Re: Nová verze stránek
Stačí to trochu obarvit, jak to mají oni a ty prázdný místa nebudou tak vidět...
Anebo zahalit trošku do mlhy. Hmly.
Anebo najít starší fotku. I když i letos bylo vyprodáno...
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Stránky Dallas Stars cz → Nová verze stránek
Stačí to trochu obarvit, jak to mají oni a ty prázdný místa nebudou tak vidět...
Anebo zahalit trošku do mlhy. Hmly.
Anebo najít starší fotku. I když i letos bylo vyprodáno...
Steinere, tys říkal, že bys nějaké rubriky vynechal a tak, když koukneš na ten web Toronta, máš představu kde by co mohlo být?
..tak obarvit to a nebo cokoliv s tím udělat není problém, ve photoshopu jde všechno
Tak představu zatím nemám... to jsem pomohl, co?
Asi weblog je zbytečný, ne? A možná ani ty spekulace už by tam být nemusely. Anebo z toho jen udělat spekulace o Stars...případně by to mohlo být jen na fóru. Dále proč dělat platy, když na to stejně nikdo nemá čas to dělat...apod.
Zdravím všetkých , som späť. Teraz veľmi nič nestíham kvôli škole, najviac ma štve ,že nám nova sport zrušili. Veľmi sa ku hokeju nedostávam.
V prvom rade by som chcel veľmi pochváliť cestu napred čo sa týka nového fóra. Už je tu aj toľko spomínaný chat. Veľmi dobré,... Background si myslím ,že by nemal byť problém... Ja by som skôr navrhoval širokouhlú fotku šatne, poprípade stanley cup spoločnú fotku na ľade.
A Meky k tomu tvojmu návrhu si myslím ,že by to bol konečne krok vpred a myslím, že by to mohlo zaujať aj viac ľudí (už sa len dohodnúť s Newiem ,aby dotiahol Jágra s Gáboríkom a bude sa nám to trhať návštevnosť).
Jak to vypadá s tou šablonou?
Můžeme taky nasadit nový redakční systém a nový vzhled dodat později. Wordpress tohle zvládá perfektně.
Jinak meky ty stránky vypadají o moc líp, dobrá práce
No mě se teda nelíbí ta hrozná tabulka z ESPN...
Už jsem jí dal pryč. Jinak jestli má někdo nějakej tip co mu na strance chybi nebo vadí necht napíše
Já dneska tabulku taky hledal, viděl sem i tuhle, ale nelíbila se mě a jinou sem nenašel...
Tabulka konferencí by bodla
Ten web jede na Wordpressu, že?
Ano je
jinak Stale to doladuje, takze omluvte obcasny vypadky nebo ne 100% funkcnost
Kruci, zrovna dneska sem dělal nový téma, pošlu vám aspoň ukázku
Diskuze Dallas-Stars.cz → Stránky Dallas Stars cz → Nová verze stránek