Re: Nová verze stránek
Mě se to líbí
Dobre to vyzerá, posunuli ste tento web ďalej
Jinak jen pro připomenutí, tahle verze co je na webu je pouze dočasná. Kenji dělá novou verzi celou pěkně od začátku, která by měla vycházet z té Torontské.
Stránky teda mají nyní redakční systém Wordpress, který oproti minulému systému bloxxy umožňuje spoustu funkčností, rozdílná práva pro uživatele a tak podobně. Navíc je stále aktualizován, což Bloxxy už několik let není.
Montáž dveří České Budějovice | Montáž dveří Solodoor | Montáž dveří Sapeli
Přesně tak, už se blížím ke konci, jen dodělám pár věcí a za 3-4 dny šablonu hodím na web.
Už se moc těším.
Je někde nějakej náhled, jak to bude vypadat?
zítra to nahraje na jeden web, kterej už se bude rušit, tak pošlu odkaz
Velký dík a respekt tvůrcům nového webu!!!!Fakt super práce!!!
Nová verze od Kenjiho je online, probíhá dolaďování.
Možná jsem slepej, ale nemoh jsem tam najít odkaz na forum. Přímý připojení z nápovědníku ne vždy funguje. Teď zas zafungovalo. Každopádně bych ocenil radu, kde najdu odkaz na forum, nebo jej tam doplnit Jinak moc pěkný.
Už jsem tam dal obrázek, kterej nepřehlídneš snad to stačí
Tak klobouk dolu!!!!!!!!!!Opravdu jsem nečekal,že mě to hned potěší.Většinou mi změny dýl trvaji,než je vstřebám.Tohle je paráda.
Včera sme to probírali s kenjim tak tu debatu otevřu ještě tady. Měli by ste zájem o komentáře pod jednotlivé články na stránkách?
Já bych možná byl pro komentáře vytvořené přes facebook, což jde udělat. Jde mi o to, že ta diskuze potom není anonymní a lidi tam pak nepíšou takový sračky, když každej vidí kdo konkrétně to napsal.
Jenže mám zároveň obavu, aby nám diskuze neunikala odsud z fóra pod články.
Takže co vy na to?
Já jsem jednoznačně proti. Znám to ze stránek CFC. Komentáře pod články píší jen tupani a nemá to úroveň. Navíc tam těch komentářů pak může být i poměrně hodně, a ta stránka je pak hodně obsáhlá. Nechal bych to, jak to je. Nenacházím žádný argument pro. Ta poznámka s tou obsáhlostí stejně většinou nehrozí, neb Stars nejsou CFC. A ani na nhl.cz žádné komentáře obvykle nejsou, anebo jsou pěkně pitomé. Částečně by se to vyřešilo tím FB, ale mám pocit, že hodně lidí na FB v posledné době sere a odchází z něj. Takže psát komentáře a zařídit si FB anebo si zařídit rovnou přihlášení do fóra. Já jsem jednoznačně pro forum, tady si pohlídáme, kdo a jak píše, prostě jsem jednoznačně pro zachování současného stavu.