Re: Play off sezóny 2011/2012
Nejlepší na tom je, že v SJ tohle řeší rok co rok. A furt nic. A letos dostali vážné varování, že PO není vždy pravidlem, a opět jsou venku po prvním kole.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Play off sezóny 2011/2012
Nejlepší na tom je, že v SJ tohle řeší rok co rok. A furt nic. A letos dostali vážné varování, že PO není vždy pravidlem, a opět jsou venku po prvním kole.
Tučňáci jsou venku, Kosatky jsou venku... Budu muset ze sta procent obměnit svůj tip na dvojici ve finále... Západ vypadá velmi zajímavě: Nashville, St. Louis, Los Angeles a jestli Phoenix? Žádný Detroit, Vancouver, San José.
Je na čase,aby jsme tam příští rok všechny zadupali v PO.
Tak Boston je venku a nemam komu fandit...
Koukám,že už jste všichni asi na dovče????
To ne, ale těžký nezájem. Playoff už pro mě neexistuje. Dallas i Boston jsou venku.
To máš pravdu.Po vypadnutí Bostonu už mě zajímá jen to,aby nevyhráli NYR!!!!Jo a co říkáte na Červenku u plamenů???
Kdo je Červenka?
Tak jen aby vyhráli NYR
Napadá mě jeden k tématu o zájmu a nezájmu: Říká ve fimě šéf podřízenému: "Jaký je největší problém ve firmě? Nevědomost nebo nezájem?" Podřízený na to: "Nevím. A ani mě to nezajímá!"
Jágr team taky venku.Kurva kohopak to budou na Nova sportu asi vysílat:) a
Ta druhá věta, to je hodně dobrý postřeh, kapacito . Doufám, že se ve vysílání také trochu více dostane na Západ. Tak tipuji, že ze Západu nevysílali v play off více než 2-3 zápasy.
Taky si myslim.Možná proto v PO nejsme,neb vedení tušilo,že hokeje milovní fandové v ČR nejsou všichni fandové Jágra a pokud by neměli vidět své hvězdy,mohli by být flustrovaní,neřkuli nasraní,či snad dokonce žal svůj v alkoholu utápějící,což by jim mohlo aj rodiný krb rozvrátit...
Tak LA ve finále. NJ či NYR? Tipuji NYR, ale ve finále rupnou.
Přidávám se.Je mi jedno,kdy rupnou,hlavně at' NYR nevyhrajou...
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Play off sezóny 2011/2012