76 (edited by steiner 7.3.2012 00:22:37)

Re: Novinky

77

Re: Novinky

Kisine: Jestli to Martymu v Bostonu vůbec nevyjde, bude dostávat blbé góly atd., tak nemám problém říct, že to byl třeba propadák a že na NHL už to fakt není. Můj příspěvek je normální, NENÍ tam nic z minulosti. Kdybych žil z minulosti, napsal bych, že Marty jim tam všem ukáže... Naposled ti říkám, že tam nic takového, co píšeš, NENÍ. Nebo ty tam něco takového vidíš, to, co tam není? Jen s tou mísou, ale to už jsem vzal zpět, jestli jsi myslel hlavně to, tak to uznávám. Jinak je to jen vyjádření stavu, vůbec mu tam nijak nefandím nebo z něj nedělám něco, co není. Hlavně ať to neřešíme moc dlouho, s tím Ericem Nystromem, to bylo docela zbytečný, viď? Ale pak konci to byla i sranda big_smile. Ale tak žádnej problém, jen jsme si to každej vyložili, myslím tady u Martyho.

Schválně kvůli tobě jsem si to rozebral ještě jednou, abych měl klid:
„Kdyby jsi toto tvrdil někdy ke konci angažmá Martyho v Chicagu, tak bych to možná pochopil, ale teď jsi mimo mísu.“ Jak jsem říkal, tady jsem to přehnal, nechal jsem se unést, měl jsem volit jiná slova. Nemám problém to přiznat.

„V Chicagu mu to holt nevyšlo, to je jasné. Tam mu začátek vyšel, ale postupně to bohužel začalo skřípat.“ Tady jsem to napsal, jak to bylo, žádné fandění nebo nepravdy.

„Nemá, Marty chytal na European Trophy parádně, asi jsi se zapomněl koukat nebo už jsi to zapomněl. European Trophy mu hodně vyšlo a na Spengler Cupu chytal dobře. Doplnění: tak za Salzburg pak snad odehrál ještě 4 zápasy v ZČ, průměr 2.64, úspěšnost 93,4. V play off už to tak slavné nebylo, 91,1 úspěšnost.“ Také nic divného, nepřikrášluji si to. Klidně si ty statistiky zkontroluj.

„Mohl letos dostat šanci, nějaký evropský klub ho mohl dříve vyzkoušet,“ Nemusel, ale mohl, pár klubů mohlo jeho vystoupení „nalomit“. Třeba jen na zkoušku. Dívám se reálně, proto píšu evropský klub, né NHL.

„Chytal by lépe než v Chicagu, o tom jsem přesvědčený, tam mu začátek vyšel, ale postupně to bohužel začalo skřípat. Samozřejmě, možná se mýlím, ale ta možnost tam je, byl bych za to rád.“ Uvědomuji si, že by to nemuselo vyjít.

Z mé strany k tématu asi vše, pokud k tomu ještě něco nemáš???

78 (edited by steiner 7.4.2012 09:40:03)

Re: Novinky

Grossmann podepsal na 4 roky a 14 mega. Tedy zkruba za tu sumu, o které se mluvilo u nás. 3,5 mega na sezónu.

Ve Phildě má 6 asistencí ve 22 zápasech.

79

Re: Novinky

sad

80 (edited by steiner 3.5.2012 07:51:51)

Re: Novinky

Červenka na rok za 3,75 mega? WOW! Tady se někdo zbláznil...jejich klika je, že tam má plno bonusů a plat bude asi nízký.

81

Re: Novinky

Taky mě spousta smluv svou výši překvapuje. Ale říkám si, že to snad už ani nemůžeme nazývat přeplácením, že ono to už bude pomalu "normální". Těch příkladů najdeme ohromné množství. Proto píšeme něco v tom smyslu "on se zbláznil" a tak dále.

Já bych hráčům taky takové vysoké platy nedával, ale na druhou stranu si říkám: Jaké bychom vůbec sestavili mužstvo? Vždyť na volném trhu bychom skoro nikoho neulovili big_smile. Nebo by ani neprodloužili smluvu, protože by se domnívali, že si je málo ceníme. Řada hráčů, ne-li drtivá většina, by asi šla tam, kde jim nabídnou víc peněz. Najdou se určitě i výjimky, které zohlední destinaci a šanci na Stanley Cup, ale i tak... Peníze v NHl vládnou a nejen tam, že wink.

Takže si na ty vysoké smlouvy asi budeme muset zvyknout, protože to vypadá, že to asi jen tak neskončí...

Taky mě napadá, že platový strop pořád a pořád roste. Vždyť to bylo po výluce nějakých 39 mil. a teď je něco kolem 64-65? big_smile To bude za chvíli dvojnásobek toho původního né? big_smile

Re: Novinky

Škoda,že pak nikdo neřekne,že výluka byla vlastně na hovno,když to pořád stoupá.

Re: Novinky

Hlavně mají některé kluby díky stropům velké problémy, neb musí utrácet, i když nechtějí. Jestli nebylo lepší, jak to bylo dřív, že utrácel klub, který na to měl... wink

84

Re: Novinky

Červenka se stejně po krátké době přesune na farmu/ do Evropy.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Novinky

Jackman zůstává v STL, 3 roky a 9,5 mega. Další dobrý bek je fuč. O těch pár kusů bude bitka, Souray na to hřeší.

Re: Novinky

Helm a Harding podepsáni. Letos bude hodně málo UFA.

Re: Novinky

Hráči rychle mizí. Karlsson dostal pořádný balík. Každý si uvědomuje, že talenty tam skoro žádné nejsou, tak se je snaží rychle podepsat. Vypadá to, že buď budeme muset být hodně movití, aby došli Suter či Parise, ale spíš to vidím na risk typu Rydera či nějakou výměnu, neb letos se na trhu UFA moc posílit nedá.

Re: Novinky

Colby Armstrong vykoupen ze smlouvy. WOW!

Re: Novinky

Schultz podepsal s Oilers. Tak první žádaný hráč je pryč z trhu.

Re: Novinky

Bordel...