Re: Novinky
Já taky neříkám, že tu je jen kvůli penězům, ale že na nich taky zálěží. Ale když může dostat Sjomin 7, tak už je možná cokoli.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Novinky
Já taky neříkám, že tu je jen kvůli penězům, ale že na nich taky zálěží. Ale když může dostat Sjomin 7, tak už je možná cokoli.
Carolina má slabou obranu a ještě horší depth. Bylo by pro mě překvapením, kdyby proklouzli do PO.
Pro mě třeba vůbec....
Já jim teda také moc šancí nedávám. PO by byl dle mého zázrak.
Taková minianketka v tématu "Novinky". Já jim dávám šancí tak přiměřeně, za mě by play off udělat mohli.
Tak JN věděl, proč Roye poslal na operaci.
Hall dostal slušnou pálku. Nepodepsal krátkej, levnej kontrakt, ale po jeho uplynutí by dostal pravděpodobně víc jak 6M/per, takže z pohledu Oilers OK. Ještě furt si myslíš, že Benn veme krátkou, levnou smlouvu, Steinere? Pacioretty, Skinner, Hall...
Tak jsou to dvě varianty. Pokud podepíše krátkou teď, další bude o to tučnější. Bude záležet na nové CBA. Pořád doufám v tu dvouletku nebo tak. My čekáme na CBA, jinak už by byla smlouva podepsaná.
JN to bude mít složitější, ale úplně bez šance není... Každopádně Benn je pro mě z výše jmenovaných hráčů jasně nejlepší.
Colaiacovo má údajně zítra podepsat s Detroitem. Prý nabízí 2.5M/per na 2 roky.
Na poslední chvíli se NHL a NHLPA snaží zachránit situaci, po dopoledním vyjedávání (3 hodiny) se mají setkat i v podvečer, čili za dnešek hned 2x, což je jejich rekord. I tak je šance, že se dohodnou do 15.září minimální, ne-li beznadějná.
Já tomu nevěřim.Holt si na lepší časy budem muset počkat.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Novinky