Re: Posily 2012

proč, protože potřebujeme šikovného hráče, hlavně na PP.  A další důvod je že, není moc z koho vybírat....

Re: Posily 2012

Tak než dát smlouvu na více let Hudlerovi, tak to raději dám šanci jednomu mladímu hráči a rok počkám. Anebo udělám výměnu. Hudler je provar. A na jaké pozici by hrál? Prvního či druhého centra? Nemáme náhodou malého a "buly neschopného vyhrát" Ribse? To budeme mít dva takové? Navíc Ribs je proti němu král na buly. A také je otázka, jestli nehraje levaso. A také Ribs je daleko lepší. Za mě nebrat, i když s Erikssonem a Bennem by to nemuselo být marné, ale jen na rok. Maximálně. V případě nejvyšší nouze. Ale to raději investuji do obránce Sutera a útočníka seženu jinak.

Re: Posily 2012

Já bych osobně z Hudlera taky nebyl nadšenej.Leda,že by nám vystřílel SC...

Re: Posily 2012

Hudlera nebrat!!

35 (edited by kisin 12.6.2012 16:29:29)

Re: Posily 2012

Hudler hraje již léta na křídle.

Do Sutera bude chtít investovat asi 29 týmů big_smile

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

36

Re: Posily 2012

Jinak zajímavej sci-fi prvek u příspěvku Steinera: "Nemáme náhodou malého a "buly neschopného vyhrát" Ribse? Navíc Ribs je proti němu král na buly." big_smile

Nebo bychom to mohli možná nazvat megahyperbolou. Chápu to, ale když oba tedy jsou na buly hodně, hodně špatní, tak Ribs nemůže být proti němu králem, když jsou oba tak špatní. Leda že by byl Hudler princ big_smile.

Pochybuju, že GM DS JN získá Suttera. To bylo Weber, Sutter (Pekku Rinneho jim snad "necháme" máme Kariho, ale stejně už má smlouvu nějaký ten čas), ale chtělo by to alespoň ještě další jméno na seznam. Říkalo se Parise. Nebo to už je pasé? Nechci se opakovat, že není moc z čeho vybírat.

Ale samozřejmě že by se mi líbilo v sestavě mít Suttera, to hodně, ale nemyslím si, že je to moc reálné. Ale jak se říká, necháme se překvapit co JN upeče v troubě wink.

Re: Posily 2012

Třeba je JN rohatej a prostě ho ukecá...

Re: Posily 2012

Přiznám se, že tu výměnu Ribs x Eakin moc nechápu.....má ten boreček takovou perspektivu nebo co tím chtěl básník říct. IMHO to je zatím oslabení už tak ne zrovna nejsilnějšího kádru...
Co na to znalec Steiner, pls? wink

Re: Posily 2012

Já nic. Já si to musím nastudovat. Jsem z toho vypadl. Možná Kisin bude něco vědět.

Zatím to vidím stejně, je to oslabení. Ribs sice měl řadu problémů, a já jsem tu byl, asi jako jeden z mála, pro jeho výměnu, ale čekal jsem víc. Pro nás asi bylo špatně, že mu za rok končí smlouva.

Eakin dle mého bude mít problém v kariéře udělat 2. linku. Ale jak jsem psal, možná Kisin bude něco vědět.

Spíš to ale vidím, že se asi chystá řada dalších výměn, a tohle je jen první z mnoha. Došel jsem teď z přijímaček, tak si konečně v klidu vše pročtu, abych byl v obraze a budu dneska v očekávání dalších výměn. Anebo v dalších dnech. Neb Ott jako druhý centr se mi moc nezdá a Dubinsky ani Gagner prvními centry také nejsou. Staal je už v Carolině a kdo další by mohl být volný? Pochybuji, že někdo kloudný, ale jsem hodně zvědavý na celkový obrázek na konci. Až se to poskládá.

Ribs musel jít, neb chceme hrát rychle, a to on neumí. Navíc mu nešlo buly, občas bránění, fyzická hra, a nájezdy vlastně taky moc ne. Kdysi dával skoro každý, ale poslední dva roky nic moc. Ribs potřebuje hrát 2. centra a toho se mu ve Washingtonu dostane. Na prvního nemá. Možná takto uvažujeme, že prvním už stejně nebyl, a na druhého je slabší. To by spíš měl být někdo jako JN, vyšší, buly, odolný, teče, dorážky, apod.

Také je otázka, co bude s Bennem, jestli tímto nezůstane v centru, ačkoli se mluvilo o jeho přesunu zpět na křídlo. Sice můžeme centra sehnat, ale i tak by tam bylo volno, anebo se počítá s Ottem jako druhým centrem. No, uvidíme. Hodně se bojím, ale JN zatím věřím.

Re: Posily 2012

JN jasně řekl, že na pozici centra nemáme v rámci klubu dostatečně zabezpečenou. Což koresponduje s tím, co jsem tu před pár měsíci psal, že obránce máme lepší než centry a je třeba se na draftu na centry zaměřit.

Re: Posily 2012

Eakin se vyvíjí poměrně dobře a rychle na 3rd rounder z 09. Fans Caps do něj vkládali naděje. Problémem je výška a hra do těla. Může hrát centra i křídlo. Použitelný bude spíš na křídle, řekl bych. Rozhodně není jisté, že bude budoucí top6 forward, to však nebyl účel výměny, minimálně zvýší konkurenci. Ještě ho čeká tak 1-2 roky na farmě, pak se uvidí.

Celkově ta protihodnota asi odpovídá, Riberio je pending UFA, to hrálo největší roli.

Spekuluje se i o výměně Otta. Je jasně, že JN kuchtí něco většího smile

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Posily 2012

Díky za info, v podstatě potvrzení toho, co jsem psal výše. 2. linka je maximum a jen možná se do ní dostane.

A Ribs je holt pod smlouvou jen na rok. Caps tak moc neriskují, když to nevyjde, vymění ho před TDL nebo ho nechají jít v létě. Myslím, že Caps udělali dobrý krok. A my jsme se zase posunuli jinam, otočili stránku.

43 (edited by kisin 23.6.2012 15:39:59)

Re: Posily 2012

Já myslím, že přestup k vám by mu mohl pomoci, Caps takový typ hráčů měli zastoupený poměrně kvalitně, na vaší farmě by měl dostávat více příležitostí.

Ve 2.kole máte 3 volby. Možná budete měnit už dnes.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Posily 2012

Taky něco čekám. Otázka je, jestli to bude jen něco menšího, anebo i něco většího. Jestli třeba ten Ott a někdo další neměli být součástí té výměny, při které jsme chtěli získat další volbu v prvním kole.

45 (edited by steiner 23.6.2012 16:51:27)

Re: Posily 2012

Mno, draft běží a výměny už nikde. Takže nic moc nečekám. Prý je k dispozici Plekanec, Hjälmarsson či Montador.