Re: Spekulace

Však za něj taky dali jen odpad...teda ža na ten draft.

77

Re: Spekulace

Odpad? Takže žádné ne moc dobré hráče? Židlickej ale taky žádná sláva...

Re: Spekulace

Taky bych ho nechtěl.

79 (edited by steiner 26.2.2012 12:09:21)

Re: Spekulace

Kisine, asi sis toho nevšiml, tak se optám ještě jednou. Jak hraje letos Schenn? Ten torontský? Píše se, že nic moc, body ale nemá marné. Ale hraje nejméně z torontských beků, a to o něčem vypovídá. Ty ho asi vidíš hodně...

A viděl jsi hrát Schenna z Philly? Fakt je tak dobrej, jak se píše. Loni se o něm mluvil jako o nejlepším hráči, který nehraje NHL.
A myslíš, že má větší potenciál než JVR?

80 (edited by kisin 26.2.2012 12:18:16)

Re: Spekulace

Luke Schenn neumí bruslit, to je asi jeho největší problém, jinak umí v podstatě vše. To bruslení je fakt issue, jinak bych ho k nám bral všemi deseti... Očekávalo se, že jeho vývoj bude rychlejší, nicméně z mého pohledu se zlepšuje každý rok, byt' né tolik, jak se čekalo. Toronto má na beku velkou konkurenci, takže Schenn to má těžké. Skoro všude jinde by byl minimálně 5ka, spíš 4ka.

B.Schenn mě zatím vůbec nezaujal. Vzhledem k tomu, že dostal celé 2 roky mimo NHL, jsem rozhodně čekal víc. Couturier, který byl draftován teprve loni, je o třídu lepší... Nicméně na jeho hodnocení je ještě brzy. Talent rozhodně má, ale zatím nic neukázal.

Z mého pohledu JVR > Schenn. Co se týče potenciálu. Schenna vidím jako větší risk.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Spekulace

Takže Schennova cena také není moc vysoko.

Z TML by třeba nebyl marný Gunnarsson. Kolem Schenna je moc povyku a cena bude třeba hodně vysoko.

Mně láká ta představa JVR s Bennem a třeba Erikssonem.

82 (edited by kisin 26.2.2012 12:29:29)

Re: Spekulace

Já myslím, že JVR by pro vás byl ideální. Potřebuje změnu. Ve Philly nedostává tolik prostoru, u vás by to bylo jiné.

Dlouhodobě se spekuluje o výměně L.Schenna za Malonea.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Spekulace

Potřebuje změnu?Mi taky.

84 (edited by steiner 26.2.2012 13:28:44)

Re: Spekulace

Tak JVR by byl jakoby náhradou za Neala. Myslím, že i potenciál mají podobný.

A JVR změnu dle mého nepotřebuje, ale prospěla by mu, neb ve Philly moc prostoru dostávat nebude, ten dostanou jiní.

85

Re: Spekulace

Jo, ale jen podobný, James Neal je lepší. Co Fraser? Psal jsi, že ten ho snad zastoupí. To až za nějaké dva roky plus mínus?

86 (edited by steiner 26.2.2012 14:21:56)

Re: Spekulace

Fraser má 22, podepsal k nám jako volný hráč, pokud se nepletu. Letos poprvé hraje profesionálně za Texas Stars. A řekl bych, že se mu celkem daří. Sice +/- nic moc, ale je to zdaleka nejlepší střelc naší farmy! 10 branek dal na PP. Prostě umí dát branku, a o to tu jde. Bránění se dá naučit. Takže zatím se vše vyvíjí, jak má. Neal byl ve 22 letech už jinde, ale je třeba vyčkat. Rok či dva.

A Neal dle mého není lepší než JVR (co se potenciálu týče). Ale hraje s lepšími hráči. Malkin a Brad, jedni z nejlepších hráčů světa. Kisine, co ty na to? U JVR mám ale strach z častých zranění. Ale souhlas, že v současné době je Neal lepší. Je prostě o 2 roky starší a má toho víc za sebou.

Re: Spekulace

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

88

Re: Spekulace

Potenciál, potenciál... Zajímavé téma, pro psychology i pro psychology sportovní. Potenciál. Možnosti. Čeho všeho může být hráč schopen, samozřejmě z hlediska dovedností. Talent. Tréninková dřina. Jak píšeš, některé věci se dají naučit, zdokonalovat, pilovat a tak dále. Často se to obtížně posuzuje, fandové mají vždycky velké oči. O to hůř že bydlíme v Česku, né za mořem.

James VR určitě není špatný hráč, naopak, je kvalitní, ale aktuálně je horší než James Neal, potenciál bych radši nehodnotil. A to, že hraje s nejlepšími, tak to si právě musel zasloužit tím, že podával výkony na výši, kdyby hrál blbě, tak by nehrál první lajnus nejlepšími a je jasné, že je to ku prospěchu. Ale jestli má Letec James větší potenciál než Tučňák James, ale aktuálně ho nenaplňuje, tak potom je tam rozpor. A jestli má Letec James velký potenciál, ale ten větší prostor jak píšeš u Letců stejně dostávat nebude, tak potom ten svůj potenciál buď nenaplní, nebo 2. jsou v Phildě o tolik lepší hráči, že si ho zaslouží více nebo 3. bude Philadeplhia sama proti sobě když nebude dostávat větší IT (no, aspoň jedna zkratka se mi tam vešla).

A jestli tedy má Letec James větší potenciál než druhý Tučňák James, ale nepodaří se mu ho naplnit a Neal bude povětšinou lepší hráč než on (když už je zrovna srovnáváme), tak to tvrzení, že JVR má (nebo měl) větší potenciál nám tedy bude k ničemu.

89 (edited by steiner 26.2.2012 15:27:08)

Re: Spekulace

Neal je o 2 roky starší, to nemůžeš srovnávat, jsou to zrovna roky, kdy se hráč vyvrbí.

JVR momentálně ve Phildě díky kvalitě kádru nemá na to se prosadit, jak by chtěl a jak by si přál.

My měli prd kádr a tak mohl Neal hrát s Bradem. Neal u nás potenciál nenaplňoval, neb nedělal pokroky, jak se čekalo. Pořád blbě bránil, pak ani nehrál do těla, čekalo se od něj víc. Začal hot a pak pár týdnů vůbec nic. Pak zase 2 týdny řádil a pak zase klid. Lehce se zapomíná. To bylo období, kdy jsem ještě na zápasy koukal...

Z Neala všichni serou, neb dává branky, ale hrát vedle Malkina, tak to bych je snad dával i já. smile No, dobře, nedával, ale je to snazší, než když hraješ s Ottem.

A souhlas, ten potenciál je třeba využít a očekávání naplnit. To bude muset JVR ještě dokázat.

Dle mého mají ten potenciál přibližně stejný. Neal to měl snadné, neb hrál v první lince s Bradem. JVR to má u Letců těžší. Neal by to měl u nás taky těžké, kdyby měl 20 roků třeba v roce 1999 a měl v roce 2000 či 2001 prorazit. Tehdy dokázal prorazit jen Morrow, to byly těžké doby pro mladé hráče. Byla velká konkurence a úspěchy jsme chtěli okamžitě.

Re: Spekulace

Bishopa chce i Ottawa. Bude o něj zájem.