Topic: Kometa Brno

Re: Kometa Brno

Kometa hraje poslední dobou super hokej. Bez Hubáčka a dalších hrají parádní hokej. Dobře dopředu, dobře dozadu, s nasazením, a dokonce i do těla, konečně se chodí před branku, atd. Nejlepším hráčem je Divíšek.

Re: Kometa Brno

Já bych to klidně rozšířil, prostě ať extraligu hraje ten kdo na to má jako v NHL nebo KHL. Je jasný, že případné uzavření by bylo pro většinu fanoušků prvoligových celků velmi frustrující a lidi by byli demotivováni a návštěvnost by šla hodně dolů. Ať hlavní soutěž hraje třeba 20 mančaftů a 16 ať postoupí do play off.

I pád na držku je pohyb dopředu...

4

Re: Kometa Brno

5 (edited by steiner 1.3.2012 17:37:43)

Re: Kometa Brno

Já Hubáčka viděl za Kometu hrát, takže mě to nepřekvapuje. Naprosto neproduktivní hráč. Použitelný tak pro hru v oslabení. Došel Divíšek, a to je rozenej leader. Navíc vyhrává tak 8 z 10 buly, podrží puk, a dokáže perfektně přihrávat. Na rozdíl od Hubáčka se nehoní jako honící pes, ale je v pravý čas na pravém místě. Bodů sbírá hodně. Hubáček za 400 000 měsíčně téměř nebyl schopný na body porazit ani Erata, který bere nepoměrně méně a hrál daleko méně a ani ne tolik PP.

Re: Kometa Brno

Kometa řádí, co?

Re: Kometa Brno

To teda smile nečekal sem, že tak pojedou v PO

Re: Kometa Brno

Tyjo, já nad nima včera zlomil hůl za stavu 2:0.

Btw. Nebudeš mít steinere dva lupeny na domácí špíl, že bych vzal mýho tatu. Bude mít narozky, tak by to měl za to...

Re: Kometa Brno

Divíšek je neskutečný...nečekal jsem, že v Plzni 2x vyhrajou....Stará garda Plzně nějak nestačí, ale tak třeba se ještě rozjedou....

Re: Kometa Brno

Tak Divíšek je nejlepší hráč Brna v podstatě od svého příchodu. Já to říkám pořád. A to bylo pořád Peťa Hubáček sem a tam, a přitom hrál jako největší lempl. Mít ho tady a nemít Divíška, nemáme šanci. Divíšek umí vše. Navíc má buly a to nemá skoro nikdo v Kometě.

Re: Kometa Brno

To je dobře-zkurvaná Plzen!

Re: Kometa Brno

Tipoval jsem výsledek 2:4. Ale prohru každopádně. Brno mělo až moc zraněných klíčových hráčů a také sudí občas pískali pro Pardubice. Kusý má pořád dlouhé prsty.

Extraliga by se měla poučit a nehrát na nájezdy v PO.

Re: Kometa Brno

Škoda.Mohli jste se nechutně ožrat.Holt se musí Zábranský víc snažit.

Re: Kometa Brno

no čo som vyhral na Slovane som prehral na Brne...hold...to je tipovanie

Re: Kometa Brno

Kdyby jsi se zeptal, řekl bych ti. Brno mělo moc zraněných a navíc šlo o klíčové hráče. A pokud tu máme nějaký klub, který má hodně šikovného GM se styky, potom jsou to Pardubice. A Brno obecně není mezi sudími oblíbené.