli to na sezónu dají dohromady, aby to nedopadlo jako loni.

11

Re: NBA

V noci na zítřek se odehraje důležitý zápas mezi Los Angeles Lakers a Dallasem, výhodu domácí prostředí bude mít kalifornský celek. Utah vyhrál nad Portlandem a prozatím se osamostatnil na 8. místě Západní konference.

12

Re: NBA

Dallas prohrál o rovnou dvacku 81:101. Nevedlo se Dirkovi, zaznamenal jen 11 bodů. Pět hráčů Mavs se sice dostalo nad 10 vstřelených bodů, ale nikdo střelecky nijak "neexplodoval", nejlepší střelec v zápase - Kaman - si připsal 14 bodů.
Aktuální pořadí Západu: 8. Utah bilance 39 - 36, 9. Los Angeles Lakers 39 - 36, 10. Dallas 36 - 38.

Re: NBA

Koukám taky nic moc.

Re: NBA

Mavs zatím proti SA 1:1 na zápasy.....dnešní vyrovnání bylo celkem nečekané, ale přesvědčivé. Že by se rodilo překvapení?

Re: NBA

už 2:1 pro Mavs wink