Re: Alex Goligoski
To by byl steal jak prase. Už ted patří mezi užší špičku ligy, příští rok bude imho top3-5 centr ligy...
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Alex Goligoski
To by byl steal jak prase. Už ted patří mezi užší špičku ligy, příští rok bude imho top3-5 centr ligy...
Tak on je RFA, mohl by nám dát tu RFA slevu. I když většinou jde o kratší smlouvy. U něj to bude tak, že to bude růst...
No, Gogo tu RFA slevu evidentně nedal
.. Benn si ty prachy zaslouží víc.
Goligoski by po sezóně byl RFA, ale měl by arbitrážní práva a v 27 letech by se mohl stát UFA. V tom je rozdíl mezi Goligoskim a Bennem. Ten je momentálně na ELC.
Goligoski toho zas nemá o moc víc odehráno jak Benn. Podstata zůstává stejná. Pochybuji, že by Goligoski využil arbitráže hned při první možné příležitosti. Smlouva dobrá, ale i dle reakcí na netu drtivá většina lidí očekávala menší sumu. Už toho nechme, pokecali jsme si kvalitně
Peněz je to dost,ale já věřim,že dokáže,že si je zaslouží.Každopádně své má jisté,takže může hrát,jak bůh.
Tak taky bych šel třeba o 0,5 mega níže, ale u řady smluv u hráčů Stars jsme nadávali a nakonec si peníze zasloužili. Viz Robidas, třeba.
Jak jsem psal, Goligoski má před sebou nejlepší roky. A pokud by hrál vedle TOP beka, rozuměj Weber, tak ty jeho čísla budou úplně někde jinde.
Hm,takže příde TOP bek myslíš?
Myslím, že to bude priorita. Věřím tomu. Hlavně, pokud by odešel Grossman.
Součástí smlouvy je prý i limitovaná NTC.
Limited NTC (2013-14 through 2015-16).
No mňa týmto podpisom veľmi potešili,.. aj cena je celkom dobrá. Už nech sa rozstriela a bude dobre. Ale hlavne pre budúcnosť je to podľa mňa supr.
Já jsem pro výměnu Goligoskiho. To co předvádí je děs a hrůza.
Já jsem pro to si ho nechat. Vyměnit jen pokud získáme nějaké velké eso do obrany.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Alex Goligoski