196

Re: Zajímavosti

Šel bych do Bozaka. Mohl by být cenově dostupný a sedí k vám. Útok máte velmi dobrý, myslím, že přeplacení hráči jako Richards či Stastny pro vás nejsou to pravé. Za ten risk to nestojí a utrácet potřebujete spíš v obraně. Bozak velmi dobře bruslí, je silný na buly, pravák, hraje všechny situace, jen málokdy je mimo pozici. Za poslední rok+ se velmi zlepšil.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

197

Re: Zajímavosti

Poslal bych pryč Jágra nebo Whitneyho smile

Re: Zajímavosti

Potom možná zkusit podepsat Jágra a poslat pryč Whitneyho, pokud by nechtěl, tak Jágra. Ale osobně mám raději Whitneyho. Te naší hře víc sedí. Jarouš nám ale táhne diváky.

Re: Zajímavosti

stejny : jak jako máš rád Whitnyho ? Myslíš to nahazování puků nebo jak jako ?? To nemyslíš pak vážně. Teda jestli si myslíš že Džegr jennn táhne diváky, tak máš teda divnej názor. Máš pravdu jen v tom, že Jarin je kombinační typ a to jsem já taky. Asi pak se ti líbí hra, jak se honit za pukama-))

Re: Zajímavosti

pokud to pude tak dál, mám pocit, aby Jarin neodešel sámmmm... A nemuselo se to tady řešit..

Re: Zajímavosti

Jarina sleduji od jeho kariéry v NHL a tak zakřiknutý ho jsem ho tedy nikdy neviděl. Kde je jeho radost ?????? Jeto pouze z flustrace ze hry... Prostě ty puky se musí dávat z hokejky na hokejku .... Včerejší zápas Boston - Phila, ale o tom jsem psal už včera

202

Re: Zajímavosti

203 (edited by steiner 10.3.2013 22:44:18)

Re: Zajímavosti

Whitney se k nám hodí víc stylem hry. Má za sebou Carolinu a Phoenix, tedy podobný styl hry. Naši hráči obvykle vynikají dobrou defenzivní prací a nasazením. Nově požaduje o skvělé bruslení. Nasazení má i Jágr, Whitney to bruslení, bránění a styl hry obecně.

Whitney udělal loni daleko víc bodů než Jágr, takže jsem v klidu. A v horším týmu.

Jágr bodově vyčnívá, ale velkým výkyvům se nevyhnul ani on.

Vše je na začátku. Ještě máme pár týdnů na zhodnocení celé situace.

Jágr zatím asi splňuje to, co jsme od něj čekali, ale otázka je, jaké záměry s ním má naše vedení.

204

Re: Zajímavosti

mňo, základní otázka.........dělící vlastně zrno od plev.........jde nám o Stars nebo Jágra, he? smile

Re: Zajímavosti

To je předpokládám jen řečnická otázka, na kterou není třeba odpovídat. smile

206

Re: Zajímavosti

207 (edited by dejvid123 11.3.2013 15:20:12)

Re: Zajímavosti

odpově´D na Tommy : mňo, základní otázka.........dělící vlastně zrno od plev.........jde nám o Stars nebo Jágra, he?


řekni ti to asi takhle. Jde o STANLEY CUP  !

208

Re: Zajímavosti

četba mezi řádky mi nedá nezeptat se.....o Stanley Cup pro Jaromíra nebo pro Stars?? wink

Re: Zajímavosti

no, u "starejch pák" je to jasný, směroval jsem to spíš na nováčky, kteří jsou "naši" jen díky Jágrovi a jak rychle se objevili, tak stejně rychle upadnou v zapomnění..... Ale zase bych nerad někoho omylem osočil, tak holt volím tuto formu

máš pravdu, že jsem nováček a také to, že fandím týmu, kde je Džegr.  To ale neznamená, že nechci aby s ním nezískal Dallas STANLEY CUP !! Tým mě musí utkvět v paměti, i když nejsem jeho obdivatel celej život. Zatím tím nahazováním puků a ne žádnou kombinační hrou je to u mě zklamání.  Doufám a chci věřit, že se to zlepší a dojde se v letošní sezoně co nejdál. Každej si na to může udělat svůj názor.

Re: Zajímavosti

Jestli Jarda dovede tým k SC,tak nám v srdci zůstane a může jít klidně přikládat na kladenskej zimák až do skonání věků.....