676

Re: Spekulace

Re: Spekulace

Pokud to bylo jeho přání,tak budiž.Holt se musí snažit jiní...Osobně nečekák příchod do obrany,takže Oleksiak na scénu!!!!!!

678

Re: Spekulace

679

Re: Spekulace

nechápeš, že oblíbenec je kategorie ryze subjektivní a nelze se jím stát jen proto, že to tam někomu padá? To bych musel milovat Benna a Segedína, což se rozhodně neděje.

680 (edited by steiner 5.3.2014 16:33:38)

Re: Spekulace

Chápu a rozumím, jen jsem to chtěl zmínit. Spíš je legrační, které hráče mají fans rádi a proč. To proč mě zajímá, ale málokdo to umí říct.

681

Re: Spekulace

Spekuluje se, že máme zájem o Tima Thomase. Nepochybně je lepší než Ellis. A asi i rozehranější. smile

682

Re: Spekulace

Jinak, pokud tu je někdo překvapený, že Whitney či další jsou pořád u nás, a já jsem asi nejvíc, tak ceny byly letos hodně nízko, na rozdíl od některých předešlých let. JN si tedy raději své hráče nechal, než aby za ně dostal 5. či 6. kolo draftu.

683

Re: Spekulace

Neviděl bych to tak tragicky (letošní TDL). V případě Robidas prostě Nill vyhověl jeho žádosti, respektive spíš přání, to se nedá nic dělat. Geniálním způsobem se zbavil vašeho největšího odpadu a ještě za něj pro zbytek sezony přivedl dobrou dvojku. Trh byl slabý, obecně se moc neměnilo a i když ceny za Moulsona a spol byly pomalu na historickém minimu, přeci jen za ně ve vaší pozici nestálo za to dávat dobrého prospecta+2nd a nebo 2x 2nd. Whitneyho ovšem nechápu, střelil bych ho i za 7th rounder, protože Sceviour>Whitney.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

684

Re: Spekulace

Předpokládám, že JN vidí zkušenosti, které Whitney má, a které se budou hodit. wink Jinak souhlas, také bych dal přednost Sceviourovi.  V playoff ale Whitney ožije.

685 (edited by kisin 6.3.2014 14:16:56)

Re: Spekulace

Stejně, jako se hodily loni a předloni... Whitney nepasuje do systému a dohnal ho věk, rázem je strašně pomalý. Sceviour toho nabízí víc a s ním v sestavě máte větší šanci na body. Měli byste se už konečně vysrat na dědky, snažit se přivést jen opravdové posily a jinak se výhradně, ještě víc než doted, spoléhat na vlastní hráče. Prospecty máte dobré a v podstatě nikdo o nich neví, vaše výhoda. Příští rok Sceviour, McKenzie, Oleksiak atd. Nám letos taky nikdo nevěřil a vyplatilo se to.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Spekulace

Celkem by se hodio,kdyby Whitneyho zkušenosti nás do toho PO dostali,než že začne hrát až tam.

687

Re: Spekulace

Tak bude záležet, koho klofneme na trhu. Určitě nechceme stavět na starších a pomalých hráčích. Loni byl ještě Whitney OK.

688

Re: Spekulace

Fiddler prý chce víc peněz i dlouhou smlouvu. Možná něco ala Nystrom. Stars by mu peníze dali, ale ty 3-4 roky, to je prý zásadní problém. Roční smlouva je snad připravená k podpisu, ale Fiddler asi bude chtít podepsat dlouhou smlouvu před koncem kariéry.

689

Re: Spekulace

Keď bude trvať na svojom ako Nystrom asi ho nechájú Stars tak. Aj keď v PO ukázal svoj prínos v tíme. Uvidíme, čím nás teda prekvapia.

690

Re: Spekulace

Tak Heika tipuje, že ho  nepodepíšeme, neb pro něj je víceletá smlouva prioritou. A nebude to smlouva na dva roky, ale asi na 3 nebo 4. A docela bych si tipl, že my mu nabízíme roční, maximálně svouletou smlouvu.