Re: Novinky

Předpokládám, že oni ví, co dělají. Fistric byl často mimo pozici a dobředu nulový. JN si evidentně myslí, že Dillon i Benn jsou NHL ready, jinak by do toho nešel. A čekal bych spíš výběr ve druhém kole, ale je fakt, že výběr Oilers je obvykle hodně vysoko.

287

Re: Novinky

Nedělal bych z toho vědu. Fistric žádný zárak směrem do předu nebyl a jestli chceme hrát offenzivně, což jako že prý chceme, tak raději uvidím na place někoho hokejovějšího.

Re: Novinky

Tak. Ale nemůžeme nevidět ten obecný úbytek tvrdosti a možná i srdce. Abychom neskončili jako Buffalo loni. Alespoň že používáme vlastní hráče a nedáváme žádné velké a dlouhé smlouvy.

Re: Novinky

Mike Modano, Marty Turco, a Mark Recchi se ve čtvrtek připojí k organizaci Stars.

Re: Novinky

No on Dillon taky nechodí pro hit daleko a oproti Fistricovi je pouzitelnej a ve hře dopředu. Uvidíme co ukáže, pak se můžem bavit zda byla chyba Fistrica vyměnit nebo ne.

Re: Novinky

Takto uvažuje JN. A Benn je to samé. Osobně ten trend také podporuji, ti beci, co umí jen jednu věc, to už je pasé.

Re: Novinky

Mě od malička v hokeji učili, že obránce je hlavně na bránění, blokování střel a hry tělem, góly má obstarat útočník, ale dnešní hokej je už prostě něco jiného, i obránce, alespoň pár v týmu musí přispět i něčím navíc, góly a to Fistrice nesplňoval, i když je dle mého velmi kvalitní bek a třeba se budeme divit, jak mu to letos půjde i dopředu.

Re: Novinky

Góly nejsou to hlavní, důležitá je hlavně první přihrávka ven z pásma. Ta je důležitá.

Re: Novinky

Whitney bude mít A.

Re: Novinky

Budu vám věřit,že Benn nebo Dillon třeba dva hity za zápas udělaj:-)))))))))))))))

296

Re: Novinky

ja jsem konzerva, IMHO je defenzivni par idealne slozen z jednoho udelanyho borice a druhyho kreativniho a technickeho beka. Proste vyvazenost.

Re: Novinky

298

Re: Novinky

Re: Novinky

300

Re: Novinky

Oleksiak se tak nějak čekal a Nihlstorpovi se to teda nakonec povedlo.