Topic: Avalanche @ Stars 17.12.2013 (zápas č. 33)
Tak dnes nás čeká v AAC odveta s Coloradem, které nás včera vypráskalo 2:6.
Ani dnes to pro nás nedopadne dobře a prohrajeme 4:1
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Avalanche @ Stars 17.12.2013 (zápas č. 33)
Tak dnes nás čeká v AAC odveta s Coloradem, které nás včera vypráskalo 2:6.
Ani dnes to pro nás nedopadne dobře a prohrajeme 4:1
7:4 (Seguin 4x)
3:4 pre nás, pretože nerád tipujem prehru vlastného tímu a trocha odvahy nezaškodí ![]()
Ellis by mal chytať.
4:0
Jsem zvědav, co Whitney, snad podpoří moji teorii, že to není o věku, ale že to holt je jako obvykle o psychice. Dneska mohl dát 4 branky.
Ellis doma jede...připisuje si jednu výhru za druhou.
Patrick Roy vs. Dallas Stars - 3:1
Musim se přiznat,že jsem počítal s prohrou,takže jsem mile překvapen.Chce to potrénovat střelbu do prázdný branky...
Whitney ty góly potřeboval jako sůl. Uvidíme, co bude do Vánoc. Whitney potřebuje góly, Benn potřebuje body, Lehtonen potřebuje pohodu a tým hlavně potřebuje nějakou dlouhou sérii vítězství... Je toho dost; snad byl letos Dallas v očích Santa Clause hodný.
5na3 bez gólu
...ale hlavne 2 body ![]()
Ono, těch šancí na branku do prázdné tam bylo hodně. Seguin 2x, Whitney. Trefovat prázdnou, to je základ, pak by byl konec v poklidu.
Ale Eliis spolehlivý.
Jestli někdo dělal nějákej sport, kde je branka, tak ví, že trefit prázdnou je to nejtěžší, co může bejt ![]()
jo jo, řek' bych, že panicové to před prvním zásunem viděj stejně ![]()
Kenji přesně tak oba víme o čem mluvíme až moc dobře
![]()
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Avalanche @ Stars 17.12.2013 (zápas č. 33)