Re: Jamie Benn

Re: Jamie Benn

Jamie Benn z Dallasu Stars touží po Soči. "Odehraju nejlepší půl rok ve své kariéře a donutím je, abych jel na OH. "

To je ale nesmělej chlapec big_smile big_smile

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Jamie Benn

Jamie je vidět, že je nažhavenej jako prase na novou sezónu. Otázka je, jak jim to bude s TS klapat. Jamie na křídle nějakou dobu nehrál, to samé TS na centru. U Benna se toho přechodu tak nebojím, u TS to bude určitě těžší, viz buly, apod.

Re: Jamie Benn

Re: Jamie Benn

Re: Jamie Benn

Re: Jamie Benn

smile nevím, jestli to idnes nafukuje, ale jestli ne, tak je to děsné. Místo, aby se kritizoval klub NYR, který fatálně vyhořel, se kritizuje Hertl. To je totálně na hlavu postavené.

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

Re: Jamie Benn

A v Kanadě jsou ti hráči vedeni ke skromnosti a extra korektnosti. Jim šlo o to, že Biron byl zesměšněný a to se dle nich nedělá. Kdyby to Hertl za stavu 1:0, nikdo by neřekl ani popel.

Re: Jamie Benn

Ale houby skromnost a korektnost. Kanaďani jsou ukázkoví pokrytci. Nemělo to podle nich SJ zabalit když vedli o 3 góly? Se má Hertl Bironovi omluvit že mu dal hattrick? Tak vyškolil tu věčnou dvojku, co před ním při tý akci akorát klekl a čučel, no a?

Udělat to Crosby, tak to dávaj denně ve zprávách ještě rok. Oni to pokrytectví maj vrozený. Pamatujete na prohru Canucks ve finále, jak si podpálili vlastní město? Nebo jak nám vytýkali cikány a pak napařili víza když si je mohli užít. Nebo dřív na MS, když jsme je poráželi, tak to byla sviňárna za sviňárnou, zákeřný fauly jen aby si vybili frustraci.

Re: Jamie Benn

101

Re: Jamie Benn

Dal někdo z nich 4 čtyři fíky ve svém 4. mači v NHL a ten poslední ještě nějakou netradiční kličkou? Je mu ani ne dvacet, prožívá super vstup do ligy, povedla se mu pěkná akce, koukala na něj jeho mladá. To měl jít brečet do kouta? Vždyť nic tak hroznýho nepředvedl, normální oslava. Kdyby si tam strčil hokejku mezi nohy a pohonil nebo tak něco, tak neřeknu.

Birona zesměšňuje tak maximálně Cherry a spol., nikdo jinej ho neřeší, píše se jen o Hertlovi. Kdybych se chtěl za ten mač někomu smát, tak Lundqvistovi za to, že po 4 fících zdrhl z boje...

Re: Jamie Benn

jiras mi píše z duše.

Naprosto chápu argumenty znepřáteleného tábora. Ale Hertl je s prominutím mladý smrad, který by neměl dusit (! – 4 branky) ani zesměšňovat (! – superstar klička) vyzrálé hochy z NHL, jenže NE protože to nedělá Crosby, ale protože by mu to tým vyzrálých hochů neměl dovolit. To ten tým neudělal. Takže právo je na Hertlově straně. Kdyby to udělal Ray Whitney, tak by to bylo na pováženou. Ale Hertl je, opakuji, mladý smrad. Teen. smile To je něco jiného. Jak říkám, řešit by měli jalové NYR.

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

Re: Jamie Benn

Mně je třeba tohle celkem fuk. Chápu názory obou stran, neřeším to, není to dle mého důležité. Ale to přehnané slavení branek, viz Ovečkin, to se probíralo už x-krát. V NHL jsou na tohle někteří hákliví. Jiný kraj, jiný mrav.

Re: Jamie Benn

105

Re: Jamie Benn