Re: Novinky

Sice to tu už zaznělo, ale jen částečně.

Vincour jde dolů. Wandell jde taky na rozehrání.

Nahoru jde Benn a Fraser.

Re: Novinky

Oleksiak a Sneep povoláni, Rome a Daley na IR, ale měl by být zase stažen a hrát a Sneep by měl jít zase dolů.

Lehtonen by měl chytat v úterý.

Re: Novinky

Daley je ready. Fraser bude hrát v TOP 6.

Re: Novinky

Daley stažen z IR, Sneep už je zpátky na farmě. Díky tomu, že nehrál, tak nemusíme Pens dávat draft.

350

Re: Novinky

Re: Novinky

No, budu o tom přemýšlet, než něco napíšu.

352

Re: Novinky

Hm, zrovna teraz, keď vedie tabuľku smile

Re: Novinky

Cole???Zdá se mi to,nebo je za zenitem?Jestli to s těma zkušenýma veteránama nepřeháníme.Ještě pár výměn a nebude tam mít,kdo sbírat puky po tréninku.Ještě,že je zkrácená sezona.Být celá,tak musíme uvažovat o zmenšení hřiště,aby to naši borci stačili ujezdit...Tak doufám...

Re: Novinky

Tak jsem trošku přemýšlel. A tady je výsledek. Ti hráči jsou bodově velmi srovnatelní. Pochopitelně se liší. A snad ve všem. Colea jsem k nám kdysi chtěl, ale kvůli častým zdravotním problémům jsem si to rozmyslel. Cole je o 2 roky starší než Ryder, letos se v Montrealu moc nechytil, to Ryder se rozjel, ale je fakt, že jsme čekali hlavně branky a ne asistence. Do druhého útoku nějak extra nezapadl. Evidentně mu chybí Ribeiro. Ryder je fajn, ale je pomalý, a to není styl hry, který chceme hrát. S bráněním problémy až takové neměl, jak se čekalo, ale na Selke Trophy nikdy kandidovat nebude. Cole je větší, těžší, výborně bruslí a umí lépe bránit. Cole bere o 0,5 víc. Rozdílem v té výměně je evidentně to, že Rydera bychom už nepodepsali, neb určitě by mu někdo dal víc než my a tím pádem by odešel zadarmo. Cole naproti tomu má smlouvu o 2 roky delší. Takže máme hráče na další 2 roky. To je evidentně důvod, proč jsme dali i ten draft. Dalším zásadním rozdílem je to, že Ryder drží hůl napravo, Cole nalevo. Přišli jsme tedy o praváka a bude pokračovat to, co děláme už roky, nutíme hráče hrát na postech, které jim nejsou vlastní.
Sice je mi líto draftu, ale cena to není až tak vysoká. Od Colea si slibuji rychlou hru, dobré bruslení, bránění, přítomnost i před brankou, když bude třeba, a také nějaké to vůdcovství, kterého by měl nabízet víc než Ryder. Navíc pokud se nepletu, Cole a Whitney, to býval postrach Caroliny.
Je to prostě změna. Ryder by tu prostě nebyl déle než pár měsíců. Otázka je, jestli by před uzávěrkou přestupů za něj nekáplo víc. Ale znáte naše vedení. Dělají vše pro spokojenost všech stran a doufají, že se jim to vrátí. Ryder jde do Montrealu, kde se mu tak dařilo, navíc se jim letos daří, takže si tam zahraje i playoff. A JN získal Colea, který se mu typově hodně líbí. Otázka je, jak budou spokojení fans. Jak Cole zapadne, jak bude bodovat a jaký bude jeho přínos.

Možná by mohl dát do placu něco Kisin, neb ho asi hodně zná. My v ZK jsme neměli tu kliku. Já ho pamatuji z pár zápasů s Edmontonem, tam se mi líbil, ale nijak extra se mu nedařilo.

Re: Novinky

Re: Novinky

Kari je připravený a bude chytat.

Rome je na 6 týdnů mimo. Minimálně, něco jako Whitney.

Whitney už bruslí, ale chce párkrát trénovat.

Cole už je v Dallasu a měl by hrát.

Larsen je blízko návratu na led.

Re: Novinky

S Karim v bráně-to je hned jiná písnička.První zápas-hm to by mohl Cole být viděn,že?

Re: Novinky

Ano, a bude to proti Edmontonu, kde také hrával.

Fans Habs jsou vykulení, jak byl Ryder v premiéře za Habs pomalý... smile

Re: Novinky

Wandell na waiveru.

360

Re: Novinky