Kluci, tak jsem tak zase trošku přemýšlel. Naši centři stojí na buly za prd. Od toho se mnohé odvíjí. Benn je na centru ztracen. Vyplývá mi z toho potřeba nákupu centra. Vycházím z toho, že Roy zůstane. Několik slušných centrů, i vzhledem k padajícímu stropu příští rok, by mohlo být k mání. Otázka je, jaká by byla cena a jestli máme my co nabídnout.
Napadla mě tato jména: Bozak, Richards, Stastny, O'Reilly, Krejčí, (Peverley).
Vesměs jde o centry dobré na buly. Taky je jasné, že někdo z naší TOP 6 by musel vypadnout. Tedy jít do třetí linky, nebo odejít jako protihodnota. Otázka je kdo? Cole? Whitney? Jágr?
Otázka je, jestli JN bude vidět tohle jako prioritu, když máme tolik TOP 6 útočníků. Pomalý už je tam jen Jágr. Dále je v kádru pomalý Morrow, ale to není TOP 6, byť tam hrál dlouho.
Pak je tu otázka beků. Robidas je základ, pokud by odešel, zůstane tam sakra díra. Pokud nedojde nějaký komplexní bek, nechal bych si ho. Dillon je zvíře, to je jistota. Otázka je, co Daley. Je to solidní, spolehlivý bek, ale přece jenom se od něj asi čekalo mnohem víc. Jeho ofenzivní minulost a výborné bruslení ho předurčují k jiným číslům, než které má. Letos je pro mě asi největším zklamáním mezi beky on. Lepší čísla než on má o Jordie Benn, do kterého se tu kde kdo strefuje. O finančním srovnání pomlčím. Ale je fakt, že Daley hraje spolehlivě PK. Rome je solidní defenzák. Larsen letos zatím zklamává ve hře dopředu, ale to se stává u těchto hráčů. Hraje druhou sezónu. Goligoski na tu bídu vede bodování beků. Rozhodně má potenciál k velkému zlepšení.