1,336

Re: Novinky

Tak to je paráda.Čekám,že ještě někdo přibude...

1,337

Re: Novinky

1,338

Re: Novinky

1,339 (edited by kisin 7.5.2015 13:34:14)

Re: Novinky

Kde by chytal víc? V Edmontonu? U vás se mohl poprat o pozici s Karim. I když samozřejmě být Nillem, hledal bych lepší variantu.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

1,340

Re: Novinky

Třeba chce zkusit KHL. wink Anebo třeba SJ bude hledat nové gólmany...či někdo další. Ono, zatím nelze tušit, kolik gólmanů bude měnit dresy. Já doufám v co největší změny, ale to není nic nového.

1,341

Re: Novinky

No jo, ale post jedničky mu nikdo nedá. Kdyby šel třeba do SJS, musel by porazit Niemimo (nebo kdo tam bude). Čili stejná situace jako u vás.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

1,342

Re: Novinky

hlavne at zmizi lehtonen....zbytek je mi burt

1,343

Re: Novinky

Tak Niemi je zralý na odchod. Z toho vycházím. I když na místě SJS bych neriskoval a nešel do sezóny s jedničkou Enrothem.

1,344

Re: Novinky

The Dallas Stars have placed goaltender Jussi Rynnas on unconditional waivers.

1,345 (edited by steiner 12.6.2015 20:43:21)

Re: Novinky

Re: Novinky

I pád na držku je pohyb dopředu...

1,347

Re: Novinky

To jsme řešili už na chatu. Starý typ obránce s horším bruslením a nulovým přínosem dopředu. Defenzák s přínosem v kabině. Je ale fakt, že to je to, co potřebujeme, nepotřebujeme nutně beka s ofenzivním přínosem. My potřebujeme vzadu utáhnout šrouby.

1,348 (edited by kisin 13.6.2015 21:44:23)

Re: Novinky

Kdyby vzal jeden rok, at mě všechny mouchy sežerou... To by zřejmě naškodu nebylo, nicméně váš největší problém (#1 bek) by to zdaleka nevyřešilo a on se vůbec nehodí do toho, co se snažíte praktikovat. Nicméně to je obecný problém těchto zastaralých beků, jak jsem psal včera a jak píše steiner. Ne nadarmo ho Blues nebudou podepisovat, byl by to krok zpět, byl by to pouze sentimentální podpis. Každopádně není pravděpodobné, že by vzal 1 rok, bude chtít nejspíš 3 (a stačí se podívat na Robidase...), ale vždycky se na trhu stane něco, co nikdo nečeká. Nabídnout však Jackmanovi 3 roky jen pro to, aby si vybral vás a po půl roce, po roce to byl totální průser, to by nebylo dobré. Tyhle typy pak už v této fázi kariéry nikdo chtít nebude.

Situace na trhu není vůbec dobrá. Jak jsem psal v dubnu, jasně nejlepší jsou Petry (ten už je pryč) a Sekera. Pak tam máme stárnoucího Martina a stárnoucí Ehrhoffa s Michálkem se zdravotními problémy... Jestli by nebylo lepší, aby Nill nevykouzlil nějaký další trejd, tentokrát pro obránce. Dobrých beků má však každý málo. Nabízí se Phaneuf, Carle, Schenn, MacDonald, Emelin/Gilbert, tedy žádné terno... Nicméně třeba to LA vzdá s Voynovem, třeba bude SJS měnit Brauna (četl jsem nějakou spekulaci) - to je takový nový, dosud neobjevený Stralman. Těžko si však představit, že by tyhle dva týmy měnily zrovna s vámi.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

1,349

Re: Novinky

Ještě doplním kisina. Navíc v PO obvykle jedna velká nula.

Re: Novinky

Tak to je v klidu ne? Většinou v play off stejně nehrajem... tongue

I pád na držku je pohyb dopředu...