Re: Stars @ Avalanche 15.10.2013 (zápas č. 5)
klidně, mě to akorát potěší.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Stars @ Avalanche 15.10.2013 (zápas č. 5)
klidně, mě to akorát potěší.
Ty kráso 41-26 na střely pro nás??? A stejně vytečem mě fakt mrdne nepamatuju, kdy jsme někoho takto přestříleli venku.. a stejně z toho máme pěknou 0
uklidňovat nás může to, že je začátek sezóny. Zahráli jsme dobře, to je důležité. Máme na to porazit lídry NHL, to je důležité.
Ještě to chce vychytat mouchy v obraně (ten první gól, o kterém píše steiner, byl opravdu fekál) a přijdou i bodíky.
No, ale tak už aby začali chodit... JInak se toho Play off dočkám až tak na tom PSku... ![]()
Avs jsou divizní rival, stejně jako Minny. S těmi hrajeme o PO. Příště musíme za 2 body. Avs nám sakra utíkají. Roy je tím nahraným pominutím smyslů pěkně navnadil.
Prej Avs nám sakra utíkají.... Nám spíš sakra utíkají všichni v celé konferenci, když to zase jistíme z předposledního místa na západu... A to nás ještě v tomto týdnu čekají neporažení žraloci...
no, se Sharks bude sranda. Ti hoří. Mají nejvyšší DIFF v tabulce ligy.
no boli sme lepší? tak to som si ešte viac vydýchol, keďže som naložil, ako poriadny zradca na Avs ![]()
ty ZRŮDO ![]()
Peqqi ani mi nepovídej... Já měl taky na AVS....
Ale posrali mi to NYI... kteří dostali gól dvě minuty před koncem ![]()
Trénuje nás Tortorella tak Gonchar už sedí ![]()
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Stars @ Avalanche 15.10.2013 (zápas č. 5)