Re: Ducks @ Stars
Jj, ta šance Erikssona byla suprová, Ducks tam udělali hroznou chybu v bránění a Ryder to pěkně vymyslel. Jinak podle mě to byl na Rydera faul jak ujížděl.
Montáž dveří České Budějovice | Montáž dveří Solodoor | Montáž dveří Sapeli
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Ducks @ Stars
Jj, ta šance Erikssona byla suprová, Ducks tam udělali hroznou chybu v bránění a Ryder to pěkně vymyslel. Jinak podle mě to byl na Rydera faul jak ujížděl.
Jinak ten faul Robidase úplně zbytečnej, Višňa tam měl supr pozici při té střele, kdyby to líp trefil, tak je srovnáno.
Morrow si už dělá ,ale prdel ne? 3 krát vyloučený
A další dva body jsou doma!!! Kari je v poslední době fantastický, dneska celý tým poctivě bránil, snad ani jednou jsme je nepustili do přečíslení, dobrý zápas...
Taky si to říkám. Důležité je, že se do šancí dostává a že nás to nestojí zápasy. Loui šel hodně nahoru v posledních týdnech. A důležité je, že to šlape týmu.
Jinak jsem dost překvapenej, myslel jsem si, že dneska nám ta šňůra skončí. PO by pro mě letos bylo nečekaným překvapením.
Pro mě ne.
Já PO čekal, ale asi před měsícem jsem v něj už věřit přestal. Od té doby ale jedeme...
No krása, ani neverím ako to ide. Škoda ,že aktuálne nestíham sledovať zápasy, ale aspoň podľa zostrihov to pekne dávame.
Ale s DRW by som teda nechcel aby sme hrali...ale lepšie ako nič veru
Tak zatím na nás vychází Nashville a na něj umíme.
Mne sa zdá, že Chicago teraz 3-6...ale je to jedno...hlavne nech sme tam!
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Ducks @ Stars