Re: Stars at Ducks 20.10.2013

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Stars at Ducks 20.10.2013

Ty víš, jak jsem to myslel. Tedy doufám, nemám chuť to zase celé vypisovat.

33 (edited by Mikesz 22.10.2013 08:02:49)

Re: Stars at Ducks 20.10.2013

star si tě jen dobírá.

Osobně zdroj toho pesimismu vnímám v tom naprosto nečekaném – selhání jistot. Překvapením by nebylo, kdyby Dillon druhou sezónu vyhořel, stejně tak, kdyby Chiasson nebyl produktivní (z těch loňských koníků se zatáhl akorát Roussel, myslím). Problém je, že hned v prvním zápase překvapila obranná hra, což jsem vnímal jako nůž do zad – já to prostě nečekal; z Gončara jsem měl respekt; fakt; upřímně mě to zklamalo.

O Goligoskim jste mi tady tvrdili, že v jiném týmu by měl spousty bodů – teď má kolem sebe produktivního Benna, Seguina a měřeno penězi i výborného Gončara, a on přesto žádné body nemá (doslova). Toto zklamání se zápas od zápasu prohlubuje. Na druhou stranu: čas tomu klidně ještě dám, co mi stejně zbývá, když chci aspoň trochu sledovat hokej?

Nechci působit jako vůl, stejně do toho příliš nevidím (na to jsou imho nejlepší steiner a kisin), ale podle mě je angažování Gončara i Goligoskiho omyl. Byť mohou mít své světlé momenty. Za ty prachy by ovšem měli být celí světlí. wink A o to mi jde. Goligoski navíc není „světlý“ po celou dobu svého působení u Stars, není liž pravda?

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

34 (edited by steiner 22.10.2013 09:47:27)

Re: Stars at Ducks 20.10.2013

Souhlas, jistoty selhaly a vývoj některých nešel tím správným směrem. Třeba ten Roussel bohužel nedává šance, ale hraje celkem dobře, svoji úlohu plní, jen loni byl produktivní.

Goli jde níž a níž. Ten byl nejlepší pod Crawfordem, tehdy byl výborný. Pod GG šel dolů a teď ještě níž. A pokud ho vyměníme, tak jsem si jist, že půjde nahoru. To samé se řešilo třeba s Niskanenem, což je podobný typ beka. Nejhorší na tom je, co jsem psal už u Gončara, že problémem není až tak obranná hra či hra bez puku, ale především ta s pukem.

A ačkoli spolu vždy hrají všichni se všemi, tak G + G z logiky věci spolu s Bennem a Seguinem moc nehrají. A pokud ano, tak s G + G ti dva sbírají záporné body a ty plusové s Robidasem + Dillonem. smile

Re: Stars at Ducks 20.10.2013

třeba ten Roussel je hráč, u kterého věřím, že to může zlomit. Klidně může být na úrovni z loňska, nevidím tam žádný problém, jen když bude mít dostatek štěstí.

Zlom bych samozřejmě přál i Golimu. Ale nevěřím tomu. Každopádně je zajímavé, že v úvodu hrál výborně.

Navíc na mě minely typu ztráta puku před brankovištěm působí, jako by hráč nebyl koncentrovaný, což bych u dealu za pět mega bral za přirozené, když je dotyčný hráč po lidské stránce úplný kokot. smile

Jinak co se týče souhry s našimi top forvardy: minimálně na PP si spolu ale zabruslí, ne? (co jsem viděl, tak určitě Gončar s nima hraje nebo hrál, u Goligoskiho nevím, jestli nehraje ve druhé pětce)

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

36 (edited by kisin 22.10.2013 11:04:04)

Re: Stars at Ducks 20.10.2013

Vaše defenzíva (i část zbytku teamu) hraje silně pod své možnosti, věř tomu, že Goligoski by ted např. v Pens měl cca 5-8 bodů a byl v plusu. Koneckonců to vidíš na příkladu Niskanena - u vás suckoval, v Pens byl vždycky solidní, plnil spíš defenzivní roli, ale při zranění Letanga dostal roli prvního PMD a bodů má dost. Goligoski by potřeboval změnu, ale ted ho nemá význam měnit, když jeho cena je momentálně na jeho historickém minimu...

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Stars at Ducks 20.10.2013

nějaké vysvětlení, proč tomu tak je? To má jako rozhozenou psychiku? Z čeho? Že nemá jisté play-off?

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

38 (edited by kisin 22.10.2013 11:11:01)

Re: Stars at Ducks 20.10.2013

To těžko odhadovat, co za tím je. Obrana nefunguje jako celek, veze se na té ''vlně'', i když on by měl být tím, kdo obranu povede. Může za tím být špatná letní příprava, osobní problémy, nevyhovující herní systém, nesehranost, problémy s trenérem atd. A nebo více faktorů dohromady.

Každopádně hraje silně pod své možností. Je proven top4 30ti-40ti bodový bek.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Stars at Ducks 20.10.2013

Kisine, naprostý souhlas. Jen dodám, že Niskanen měl i u Pens tristní období, ale nikdy se nepřiblížil tomu, jak hrál u nás.

Myslím, že pokud se bude řešit výměna, bude on první na řadě, rozhodně půjde dřív než Daley.

Goligoskimu seděl Crawford, ostatní ne. A u nás se od něj chce, aby táhl a dostal pořádnou smlouvu. Běžně má řada hráčů tu zodpovědnost unést. Mu by asi víc sedělo, kdyby hrál PP a byli před ním tři lepší beci, prostě jako u Pens kdysi. Role alfa samce prostě pro něj není.

A příčin může být mnoho, nicméně u něj bych si tipl, že to je jeho psychikou. Kdyby hrál od počátku působení u nás třeba s Willie Mitchellem, rozhodně bychom nyní podobné problémy neřešili. A záměrně jsem nevybral nějakého TOP drahého beka do dvojky k němu. Je to jen příklad, typový příklad.

Re: Stars at Ducks 20.10.2013

Re: Stars at Ducks 20.10.2013

Re: Stars at Ducks 20.10.2013

43 (edited by steiner 22.10.2013 19:16:54)

Re: Stars at Ducks 20.10.2013

Vzdušných zámků? Já vím, že tento tým má ještě k ideálu daleko a že asi ani letos nebude PO, ale rok co rok se posouváme dál a dál. Nejdřív se tu brečí, že nemáme žádného TOP hráče a když ho koupíme, tak se na něm zase hledá něco jiného. Pro tebe možná jen jméno, ale pro většinu lidí tady, až na to někteří přijdou, to bude oblíbenec na hodně let dopředu. Kdy tu byl naposledy hráč, který dělal bod na zápas? Brad a Modano, jinak snad nikdo.

Já si užívám, že tu máme pár skvělých, nových hráčů, výkony se mi sice moc nelíbí, ale vím, že to nejde změnit za den a že těch změn bylo hodně najednou a že to chce čas. Také se těším, až zase před PO vyměníme pár hráčů a někoho vyměníme a někoho nového podepíšeme.

Já jen nesnáším ubrečence, kteří vždy vidí všechno černě.

Re: Stars at Ducks 20.10.2013

zapominas na kategorii realistu, kteri stoji nohama na zemi a vidi vse strizlivym pohledem. Ja zadny velky posun nevidim, jedine co tu je noveho, je jedno jmeno pravdepodobne budouciho top hrace, jinak nic zasadniho pod sluncem......podepisuju kisinovo shrnuti.

45 (edited by steiner 22.10.2013 19:44:02)

Re: Stars at Ducks 20.10.2013

Ty nejsi realista, ty jsi ignorant, neb nic nečteš, nic nevíš, moc zápasů taky nevidíš, vše, co není švédské, stojí za prd, Seguin je pravděpodobný budoucí TOP hráč? A prý realista. Ty jsi pesimista. Pokud nevidíš tu dlouhou cestu, kterou jsme za poslední dva roky urazili, tak jsi slepý, ale to je debata pořád dokola. Nic nejde hned. A pokud by do toho kecali lidi jako ty, tak dalších 10 let budeme ve sračkách. Naštěstí ve vedení máme rozumné lidi. Děláme postupné, pozvolné kroky, jinak to nejde, žádné velké skoky v NHL dělat nejdou.

A kritika by měla být věcná a konkrétní. A hlavně ne typu "po bitvě každý generál".