646

Re: Zajímavosti

Tommy, já taky, ale třeba Sheppard, ten se mi ještě divil celkem nedávno...nebo to byl Kenji?

647

Re: Zajímavosti

Já určitě ne.. i kisinovi jsem teď po prohře psal, že chytat kdokoliv jiný než Kari, tak by jsme možná vyhráli

648

Re: Zajímavosti

Tak to byl Shepp, klasika, ten ho brání až za hrob.

Re: Zajímavosti

Jak jsem Kariho loni celkem bránil, tak už v PO mě docela naštval a letos už tuplem. Pokud ho Nill někam střelí už při TDL, tak bych se nedivil.

650

Re: Zajímavosti

Ale kdo by ho chtěl?

Bere love jako TOP 5 gólman a chytá někde na úrovni dvojek.

Re: Zajímavosti

ježiš jdi fakt někam. Já na tohle fakt nemám nervy.

Kari je nejlepšííí!!!

652 (edited by kisin 8.2.2015 16:08:00)

Re: Zajímavosti

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

653 (edited by steiner 8.2.2015 23:04:18)

Re: Zajímavosti

V debatě nehodlám nějak extra pokračovat, neb polemizuješ s něčím jiným, než jsem já psal.

Že jsou lepší varianty než Jordie, to je fakt. A pokud někdo kvalitní dojde a bude hrát na úkor něho, bude to super.

Já prostě nehodlám hledat problém v okrajových hráčích. Eaves boduje za těch pár set tisíc jako divej. Moen zapadl celkem slušně. V řadě zápasů se mi moc líbil. Rozhodně není přítěží, neinkasujeme díky jeho rychlosti, jak jsi psal, apod.

Dle mého je problémem, když někomu platíš TOP dolary a dostáváš hovno výkony. První příklad Hemský. Ale ten se již rozjíždí. Ze začátku to byla doslova katastrofa. Kari je dle platu v TOP 5, spíše TOP 10 mezi gólmany. Pokud někdo není schopný ve statistikách udělat TOP 30, a má to být skvělá jednička, je tu problém.

A že je Kari problém, přičemž nezpochybňuji, že obrana není kdoví co, tak je je snad jasné. Loni také obrana nebyla kdoví co, a stats měl o 2 třídy lepší. Loni byl horší útok, letos je výrazně lepší a stejně to nepokryje Kariho chyby. A na obraně se pracuje, rok co rok je lepší, útok je lepší, a navzdory tomu Kari má horší stats.

BTW, udělejme srovnání s Buffalem. Ti hrají totální hovno a gólmani chytají skvěle. Prostě nutně nemusí být rovnítko mezi výkony obrany a gólmanů.

Problémů je vždycky hodně, jak jsem psal, ze začátku Hemský, zranění Ničuškin, Nemeth. pak zvykání Spezzy, slabej Jamie Benn, nyní již je OK, současná střelecká impotence Seguina, apod. Ale ti hráči pořád přibližně hrají to, za co jsou placeni. Kari se tomu ani vzdáleně neblíží. 

A že je Morrow hotovej, to zjistili i v STL. Yzerman to zřejmě riskl. Nevyšlo to, ale nemá to na vaše umístění či hru zásadní dopad, neb hraje pár minut, a občas také nehraje vůbec.

Winnika jsem tu chtěl, to víš, ale vedení po něm zřejmě nešlo. U Eavese hraje roli i minulost a osobní zkušenost Nilla s ním.

Re: Zajímavosti

Hele já to dlouho odkládal, protože jsem neměl nervy na to nějak reagovat. Ale prostě mě to už sere.

Nevím čeho se tím vším snažíš docílit, ale ta věta, že bych ho obhajoval až za hrob mě prostě nasrala. Sám jsem napsal, že je kari letos v háji, ale já prostě nemám nutkání, jako ty, tohle vypisovat po každém našem zápasu a neustále o tomto brečet. Do háje, tak mají přivést kvalitní dvojku, která by teda Kariho vystrčila z brány a on by měl o to větší motivaci proč se zlepšit, jenže ta švédská čučka je stejně k ničemu a farmáři v čele s naším "supertalentem" Campbellem to nijak nezlepšují ten tlak na Kariho. Furt se tu oháníš tím, že bere TOP plat apod. jasně to ti neberu, ale kdyby na něj byl vyvíjen tlak i ze strany jiného brankáře, tak by se snažil hned víc, takto se ani nedivím, že chytá, jak chytá....  Chtělo by to i jiné trenéry brankářů, protože se současnými se taky nikam neposouváme ani v jednom případě. Lehtonen má stále problém v tom, že si prostě přes tu skrumáž hráčů nedokáže najít ten puk a toho potom ty týmy využívají. Ten problém není prostě jen v Lehtonenovi, ale i v těch okolnostech kolem.

Kari je nejlepšííí!!!

655 (edited by steiner 9.2.2015 12:52:53)

Re: Zajímavosti

Sheppe, hlavně klídek, praskne ti cévka... smile

Byla to trošku nadsázka, nechtěl jsem tě vytočit.

Souhlasím, že na něj je příliš malý tlak ze strany dvojky a že je chyba našich GM, že už několik let je to slabé.

O trenérovi gólmanů, to je vždy snadné to napsat, já si to ale netroufnu takto napsat. Je asi pravda, že se přimluvil za Lindbacka, který je nic moc. Na druhou stranu s Karim odvedl kus dobré práce. Stačí si vzpomenout, jak chytal, když došel. Zdraví měl horší, váhu měl horší, stravu měl horší, výkony horší...
Lindback je dle mého názoru v řiti, a v NHL už mu asi nepomůže nikdo. Musí on sám, jinak Švédsko volá... A Campbell dělá pokroky, ale asi až moc malé. Možná je chyba, že ho z gruntu překopávají (čemuž jsem zprvu nechtěl věřit), ale to lze posoudit až s delším časovým odstupem. Také má často zdravotní problémy, které hrají velkou roli.

Možná by mu pomohla změna, nicméně i jsme udělali vše pro to, aby se tu cítil dobře. V minulosti měl i zdravotní problémy, ale výsledky měl. Letos problémy nemá a výsledky nikde.

Loni mu nevyšlo PO a tradičně tam bylo pár měsíců slabších, ale v celkovém hodnocení to nebylo úplně marné. Spíš bych řekl, že on asi nezvládá ten tlak psychicky. Ale to je moje domněnka. V Atlantě také v PO vyhořel. U nás taky. Žádnej Cam Ward. A jak je víc a víc jisté, že je pod drobnohledem, tak chytá hůř a hůř.

Vysvětlení je nepochybně celá řada, ale na tom nikdy nesejde. Výsledky jsou výsledky. Třeba tu zůstane a bude mu krýt záda Enroth a budeme v pohodě. Variant řešení je hodně. Osobně bych si ale tipl, že pokud PO nebude, Nill bude hledat řešení zásadnějšího rázu. Ale to je jen můj tip.

656

Re: Zajímavosti

Campbell je bust, už si to přiznej.

657

Re: Zajímavosti

Směřuje to k tomu, ale na to je dle mého pořád ještě brzy. Loni chytal výborně, ale ta zranění.

658

Re: Zajímavosti

hele, Shepparde, já ti nevím, ale čtu, že to je vlastně chyba všech a všeho možného jen ne Lehtonena....ostatní gólmani na něj netlačí, trenéři jsou k ničemu, hráči před ním mu schovávají puk (s nadsázkou). Neměl by se opravdu velkej gólman s tímhle poprat sám a umět se motivovat k výkonům, místo toho, aby to za něj dělali jiní?

Re: Zajímavosti

Já neříkám, že to není Lehtonenova chyba, jasné musí si také sám sáhnout do svědomí, že to co letos předvádí prostě není ani jeho "standart", ale to co jsem vypsal jsou jen věci, které by mu aspoň dle mě mohli pomoct.

Kari je nejlepšííí!!!

Re: Zajímavosti

Tak GM se snaží s věcmi něco dělat, a ačkoli věci jdou správným směrem, Kari tím směrem nemíří. To je divné. Nejlepší by bylo, kdyby Nill ulovil Enrotha a tomu by se najednou dařilo ala Dubnyk v Minny a najednou by lo všem jasné, kde je chyba. wink