Re: Jamie Benn

No, právě, to je ta sleva po nováčkovské smlouvě, kdy klub vlastní práva, hráč nemůže jít k arbitráži a obvykle tak musí kývnout na menší sumu. Ten Giroux, to je zhruba můj návrh na 7 mega na 2 roky. Díky za ten příklad, mě se nechtělo nic hledat.

Re: Jamie Benn

18

Re: Jamie Benn

Re: Jamie Benn

Benn se u nás sám neudělá, aby byl srovnatelný se zmiňovaným Girouxem, musel by mít jiný spoluhráče. Celkově by ten mančaft chtěl poskládat krapet jinak.....jako tehdá před devětadevadesátým. To si všechno sedlo jak prdel na hrnec...

20 (edited by Gulis 30.1.2012 18:41:21)

Re: Jamie Benn

Já nesouhlasím, ten kdo se dívá na zápasy, tak musí vidět, že je to hotový hráč,je to hokejista kterému nechybí snad nic, je rychlý, tvrdý, technický s dobrou střelou, má klid a neuvěřitelný přehled,věří si nebojí se jít do bitky, kolik je v NHL komplexních hráčů?:) Třeba mi je S.T.A.R.S vypíšeš:-) nevybavuji si snad jedinou vlastnost, která by mu vyloženě chyběla....a to ještě půjde nahoru, máme se na co těšit.....

Re: Jamie Benn

I pád na držku je pohyb dopředu...

22

Re: Jamie Benn

S.T.A.R.e, byl jsem rychlejší s vložením odkazu na tento článek... viz příspěvek 18 wink.

23 (edited by steiner 30.1.2012 21:17:08)

Re: Jamie Benn

Re: Jamie Benn

Benn byl snad jediným útočníkem na ASG bez bodu.

Re: Jamie Benn

Kdybych měl možnost volby mezi Bennem a Girouxem, beru Benna. Giroux je famozní, ale přecenuje se. Benn je dle mého názoru komplexnější hráč. Jen musí zlepšit buly.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Jamie Benn

Když jsem se včera dival na ASG, tak bylo vidět, že se Benn šetřil, moc se nezapojoval do útočení raději zůstával vzadu, snad bude na Anaheim v pořádku.

27

Re: Jamie Benn

Benna si prý při ASG draftu vybrali až jako předposledního. Divné. Proč si ho někdo nevzal dříve?

Mně osobně by to asi trošku naštvalo, kdybych přišel na řadu až tak pozdě.

Re: Jamie Benn

Tak on hraje centra teprve rok. Vedení ho tam chce. Já bych ho raději viděl na křídle, ale cesta zpět už asi není. Buly musí trénovat. Zatím je v něm hodně nevyrovnaný. Někdy famózní, jindy bída. Zatím jediná slabina pramenící z toho, že centra hraje první rok. Myslím, že i v tom půjde nahoru, až se naučí podvádět, jako všichni ostatní úspěšní bulaři.

Re: Jamie Benn

30

Re: Jamie Benn

To získal Logan Couture, včera to říkali při přenosu. Takže být vybrán poslední je docela terno, být vytažen předposlední je pech big_smile.