Re: Novinky

U něj nechápu, proč jde je waivnutej...ale asi získali Johnsona a tak musel někdo pryč...tak zkouší, jestli projde dolů na farmu přes waiver.

62

Re: Novinky

Toronto solidně přeplatilo Grabovskiho. 5 roků a 5.5 M per.

Turco do konce ZK k Bruins big_smile

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Novinky

Martyho bych strašně rád viděl v akci. Viděl jsem prakticky všechny jeho zápasy na European Trophy a moc se mi tam líbil. Pro mě to je nejoblíbenější hráč po ,,Stanleyovský,, éry wink

I pád na držku je pohyb dopředu...

64

Re: Novinky

No, Roloson má konečně rovnocenného soupeře smile

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

65

Re: Novinky

Nemá, Marty chytal na European Trophy parádně, asi jsi se zapomněl koukat nebo už jsi to zapomněl. V Chicagu mu to holt nevyšlo, to je jasné. Mohl letos dostat šanci, nějaký evropský klub ho mohl dříve vyzkoušet. Chytal by lépe než v Chicagu, o tom jsem přesvědčený, tam mu začátek vyšel, ale postupně to bohužel začalo skřípat. Samozřejmě, možná se mýlím, ale ta možnost tam je, byl bych za to rád.

Kdyby jsi toto tvrdil někdy ke konci angažmá Martyho v Chicagu, tak bych to možná pochopil, ale teď jsi mimo mísu. Chicago už bych mu nepředhazoval, čas minulý, to už jsme stejně určitě tady na fóru někdy probírali. European Trophy mu hodně vyšlo a na Spengler Cupu chytal dobře. Koukám, že pak působil i dále v Salcburku, ale to jsem nějak prošvihnul, tak nevím, jak tam si vedl. Musím se juknout, jaké měl statistiky,to nemám tušení, ale snad to tak špatné zase nebude. Loňskou nevydařenou sezónu už nemůžeme pro objektivnost moc brát v potaz.

Doplnění: tak za Salzburg pak snad odehrál ještě 4 zápasy v ZČ, průměr 2.64, úspěšnost 93,4. V play off už to tak slavné nebylo, 91,1 úspěšnost.

Ještě to doplním o to, že Blesk Dwayne má o dost horší statistiky. Takže to srovnání značně kulhá a není vůbec objektivní, leda že by to myslel v nadsázce, když už je tam ten smajlík.

Re: Novinky

Odchytal za nás 510 utkání (není to náhodou rekord mezi gólmany?) Trošku mě ale mrzí, že do NHL naskočil až relativně pozdě, nějakých 6 let po draftu (studoval vejšku tuším) i když je jasný, že na to aby vytlačil Eddieho před rokem 2000 z pozice jedničky asi neměl, bylo by zajímavý sledovat jeho kariéru kdyby se dostal do nějakýho klubu NHL hned po draftu. Hodně rád na tu dobu vzpomínám když za nás chytal, určitě jsme měli sympatičtější mančaft než máme teď.

I pád na držku je pohyb dopředu...

67

Re: Novinky

Určitě souhlasím, Marty také patřil k mým úplně nejoblíbenějím hráčům Stars.

68

Re: Novinky

Mně přijde, že u nás golmani trochu přesluhují. Turco mohl naskočit min. o rok dřív, stejně tak se měl o takové 2 roky dřív pakovat.

69 (edited by kisin 6.3.2012 22:06:28)

Re: Novinky

European Trophy? Děláš si prdel? Pár zápasů proti celkům ala HC Sparta Praha? big_smile to by bylo napováženou, kdyby kdysi elitní golman NHL PROPADL i na takové úrovni.

Já jsem mimo mísu? Turco je mimo mísu celé 3 roky, všem je tak akorát pro smích, proto po něm v létě ani pes neštěkl. Turco je hotovej. Nyní odchytá cca 3 zápasy za Bruins, kde by si teoreticky mohl držet úspěšnost nad 90%, ale jen díky obraně Bostonu. Spíš to ovšem vidím na propadák. Stejně je to jedno, v létě angažmá v NHL stejně nesežene, i kdyby se na hlavu postavil.

A srovnávat statistiky NHL golmana Rolosona s Turcem, jež chytal v Evropě pár zápasů... Lol. To už můžeme rovnou srovnávat statistiky golmanů z různých ér big_smile

Fakt jsi měl pobavil. Žij i nadále minulostí. Chápu, že je tvůj oblíbenec, ale dělat z něj někoho, kým už dávno není? Neskutečné. Založte si nějaký memory topic, toto je ovšem při nejmenším trapné.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Novinky

Já teda taky pochybuju že ho někdo v létě podepíše. Trh s brankáři je přesycen, už jen ta Vokounova smlouva na 1,5 mega je vypovídající, navíc Marty už má svoje léta a týmy spíš potřebují mladší záložní gólmany a Turco by tak zbytečně zabral někomu místo. Od Bostonu si ale nemyslím, že je to špatnej tah, přál bych Turcovi ještě pár let na profesionální úrovni, ale v NHL už to asi nebude. Jak už jsem psal, kdyby do NHL nakouknul o něco dřív a né 6 let po draftu, mohla se jeho kariéra odvíjet trošku jinak.

I pád na držku je pohyb dopředu...

71

Re: Novinky

Však od Bostonu je to dobrý tah. Mají zraněné 2 golmany, mají omezené možnosti, smysl to dává. smile

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Novinky

Doufám, že se dostane na led co nejdřív, určitě se budu z nostalgie dívat wink Jinak zkoušeli jste někdo najít ty statistiky Stars, jestli odchytal Marty opravdu nejvíc zápasů v naší historii? Belfour jich víc určitě nemá...

I pád na držku je pohyb dopředu...

73

Re: Novinky

Kisin: Jen vycházím z toho, co letos odchytal. Dobře vím, že v Chicagu chytal špatně, a že to bylo dost špatné a proto tam je možnost,aspoň teoretická, že v Bostonu to může být aspoň o chloupek lepší. European Trophy není NHL, ale aspoň z něčeho vycházet můžeme, když už tam chytal. Nějaké střely na něj šly. Vždyť ho ani nijak nechválím, jen jsem napsal, jak si vedl tuto sezónu. Vždyť jsem také poznamenal, že mu to v Bostonu nemusí vyjít. Z minulosti žiješ ty, vidíš z tom příspěvku něco, co tam vůbec není. Já žiju přítomností wink. Napsal jsem, že to může nebo nemusí vyjít, tak to možná nevyjde no. S tím Rolosonem jsi si začal ty. Ty jsi mne taky pobavil. Zmínil jsem statistiky, Chicago, European Trophy, to, že to vyjde/nevyjde a že mohl dostat šanci v Evropě... Neříkám, že přijde do Bostonu a bude sbírat čistá konta... a to je tak všechno. Kisine, kisine big_smile Nevidím na svém příspěvku nic špatného. Dobře, to, že jsi mimo mísu, to beru zpět, to jsem moc nadsadil, ale jinak tam fakt nic špatného... Máš vidiny big_smile. Jo a prdel si nedělám, já nezaložil European Trophy.

74 (edited by kisin 6.3.2012 23:03:36)

Re: Novinky

Kdybych žil z minulosti, tak bych tvrdil, že Turco je vynikající golman wink

Ten svůj odstavec si mohl shrnout do 10 slov. Žádný argument jsem bohužel nenašel.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Novinky